kaynanam beni evlilikten soğutuyor

ya yazsam roman olur. mesela bi kere bize şey dedi gene sofradayız ne sofraysa yemek diil hep laf yiyorum. siz nereye giderseniz bende gelirim nolcak bende durrum yanınızda dedi evlenince. dedim gelirsinizde biz başbaşa bi yere gitsek dedim. olsun gelirim nolcak falan dedi. ya bnn gibi bi sürü şey evine gittiğimde bana yemek yaptırır. yaptığımı başkasına över ama bence beni deniyor. bende dişliyimdir aslında mesleğim var gayet güzelim ne bilim herkes sver normalde hep neşeliyimdir. ama sözlendikten sonra bi duruldum kendi içime kapandım sanki. üzülüyorumda. dua ediyorum hep Rabbim yardım etsin bana diye. bi tavrını daha görürsem durumu ciddileştiricem. benim tek istediğim mutlu olmak ite kaka mutlu ollmak değil kimse karışmadan mutluluk. kaynanam olmasa keşke keşke sözlümü leylekler getirmiş olsaydı ya :)

ya yazsam roman olur. mesela bi kere bize şey dedi gene sofradayız ne sofraysa yemek diil hep laf yiyorum. siz nereye giderseniz bende gelirim nolcak bende durrum yanınızda dedi evlenince. dedim gelirsinizde biz başbaşa bi yere gitsek dedim. olsun gelirim nolcak falan dedi. ya bnn gibi bi sürü şey evine gittiğimde bana yemek yaptırır. yaptığımı başkasına över ama bence beni deniyor. bende dişliyimdir aslında mesleğim var gayet güzelim ne bilim herkes sver normalde hep neşeliyimdir. ama sözlendikten sonra bi duruldum kendi içime kapandım sanki. üzülüyorumda. dua ediyorum hep Rabbim yardım etsin bana diye. bi tavrını daha görürsem durumu ciddileştiricem. benim tek istediğim mutlu olmak ite kaka mutlu ollmak değil kimse karışmadan mutluluk. kaynanam olmasa keşke keşke sözlümü leylekler getirmiş olsaydı ya :)

hahahaha ılahı ya belkı bızde yarın kaynana olcaz kız öyle deme.. heee ben öyle kaynana olmamda dememek lazım.. ınsan yaslandıkca aklı gıdıp gelıyo ınşallah kaynana olmam dıe cok dua edıyorum ınanın kı.. esımde nedenmış ben oğlan cocuğuda ıstıyorum dıyo:)) ben oğlan annesı olmak ıstemıyom değil yahu kaynana olmak ıstemıyom.. hıç ıstemıyom elın yavrusunu uzeyım napcaz bılmem.. baklalım selerce surerse bu form artık tıtrek ellerımle yazarım yasayanlara son durumu:1::1::52:

leylek ha gece gece alemsin valla yaaa seninkini getirseydiler kesin benim eşimede el atarlardı neyse ben artk bu kaynana mevzularından uzak duruyorum:)

annem knuşmak istedi ama ben durdurdum. benim annem çok hanımhanımcık bi kadın öle çirkeflikten falan anlamaz. söyleyeceği lafı söyler ama dövse daha iyidir. kimseye saygısızlık etmeden lafını syler. kaynanamla bi yüzgöz edersem sonu gelmez. babam zaten araya girse söz olayı bitmiş dmektir. annem sözlümle knuştu. benim kızım ilerde üzülürse alırım kızımı dedi. üzdürmem ve ezdirmem bilin dedi. sözlüm üzmicem ezdirmicem dedi ama ben herşeyi diemiorum ya bi arada kaldım bi zorda kaldım kızlar söylesemmi ama söylesem büyicek sylemesem bi türlü hayat ne zor ya

ay valla sinirlerim bozuldu gece gece,nasıl dert yapmışsın canım yaaa.üzülme sonra senden çıkar sakin sakin düşün.

strateji yaparım eşimi evlendikten sonra kendime döndürürüm kaynananın dediklerini de kulak ardı edebilirim dersen tabi ki sevdiğinle evlen ama yok hiç uğraşamam ben o taraklarda bezim olmaz dersen de yol kısmen yakınken yol al :19: yol ver . . .
karadenizli annelerin erkek evlatları ayrı bir kıymetli . . .

