• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam beni ve ailemi aramıyor?

Evrem0505

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
10
-18
6
Kayınvalidemde kayınpederimde ailemi aramıyor bizimkiler aramasa aslaaaa konuşacakları yok. Aynı zamanda benide aramıyorlar hep ben arıyorum her cuma arıyorum artık onuda bırakmak istiyorum. Babamlar yurtdışına taşındı arayıpta bi Allaha ısmarladık der insan hiiçç yoklarmış gibi davranıyorlar. Ama çokta iyiler bana karşı hediye alır sürekli över ailemide övdüğü oldu ben anlamıyorum gerçekten bu insanları. Bana bi akıl verin ailem de bende çok üzülüyoruz hep yüzüm eğiliyor onlara karşı benim durumumda olan var mı?

Kayınvalidemde kayınpederimde ailemi aramıyor bizimkiler aramasa aslaaaa konuşacakları yok. Aynı zamanda benide aramıyorlar hep ben arıyorum her cuma arıyorum artık onuda bırakmak istiyorum. Babamlar yurtdışına taşındı arayıpta bi Allaha ısmarladık der insan hiiçç yoklarmış gibi davranıyorlar. Ama çokta iyiler bana karşı hediye alır sürekli över ailemide övdüğü oldu ben anlamıyorum gerçekten bu insanları. Bana bi akıl verin ailem de bende çok üzülüyoruz hep yüzüm eğiliyor onlara karşı benim durumumda olan var mı?
Size karşı iyilermiş önemli olan bu. İnsanları değiştiremezsiniz. Demek ki aramak istemiyorlar saygı duymalısınız.

İçi içini yesin dursun o zaman
Ne diyeyim 😀

Size verdiği cevap ile kendi düşüncesi biraz çelişiyor gibi
👉 " her cuma arıyorum artık onu da yapmayacagım"
😁 👏🏻 Yapacak bişey yok . Kaynanam da kaynanam kafasına sahip insanlara laf anlatmaya gerek yok , takıntılı obsesif insanlar hemen de yaftalıyor .

Peki bana bi cuma aramadım diye trip atıyosa şakasına ?
benim icin aramak vs falan onemli degil.ben davranisa bakarim iyi niyetli mi bana karsi diye bakarim .gerisini onemsemiyorum.onu dedi sunu dedi diye takilmam aradi mi hic diye umursamam ..bir insanla kusmek istiyorsaniz milyon sebep bulabilirsiniz ama ben kendi adima kayinailemle kusmek degil anlasmak istiyorum .o yuzden boyle seyleri buyutmuyorum size de tavsiye ederim .

Bosver benmkifr oyle evlendigmden beri birkez olsun asla aramazlar.Esimi arada bir arayip gel yemek ye derler.Beni cagirmazlar.

Kaynanam kayınpederim her iki günde beni arar ya da ben onları günaşırı konuşuruz . Ama annemleri hiç mi hiç aradıklarını görmedim.sadece Allah korusun hastalıkta felan o da biz haber verince.annem başlarda çok söyleniyordu ama alıştık. Bazen insanın yapısı öyle deyip geçmek gerek.kimse kimseyi aramak zorunda değil.

İnsanlık denen bişe var bilmem bilir misiniz ?
Valla ne diyek, arasınlar sorsunlar her gün, don renginize kadar rapor edin, her geldiklerinde sizde olsunlar, sizin evinizde misafir ağırlasınlar, bir elleri bir gözleri hep evinizde olsun, gelin faydası görmek için etmedikleri kalmasın, işine gelmeyince oğlunu doldurup üzerinize salsın, bak nasıl yaranıyorlar. İşi bilmiyor sizinkiler. Gelsin öğreteyim.

İnsanlık denen bişe var bilmem bilir misiniz ?
Zorla mı arattiracaksiniz? İnsanlara baskı yapmak mi insanlık? Bir insanı aramamak insanlıktan çıktığımızı, kötü insan olduğumuzu mi gösterir?

Çok biliyorsanız kayın aile tarafına telefon açın "insanlık denen bişey var " deyin.

Aramasinlar bosver!! Emin ol daha huzurlusun :) benimkilerde birbirlerini aramaz ayda yilda bir biseyler olmasi lazimki arasinlar bosver takma her dakka arayip hayatiniza karsmakdan iyidir ama kocani doldurusa getirmesin ne fena oluyolar bazen😀🤣

İnsanlık bilmeyenler böyle düşünüyor demekki yapacak bişe yok
Bakın, hastalık olur, ölüm olur, düğün olur aramazlar; sonuna kadar haklısınız derim. Ama durup dururken insanlar sizi aramak zorunda değil. Hele ailenizi aramak zorunda hiç değil. Bu onları kötü biri de yapmaz. Mesafe her zaman iyidir. Ben de zırt bırt aramam; aranmayı da sevmem.

Back
X