Kaynanam benimle dedikodu yapmıyor :(

Dert etdin seye bak yaaa????
Sende kendi aylenden firsat verme ne geri varki??

Benim kaynanam bana birşey anlatmaz...
Ama ben de ona kendi ailem hakkında asla birşey anlatmam...
Çünkü kaynana bu ilerde benim suçummuş gibi yüzüme vurur eminim...

kayınvalide,kendi ailesi hakkında konuşan benim ailem için daha çok konuşur diye anlatmıyordur.sizde aileniz hakkında konuşmaktan vazgeçin

Kaynananız akıllı kadınmış vesselam,siz de anlatmayın,hatta anlatmamanız lazım.

Neden paylaşmıyor çünkü siz onun öz kızı değil gelinisiniz kendinizin de dediği gibi,çokta normal bu şekilde bakması,kendi kızıyla daha çok şey paylaşması,siz de annenizin gelininizden daha çok sizinle dertleşmesini tercih edersiniz eminim.

Dedikodu sevmeyen biridir ya da ,bu da güzel,günümüzde az kalan bir özellik.Günün birinde kafamıza kakar diye de düşünüyor olabilir,bugün size anlatıp yarın o anlattığı kişilerle bişeyler paylaşmak zorunda kalır bu sefer ne ikiyüzlü kadın diye düşünmenizi istemiyor da olabilir.Ya bide niye anlatsın ki sizinle ilgisi olmayan başkalarıyla alakalı şeyleri,nolcakki bilince,ha bide dert mi yani bu..

ee canım sen annenle kayınvalideni bir tutuyor musun ne kadar iyi olsada kayınvalideyi anne kadar yakın hissedemezsin

ee canım sen annenle kayınvalideni bir tutuyor musun ne kadar iyi olsada kayınvalideyi anne kadar yakın hissedemezsin herşeyi paylaşmazsın değil mi

kaynanan dedikoducu değil çünkü bununla övünmen lazım yerimseniben
Bence sende onun izinden git daha rahat edersin. yerimseniben

kayınvalideniz size hiç bir şey anlatmıyorsa siz neden kendi ailenizle olanları anlatıp k.validenizin ağzına laf veriyorsunuz bende bunu anlamadım ?

arkadaşımız kaynanam benimle dedikodu yapmıyor diye üzülmüyor aslında, beni yakın görüp ailevi yada özel durumları paylaşmıyor diye üzülüyor. her ne kadar yakın da olsanız, herşeyi konuşup paylaşabilseniz de sizi hep el kızı olarak görecek. bu bakış açısı biraz zor değişir. siz de araya mesafe koyun haklısınız üzülebilirsiniz siz onu aileden biri bir yakınınız gibi görürken o samimi davranmıyor size. sizde bundan sonra mesafeyi koruyun ona göre davranın olsun bitsin. tabi yine yakınlığınızdan saygınızdan ödün vermeyin ama bu tip özel konuları sınırlı paylaşın.

burdaki sorun ;

kaynanannın sana ailesiyle ilgili olayları sana anlatmaması değil,

senin ona herşeyi hemen güvenip anlatman....

madem bu kadar iyisiniz sen anlatıyosunda o neden anlatmıyor?

bence bundan sonra sende sus...

bigün burada kaynanam altattıklarıma pişmanım diye konu açmamak için...

Başlığı okuyunca çok güldüm ...
Yapmasın işte ne güzell...
Doğru olanda bu ama normalde yapıp ta sizle yapmaması size güvenmediğini gösteriyor bence...
Yada sizin böyle düşündüğünüzü hissettiyse ve çok meraklı biriyseniz ondan olabilir...
Belki herşeyi konuşabilicek kadar yakın görmüyordur ve iyi niyetli olmadığınızı düşünüyordur.

kendi kızıyla dedikodu yapıyorda benimle yapmıyor ne demek anlamadım.o kızı yani.dokuz ay karnında taşımış elleriyle büyütmüş huyunu bilir güvenir tabi.gelin gelindir damat damattır evlat evlattır.ne kadar severse sevsin size kendi kızına davrandığı kadar içten davranmasını beklemeyin mantıksız bişey bu.size kötü davranmasın yeter.daha ne istiyosunuz.

kaynananiz anlasilan akli basinda biri
sizde biraz acemisiniz
aile olaylar aciklanmaz zaten
ailen ile ilgili anlattıklarını kaynana kenara saklıyordur lazım olduğunda sana karşı kullanacaktır!
Şimdilik masum suskunlukla seni avutuyor

Siz kendi ailenizin dedikodusunu bile kayınvalidenize yaparken kadın içinden düşünüyordur ailesini bana anlatan beni ve benim ailemi kimlerle konuşmaz diye?:uhm:
Ben olsam aynen bunu düşünürüm..
Herkesle herşey konuşulmaz...

Kayınvalideniz arif,siz acemisiniz
yerinizde olsam herkesle herseyi paylaşmam.
bu aileden gördüğüm kimseler bile olsa
heleki ailevi sorunlarımı eşimin ailesine
hiçbir zaman anlatmam,bilmerinin bir gereği yokki
neden bilsinler?onlar anlatırlar ama sorunları ben dinlerim yorum yapmam
hatta anlatmasını istemem,çünkü beni bağlayan şeyler değil bunlar.
beni ilgilendirmez kimin ne yaptığı...
dedikoduyu sevmediğimi etrafımdakiler bilir ve ona göre davranırlar
sana tavsiyem eşinin ailesine kendi ailevi sorunlarını anlatma
anlatınca eline ne geçiyor onuda anlamadım
diğer insanların sorunlarınıda dinlemeye hevesli olma
bırak kim ne yapıyorsa yapsın..

e normal olan kayınvalidenizin yaptığısiz nedne sizi buyuten evlenen kadar yanınızda olan aılenızı sonradan edındıgınız esınızın annesıne cekıstırıyorsunuz.Çok akıllı kadınmıs sevdım kayınvalıdenızı gelıne gelınlıgını bıldırıyor alkisalkisalkis Bence sızde anlatmayın bişeylerinizi varsa arkadaşınıza anlatın yoksa günlük falan tutun unutmayınkiiii bugun yedıgımız hurmalar yarın ....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…