Bir kaynanadan ötürü ayrılman taraftarı değilim.. Bence o senin gözünü korkutmak için öyle söylüyor.. dediklerini yapacağından değil.. Bakıyor ki sen de 1 konuşur 2 konuşur 3. de susan bi insansın yükleneyim diyor.. Altta kalma sakın.. Ve inan bana yemek yapman iş yapman ilerde çook sorun olur.. Daha şimdiden yapmaya başlamışsın.. O eve gelin diye girmeden hiçbir şey yapmak zorunda değilsin.. (aslında gelinken de öyle ama neyse..) Lazlarla atışmak zordur kendimden biliyorum.. Ben de lazım.. Kesinlikle papuç bırakma arkadaşım derim ben.. Çünkü sustukça üstüne gelirler.. Çok çekemediğin an olursa al sözlünü karşına düşündüm de katlanamicam böyle giderse içime atmaktansa ailemle konuşucam de gözünü korkut.. En azından destek olsun sana.. Ezdirmesin.. Lakin iş sende biter bunu da unutma... Böylelerine susulmaaaazzz

sağolun arkadaşlar ya valla yazdıkça rahatlıyorum, ve yazdıkça aklıma kusurları geliyor. mesela kurban bayamında bize gelmediler, neymiş dişlerini yaptırıyormuşta dişleri kötğymş utanıyormuş. annemler çok kızdı aslında çünkğ herkes sordu biz cvp bile veremedik. bizde adet böledir yani kız taafına gidilir bayramda hatta kurban falan götürülür. hadi diyelim dişi yüzünden gelemedi. telefonda açmadı. bayamın 3. günü aradı. gelemices diye. ve ondan sonrada gelmedi bize halada gelmedi. kimseden nefret etmem ama nasıl nefret ediyorum bi bilseniz. kadının yanına gidiorum eve gelirken bi baş ağrısı tutuyor saatlerce süürüyor. bekarlık sultanlık diye boşuna demiolar. aşk olmasa arada bi dakkada drmam yapcağımıda çok iyi bilirimde. ben aşkımsız nasıl duuururum ya :( kendimede ayrı gıcık ooluyorum bu yüzden

Bir kaynanadan ötürü ayrılman taraftarı değilim.. Bence o senin gözünü korkutmak için öyle söylüyor.. dediklerini yapacağından değil.. Bakıyor ki sen de 1 konuşur 2 konuşur 3. de susan bi insansın yükleneyim diyor.. Altta kalma sakın.. Ve inan bana yemek yapman iş yapman ilerde çook sorun olur.. Daha şimdiden yapmaya başlamışsın.. O eve gelin diye girmeden hiçbir şey yapmak zorunda değilsin.. (aslında gelinken de öyle ama neyse..) Lazlarla atışmak zordur kendimden biliyorum.. Ben de lazım.. Kesinlikle papuç bırakma arkadaşım derim ben.. Çünkü sustukça üstüne gelirler.. Çok çekemediğin an olursa al sözlünü karşına düşündüm de katlanamicam böyle giderse içime atmaktansa ailemle konuşucam de gözünü korkut.. En azından destek olsun sana.. Ezdirmesin.. Lakin iş sende biter bunu da unutma... Böylelerine susulmaaaazzz

katılıyorum . . . hayatta didişmekle çekişmekle laf yetiştirmekle geçmez ki ama çok iyi düşün canım çok . . .

kötü kaynanaları toplatıp zimbambiyaya tatile göndersek. gidiş bileti alsakta dönş biletini unutsak !! olmazmı tutmazmı kızlar bu plan ya :):) ay siniirim bozuldu bi gülüyorm bi ağlıyorum .

kötü kaynanaları toplatıp zimbambiyaya tatile göndersek. gidiş bileti alsakta dönş biletini unutsak !! olmazmı tutmazmı kızlar bu plan ya :):) ay siniirim bozuldu bi gülüyorm bi ağlıyorum .

