• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam beni ve ailemi aramıyor?

Evrem0505

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
10
-18
6
Kayınvalidemde kayınpederimde ailemi aramıyor bizimkiler aramasa aslaaaa konuşacakları yok. Aynı zamanda benide aramıyorlar hep ben arıyorum her cuma arıyorum artık onuda bırakmak istiyorum. Babamlar yurtdışına taşındı arayıpta bi Allaha ısmarladık der insan hiiçç yoklarmış gibi davranıyorlar. Ama çokta iyiler bana karşı hediye alır sürekli över ailemide övdüğü oldu ben anlamıyorum gerçekten bu insanları. Bana bi akıl verin ailem de bende çok üzülüyoruz hep yüzüm eğiliyor onlara karşı benim durumumda olan var mı?

Çok mu önemli aramaları ? Hiç umursamam ki umursamiyorum ne ailemi ne beni aramasalar aramasinlar bende onları aramıyorum çokta umrumda . Kafanıza takacak en son şeylerden biri olsun bence

Çok mu önemli aramaları ? Hiç umursamam ki umursamiyorum ne ailemi ne beni aramasalar aramasinlar bende onları aramıyorum çokta umrumda . Kafanıza takacak en son şeylerden biri olsun bence
İnsanlık bilmeyenler böyle düşünüyor demekki yapacak bişe yok

İnsanlık bilmeyenler böyle düşünüyor demekki yapacak bişe yok
Ne kadar ters insansınız , soru soruyor ve cevap arıyorsunuz . Karşınızda sizin gibi dusunmeyenlere hemen insan degilsiniz damgası vurmak ne kadar hoş !!! Gereksiz bir tipsiniz size cevap verende kabahat

insanlik boyle bir sey degil bana gore emin olun benim umrumda olmaz ben bana karsi davranislara bakarim .sakin olun ayrica fikrimizi sormussunuz bizce onemli degil demisiz
Davranış sıfır işte sıfır insan hal hatır sormak için arar onu aramıyosa özel zamanda arar yedi yabancı arıyor ama aile olduğunuz insanın umurunda olmuyorsunuz ne düşünürsünğz !?

Davranış sıfır işte sıfır insan hal hatır sormak için arar onu aramıyosa özel zamanda arar yedi yabancı arıyor ama aile olduğunuz insanın umurunda olmuyorsunuz ne düşünürsünğz !?
yani ben sizinle ayni seyi dusunmuyorum bence aramamasi hic ama hic onemli degil .benim icim yanyana iken davranislari onemli .arasin aramasin umrumda olmaz .gorumcemle hic telde konusmuslugum yoktur benim ama gayet iyiyiz masallah

Back
X