Kaynanam benimle dedikodu yapmıyor :(

konu sahibi arkasaşım sen konuyu fazla abartmışsın...gidipte kendi aileni kendi akrabalarını niye anlatıyosunki..iyileri sende kalsın kötüleride..fazla yüz göz olmak istiyosun sanırım...
bunuda kaynanan istemiyordur..ki en doğrusuda bu zaten..
herzaman gelin-kaynana arasında belli bir mesafe olmalı diye düşünüyorum..herkesin selameti için..

:)))))))))) bence kaynanan akıllı kadın
ne gusel dedıkoduucu deıl
bende benımkının dedıkodusundan sıkayetcıyım
herkesı butun akrabalrını kotuluyor
ıyı olanları bıle
bu ayıp vede gunahtırrrrr
hem kadın neden gelınlerının agzına laf versınde sakız gıbı lafı u<attırsınkı
en ıyısını yapıor
bncede bu dert deıl canım SANSSSSSSSSSSSSSSSSS

anlıyorum canım seni ama bu genelde böyle oluyoo...
sende bundan rahatsız olmamaya çalış eşinin ailesi nin senin yanında bazı şeyleri konuşmaması normal bence çünkü bu söylediğim gibi heryerde böyle...sende konuşma ailenin sıkıntılarını paylaşma

siz de anlatmayın . bir gün gelir hepsi başınıza kakılır , önünüze gelir temcit pilavı gibi sunulur .
size nasıl davranıyorsa , sizde ona öle davranın.
o sizle ne kadar konuşuorsa okadar konuşun.

Olgun kadın,kol kırılır yen içinde kalır lafı tam da bu durumlar için söylenmiş..
Size değer verdiğini başka şekilde belli etsin,dedikoduyla,kuru lafla,çekiştirmeyle kafanı yoracağına...
Siz de bulaşmamanın verdiği dayanılmaz hafiflikle ben bilmiyorum deme lüksünü yaşayın,içli dışlı olmayın..

Allah Allah cok ilginc geldi bana bu konu yahuuu arkadasım sen kendi ailenin bile dedikodusunu kaynanana yaparsan. kaynananın sana anlattıklarınıda kendi ailene anlatırsın böle düşünür kadın bence agzının sıkı olmadıgı düşünüyor olabilir.. ve aslında en güzelini yapıyor kadın ne die konussun seninle kendi kanından canından insanların dertlerini sende paylasma bosver sanade milletin sorunundan o öle yapmıs bu böle seni ilgilendiren bi konu yoksa agzına laf yapma derim ben sonra ilerde basın cok agrırı bende söylemesi....
hem kızıyla ne konusuyor nerden biliyorsunuz canım belki kızının sorunları vardır onu konusuyodur seninle paylasmak zorundamı.? benim kayınvalidemde kızıyla konusur kızı anlatır o dinler anlarım bi sorun oldugunu ne merak ederim ne sorarım hatta kulak misafi olmaya basladıysam rahatsız etmemek için uzaklasırrımm bu ne merak anlamadım gittii sempatiksalakcinni

arkadaşlar konu sahibinin anlatmak istediği kendisi yabancı olarak görmesi..
yani bi başkasıyla konuşuyor örneğin kızıyla ama geliniyle konuşmuyor..
halbuki ben onu aileden görüp herşeyimi anlatıyorum o bana anlatmıyor diyor konu sahibi arkadaş..
e haklı yani..
insanın gücüne gitmez mi canım.. kızıyla fısır fısır geline gelince çıt yok..

ya dediğimiz gibi başlık seçimi yanlış olmuş
dedikodu yapmıyor değil samimi olmuyor demesi lazımdı
o şekilde deyince tepki topladı

Katılıyorum. Acıkcası benimde oglum olsa gelinimle konusmam o tarz konuları. kendi kızımla paylasırım yerimseniben

kayınvalden doğru olanı yapıyor.bu yabancı görmek değildir.sana anlatması bence gurursuz olduğunu gösterirdi.sen o aileye sonradan girdin.sana kendi ailesindeki eksikleri anlatması hiç hoş olmaz bence.senin anlatman da çok yanlış.senin geldiğin aile o.oradaki eksikleri söylediğinde belkide kayınvalden içinden nasıl bir aileden gelmiş bu diyebilir.bence bunu onur meselesi yapmalı sende onun yaptığı gibi eksiklikleri gizlemelisin.bu yabancı olmak değildir.bambaşka birşey

kadın diyordur ki içinden, bu bana kendi ailesini rahat rahat anlattığına göre benim anlattıkları mı da kesin başkalarına anlatır diyordur... dedikoduculara hiç güvenilmez be canım...

sadece ilk yorumunuzu okudum diğer arkadaşlarınkini okuyamadım maalesef belki benzer yorumlar yapılmıştır ama kendinizi onlardan biri gibi göremediğinizden oysa sizin onu çok yakın gördüğünüzden bahsetmişsiniz kaynanam dediğiniz kişi için anne gibi mi görüyosunuz gerçekten KAYNANANIZI ? ne kadar kötü olan birşeyi istemeniz nasıl bir hata saçmalık hatta bir başkasıyla görüşürken dedikodu yapıyor olması rahatsız eseydi keşke ama sizinle yapmayıp yapması değil.herşeyden önce bu dert öyle mi

Bence böylesi çok daha iyi.
Şu durumda sizin de anlattıklarınızı sınırlamanız yerinde olur diye düşünüyorum.
Kayınvalide ile arada mutlaka bir mesafe olmalı.Bir kere içli dışlı oldunuz mu arkası gelmez bugünlerinizi çok ararsınız.

birincisi kendi sırrını taşımayan benimkini taşıyamaz diye düşünürüm
ikincisi kayınvaliden olayın farkında aranız iyide olsa o kaynana sen gelinsin

Allah askina baska derdiniz mi yok sizin fisfisfis
insanlar ne dertlerle ugrasiyor sizin derdinize bakin hele...
kafamçokkarıştı

bilmem dikkate alirmisnz ama
ne olursa olsun ailenizden birinin hatasini yada acigini soylemeyin kayinvalidenize..
ne olur ne olmaz gun gelir yuznuze tokat gibi carpilir..
birakin siz onlarinkini: onlarda sizin ailenizde olanlari bilmesin..
ne gelirse meraktan gelirmis insanoglunun basina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…