harbi bozulmuş senin sinirlerin:) hayatını böyle ağlayarak mı geçireceksin sana yazık nişanlınla konuş uzakta ev tutsun yoksa ömür geçmez böyle evlilikte sağlıklı yürümez şahsen ben kaynanamın laflarına takılmamaya karar verdim eşime söyledim böyle dedi gücüme gidiyor artık ne dediğini bilmiyor diye hee de geç cahil benim annem biraz dedi bende aynen öyle yapıyorum valla hiç takamam artık sallıyorum gitsin allahtan farklı şehirlerdeyiz ne kadar uzak okadar iyi bana sende uzak ol derim ben

zaten bu olaylardan sonra ailemde istemiyor üst katlarında oturmamı. şimdide kadın tutturmuş kendi evini satıp karşılıklı dairelerde oturmak istiyormuş benimle.iilla yapışacak yani. oğluna çıldırıyor resmen. cocuk gibi uğraşıyor. yok terlemişssin yok yemek yedinmi. bi keresinde telefonum bozulmuştu çok ayrıntıya girmiorum. benim için yağmurda ıslanmıştı falan. o günde beni kuzenleriyle tanıştırdı evinde sözlüm. kaynanam herkesin içinde oğlum ıslanmış senin yüzünden evli olsaydınız tokatı yerdin. dedi bana bende' evli olsaydıkta bana vurmazdı aynı şeyleri yapardı benim için zaten vuramazdıda' dedim ama gelin bana sorun herkes bana baktı o kadar kötü oldumki sonrada heemen kalktım herkes tuhaf oldu. sözlüm yine yanımda bişi demedi. ama eve gidince kızmış. uff ya oda nie bişi demioki

hahahaha ılahı ya belkı bızde yarın kaynana olcaz kız öyle deme.. heee ben öyle kaynana olmamda dememek lazım.. ınsan yaslandıkca aklı gıdıp gelıyo ınşallah kaynana olmam dıe cok dua edıyorum ınanın kı.. esımde nedenmış ben oğlan cocuğuda ıstıyorum dıyo:)) ben oğlan annesı olmak ıstemıyom değil yahu kaynana olmak ıstemıyom.. hıç ıstemıyom elın yavrusunu uzeyım napcaz bılmem.. baklalım selerce surerse bu form artık tıtrek ellerımle yazarım yasayanlara son durumu:1::1::52:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

zaten bu olaylardan sonra ailemde istemiyor üst katlarında oturmamı. şimdide kadın tutturmuş kendi evini satıp karşılıklı dairelerde oturmak istiyormuş benimle.iilla yapışacak yani. oğluna çıldırıyor resmen. cocuk gibi uğraşıyor. yok terlemişssin yok yemek yedinmi. bi keresinde telefonum bozulmuştu çok ayrıntıya girmiorum. benim için yağmurda ıslanmıştı falan. o günde beni kuzenleriyle tanıştırdı evinde sözlüm. kaynanam herkesin içinde oğlum ıslanmış senin yüzünden evli olsaydınız tokatı yerdin. dedi bana bende' evli olsaydıkta bana vurmazdı aynı şeyleri yapardı benim için zaten vuramazdıda' dedim ama gelin bana sorun herkes bana baktı o kadar kötü oldumki sonrada heemen kalktım herkes tuhaf oldu. sözlüm yine yanımda bişi demedi. ama eve gidince kızmış. uff ya oda nie bişi demioki

Canım....henüz sözlüsün...neden öyle sürekli gidiyorsun o eve daha şimdiden? evet aileyi tanımak için biri iki gidiler ama tanımışsın zaten tanıyacağın kadar!

Ne kadar çok birlikte olursan kıymetin kaçar...niye gidip yemek yapar...bulaşık falan yıkayıp kendini hor gördürüyorsun?

Bırak sözlünle görüşmek istiyorsan dışarda buluş...
.

beşiğini bu zihniyetteki kadın salladıysa canım arkana bakmadan kaç yaaaa . . .

