• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam beni istemiyor

Bende öyle yaptimdi:) ama nasıl ağlıyor görmeniz lazımdı ya hala gözümün önünde sanki oğlu değil kızı evleniyo su oğluna aşık paylaşamayan anneleri anlamıyorum oğulları mutlu olsu istemez mi insan bende bir erkek annesi olarak inşallah ilerde arkasında durucak oğlumun onun mutluluğu herşeyden önemli.

Ya anlamak çok zor, sözde oğllarına çok düşkünler çok seviyorlar, e insan demez mi be kadın oğlum sevdiğiyle evlensin mutlu olsun..

Bu dunyada sevgilisi, esi hakkinda kimseye laf ettirmeyen ve koruyan erkekler var.

Bunu aklinda bulundur...

Yapılan yorumların aksine, ayrılma !
Neden sen pes edecekmişsin ? Kv adayı pes etsin, dimdik dur ilişkinin arkasında kimseyi sallama.
Ayrılırsan o'nun eline en büyük kozu vermiş olursun, oğluna bak ben sana bu kızdan hayır gelmez demiştim deme olasılığı %200.
Nikah masasin da bir gülücük atarsın kv'ye inat.. Naaberr oğlunu ben kaptım dermişçesine

Hahah vallahi iyi dedin :) önemli olan ozamana kadar olan zorlu sürecim allah yardım etsn bana

Bu dunyada sevgilisi, esi hakkinda kimseye laf ettirmeyen ve koruyan erkekler var.

Bunu aklinda bulundur...

Bu çok kafama
sana bi örnek vereyim uzaktan tanıdıgım bi aile var oğlu bi kadınla sevgiliydi 2 sene felan flört etmişler 7-8 yaş büyükmüş kadın önceden bi evlilik yapmış boşanmış 40 yaşının üstünde diye biliyorum kaynana adayı oğlunun o kişiyle evlenmesini istemedi ama bunda kaynana biraz haklı kadın bayagı sinsi bi tipti ve ailelerine uygun degildi yani çocugun annesi kadının nasıl biri oldugunu hissetmiş oğlunu uyarmış ne oldu adam annesini hiçe saydı rızasını bile almadan evlendi annesi ,babası ,kızkardeşleri ,hiçbiri dügününe gitmedi neredeyse 2 senelik evliler ama belli yani kaynana gelin felan hiç görüşmüyorlar kadın hala istemiyor ama çocukta bence bu durumları kafasına çok takıyor belli etmesede sonuca gelecem sizin durumunuz daha farklı olabilir ama bu tarz yapılan evliliklerde şimdi olmasada ilerde sorun çıkar illa çocuk kafasına takıyordur bu durumu aile olmak çok başka bir şey ailelerin onayı o insanlarla görüşmek arada bile olsun bu dedigim kişilerin hala çocukları bile yok kadın kaç yaşında ve bu kadın çocuk istiyormuş yarın birgün belki başka şeyler sorun olacak huzursuzluk olur o yüzden iyi düşün acele etme ben olsam ailemi dinlerdim koşulsuz sevgi diye bir şey yok

Beni sevmemesi içinn ortada hiç bir neden yokken böyle olması zoruma gidiyo zaten. Ortada elle tutulur bişey olsa tamam diyicem ailemi dinlemeliyim. Sevgi biyere kadar diyim. Ama yok. Ayrılsak bile yok yere ayrılıcaz

Bende öyle yaptimdi:) ama nasıl ağlıyor görmeniz lazımdı ya hala gözümün önünde sanki oğlu değil kızı evleniyo su oğluna aşık paylaşamayan anneleri anlamıyorum oğulları mutlu olsu istemez mi insan bende bir erkek annesi olarak inşallah ilerde arkasında durucak oğlumun onun mutluluğu herşeyden önemli.
İnşallah sözünde durursun ilerisini bilemezsin tam tersi olmasın. Geçmişte öyle düşünüp ilerisi değişen ne anneler var

Ben bu durumda biraz fazla şanslı oluyorum sanırım.Benim eşim ve ailesi ile sosyolojik, kültürel ve dini açıdan baktığınızda o kadar çok farklılıklarımız var ki aşık olunca otomatikman hepsini göz ardı ediyorsunuz. Eşimle tanıştıktan üç ay sonra kaynanamgillerle :D tanıştım ve tanıştıktan sonra kaynanam benim üzerimde sürekli ne zaman istemeye gelicez diye psikolojik baskı kurmaya başlamıştı tabi eşimle beraber.Ama kafamda deli senaryolar , deli sorular :D dedim Allahım sen yardım et noluyor :) Çünkü onun için cidden ideal gelin adayı olmadığımı düşündüm hep, halada öyle. Neyse evlilik nişanlılık derken toplamda 5 yıldır bu aile ile beraberim eve aynı apartmanda oturuyoruz ama diyorum ki Allahım kime ne iyilik yaptım da böyle bir aileye denk geldim, çok şükür :) Ha sorunlar olmuyor mu oluyor tabi ama her ikimizde gerçekten özverili davranıyoruz çünkü aramızda ki büyünün bozulmasını istemiyoruz. Ama en önemli faktör tabi ki evlendiğin Adam. Eğer eşim bana her konuda ama her konuda bu kadar güvenmeseydi, ailesine karşı at gözlüğü ile değil de eleştirel bir bakış açışıyla yaklaşmasaydı, her şey bu kadar iyi gitmezdi.Aile bir yere kadar vardır hayatımızda önemli olan kişinin kişisel gelişimidir. Tabii Bu benim içinde geçerli olan bir durum. Bende kendi aileme karşı eleştirel bir bakış açısıyla yaklaştım her zaman ve yaklaşmaya devamda ediyorum.İnsandır beşer, kuldur şaşar demişler, saat tıkır tıkır mı işliyor, maalesef hayır ama İşleyen tek şey ikimizinde asla detaylara takılmaması. Ve en önemli şey evleneceğiniz adamın olgunluğu.

Burda tum is sevgilinde bitiyor. Tek kelime ettirmemesi lazim sana. Bir cinnete bakar:) eger cidden dedigin gibi seni sevmemeleri icin bi sebepleri yoksa sevgilinin bi ayar çekmesi lazim.

İnşallah sözünde durursun ilerisini bilemezsin tam tersi olmasın. Geçmişte öyle düşünüp ilerisi değişen ne anneler var
Inşallah canim ama benim annemde kaynana gelinine de oğluna da çok iyi biz böyle gördük böyle yetiştik sevmeye bilirsin ama saygı duymak zorundasın.

ı (
Inşallah canim ama benim annemde kaynana gelinine de oğluna da çok iyi biz böyle gördük böyle yetiştik sevmeye bilirsin ama saygı duymak zorundasın.
Bencede hakkımızda hayırlısi olsun

istemezse istemesin keşke benimkide istemeseydi .kendileri vaoo cok mükemmel.ama sevgline söyle annem istemiyo diye bırakcaksa şimdi bıraksın oyalamasın

Valla yürek yemişsiniz.
Ben cesaret edemezdim böyle beni sevmeyen insanların içine girmeye.
Aşkımdan da ölsem yok olmaz.
İlerde bu durumlar sizi çoook mahvedecek.
O aşk o sevgi bir yerden sonra göze görünmez hale geliyor.

merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
canım evlendinmi. son durumun nedir. şimdi okudum yazılanları 3 yıl geçmiş aradan. ne oldu durumun merak ettim. bende aynı şeyleri yaşıyorum çünkü

Back
X