merhaba arkadaşlar, ben derdim sözlüm aslında dert değilde şöyle bi kısaca anlatayım;
5 senelik bi ilişkinin ardından temmuzda sözlendik herşey iyi güzel ama sözlendikten sonra sözlümün annesi bana hafiften kaynanalık yapmaya başladı, kendini bana kıyas görüyor, ne bilim mesela hep oğluma iyi bakcaksın diyor anlıorum herkes cocuğuna iyi baksın isterde bu kocaman adama çocuk gibi davranıyor. geçen gün keşke bize kaçsan dedi bana düğün masrafı etmemek için. aslında o kadar sinirlendimki ama sadece ' hayır kaçmıcam asla gelinliğimle çıkıcam ben evimden ' dedim. herkesin gönül rızası varken benim kaçmamaı istiyor. bi kere kendi evinde yemek yerken sofrada görümcemle kaynanam sohpet ediyorlar ama kaynanam böle bi sinirli bende sakince dinliyorum onları. knu knuyu açtı işte''evlenince sen bize bakcaksın benimle uğraşcaksın (bunların evlerinin üst katına ev yaptırcaklar orada oturma imkanımız olabilir ) heryerede üst kattan merdiven yaptırcas hep uğraşcaksın'' dedi. bende ' ben nasıl uğraşcam merdivenlerle '' dedim. bunun üzerine '' benim bi oğlum var kimselere veremem '' dedi ve masadan kalktı. sözlümde ordaydı hiç bişeydemedi. görümcemde kalktı masadan. tabi salak ben sofrayı topladım bulaşıkları herşeyi hallettim sözlümün yanına gittim. oda anladı halimi ben seni eve bırakim dedi ve çıktık. ben tabi bütün içimi boşalttım sözlüme işte laf sokmalarına dayanamadığımı vs. herkesede farklı anlatmış durumu ben demişimki '' BEN SİZİNLE UĞRAŞAMAM' kayınbabamı aradım özür dile kaynanandan dedi. bende herşeyi anlattım ona üzüldü adamda. kaynanamı aradım sonra dedim ben böle bişi söylemedim. bende öle demedim falna dedi inkar etti. herneyse. ya bu kadın acaip birisi mesela bayramdan önce beni annesine götürdü. orda herkesin içinde'' biz sana bayramlık falan alamayız '' diye söylendi. ben zaten böle bişi istememiştimki. ki bizim durumumuz gayet iyi çok şükür. benimle uğraşıo acaip korkuyorum aslında evlilikten. sözlümde benimyanımda bişi demedi ama eve gidince konuştum dedi bi daha sana böyle davrranamıcak merak etme falan dedi. aama bence bu kadın bizi rahat bırakmaz huzur vermez. sözlümde büyüğüne karşı saygılı hani yanlaırnda bişety demez ama beni ezdirdi. ve yine olsa yine yapıcak. unutamıyorum. gitmek istemiyorum onlara ama mecbur gidiyorm haftada bi kere falan. nefret geldi rsmen.kendi kızı yanı görümcem evli değil o evlenene kadar bizi bekletmeye çalışıyor. ama görümceminde hayatında kimse yk.aileme belli etmek istemiyorum ama hep düşünüyorm. mutlu olabilecekmiyim. diye. sözlümde sinirli birisi. ben onunla çok mutluyum çok iyi aramızda ama bunları düşündükçe kendimi yiyip bitiriyorum. babam 5 sene kabul etmedi istemedi. razı ettim şimdi sözlümü çok seviyor.günün birinde aramız ktü olsa aileme nasıl derim ben o kadar drendikten sonra. Allahtan annem hep destek veriyorda güçlü hissediyorum kendimi. he bide kaynanam ters bişi yaptığında yada söylediğinde sonra biri neden yaptın dediğinde hep şaka yaptım diyo ama herkes biliyor şaka yapmadığını. ailede ve çevresinde herkes ondan uzak duruyor. görüşmüyor. zaten ona görede herkes kötü falan off yardım edin kızlar çokmu büyütüyorum ya:(:(
Bu durumda yapilacak tek sey politik olmak, yani kayinvaliden senden bir seyler isteyince (bize bakacaksin, bizim icin sunu yapacaksin bunu yapacaksin gibi seyler deyince) tamam anne sen yeterki iste ben yaparim de ve sogukkanliligini korumaya calis. Böyle davrandiginda herkes görecekki senin arkasindan konustugu seyler dogru degil.
Evliliklerde aileler burunlarini herseye sokunca huzursuzluklar oluyor ne yazikki, sözlünün seninle annesi arasindaki dengeyi artik bulmasi gerek, ne seni annesine nede annesini sana ezdirmemeli. Hersey sözlünde bitiyor. Ama sen yinede sakin politik olmayi ihmal etme:34:

Back
X