Kaynanam benimle dedikodu yapmıyor :(

Bende kaynananın yaptığını yapardım..
sen anlatınca kadın dinlemez mi?dinler tabi?soru da sorar hebişey yapar..anlatan sensin..

ne konuşucaksın onun hakkında bunun hakkında kayınvalidenle
ben hiç bişeyimi anlatmam kayınnvalideme sorsa bile kısa keserim
benim ailmle ilgili bişey bilmesine gerek yok
benim onun ailesiylede ilgili bişey bilmeme gerek yok ama gel görki
bu ailenin içindeyim ister istemez öğreniyorum
kayınvalidem le konuşmasam daha memnun oluyorum
konuştuklarımı anlamıyor çünki bakıyor suratıma bişe dedimmi
onun anlıyacağı dilden anlattımı anlıyor
bizde çok şey paylaşmıyoruz hatta hiç bişe paylaşmıyoruz diyebilirim
hiçde dert etmem bunu

benimkide azcık yapar ama ben istemem kayınvalidem ile dedikodu yapmak anlatmasın hatta hiç o benimle dedikodu yapmıyor diye beni sevmiyormu olacak yani sende ona anlatma

Ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım,benim kayınvalidem geldi gözümün önüne.Sülalesindeki hiç kimse hakkında kötü konuşmaz kimseye kötü demez.Biz eltimle bişey diyecek olsak kendi aramızda hemen savunmaya geçer onları.Güzel bir davranışmı yaptığı evet güzel ama kısmen.Şimdi görünen şeyleri ,herkesin bildiği şeyleri de gizlemeye avukatlık yapmaya gerek yok,kötü demesin tabii ama savunmak ne?Sus yorum yama bence.Allah aşkına herkes mi iyi? Her davranışları mı mükemmel?Tabiki değil.Kayınvalidemde melek değil elbetteki onların yaptıklarının farkında ama göz göre göre neden hemen savunmaya geçiyorsun.Böyle oluncada bana samimi gelmiyor,kendi duygularını açığa vurmuyor.Belki de en güzelini yapıyor çokta takdir ediyorum aslında ama böyle yapınca da samimi bulmuyorum yapmacık geliyor bana.

seni yabacı gibi görüyor hala el gibi geliyorsun ona
çünkü eğer kaynanan normalde dedikoducu biri olmasaydı yani yapısı bu olsaydı kızıylada kimse hakkında konuşmazdı :1no2:
ama sana bunu yapıyorsa hala seni el olarak görüyor demektir
tek tavsiyem o öyleyse sende onun gibi ol kendi ailende olanları ona yada eşinin ailesine anlatma zaten bilmeleride gerekmiyor bence:1closedeyes:

hah aynen demek istediğim de bu.aslından bence de iyi bir davranış ama çok bilindik ortadaki durumları da gizlemesin yani artık
arkadaşlar bir de şöyle bir durum var.benim ailemde Allaha şükür öyle garip durumlar yok herkes evinde işinde kimsenin sesi çıkmaz.bahsetsem ne bahsetmesem ne.kendi sülaleri ise çok olaylı boşanan,ayılanlar, bayılanlar.e sanki bilmiyor muyuz durumları illa ki biliyoruz saklanacak meseleler değil zaten.ama herşey güllük gülistanlık sanki.
mesela geçen kardeşinin karısı geldi belli ki küs gelmiş surat beş karış,boşanacağız diyor.ben kaynanama soruyorum böyle bir durum var mı diye."yoo yok öyle bi durum kızım nerden çıkardın" diyor.e görünen köyü de saklayınca insan bozuluyor sanki 7 kat el miyim?
neyse ben de zaten artık kimseden bahsetmiyorum.kimi sorarsa "o bir melektir"diyorum.aslında ben genel olarak da böyle bir karar aldım ve 2-3 aydır uyguluyorum.kendi ailemin içinde bile kimsenin dedikodusunu yapmıyorum,yaptırmıyorum.artık ben de kimseye güvenmemeye başladım.herkesle iyi olacağım ama herkesle eşit mesefade duracağım.uğraşamam valla kimseyle.böyle hayat daha kolay.kaynanamı da seviyorum ayrıca bence de doğrusunu yapıyor.

kaynana olmakta zormus yawww konussan dert konusmasan dert sende ailen ile ilgili herseyi anlatma ilerde basina kalkabilir sana nasil davraniosa sende ole davran

elektraya cım başlığı yanlış seçmişsin sanırım dedikodu yapmıyor değil
benimle samimi olmuyor deseydin bu kadar tepki toplamazdın canım:)

niye kaynanana laf veriyosn,bak o sana bi şey anlatmıyo
başına kakar senin aman diyeyim...
sende git kendi annenle yap,ben mesela kardeşimle yaparm yani sohbet ederiz
kaydirigubbakcemile3

ne kadar güzel.. Benim kayınvalide adayım şuan Bana oturup kızını çekiştireBiliyor işi gücü kızıyla uğraşmak kadının.. 30 yaşına gelmiş de evlenememiş de.. evde kalmış da.. Birini de Beğensinmiş de Hiç yorum yapmıyorum ve de içimden Baya kınıyorum.. Ve eve gelip Böyle Bir annem olduğu için şükrediyorum..

Hem ne gerek var onların ailevi meselelerini dinlemeye.. kim ne yaparsa yapsın Bizden uzak olsunlar, istedikleri haltları yesinler.. Başkasının dedikodusunu gelip sana yapan adam arkanı döndüğünde senin de dedikodunu Başkasına yapar unutma.. kayınvalide adayımı çok severim.. ama tek sevmediğim huyu Budur.. iki dakka yalnız kalsak Başlar kızını çekiştirmeye.. onla ilgili sorular sorar, ağzımdan laf almaya çalişir, kimlerle görüştüğünü sorar.. Bilmiyorum der geçiştiririm, halBuki kızıyla aramızdan su sızmaz.. ama yaptiği çok yanlış.. Ben cahil Bi kız olsam, Ben de oturup onla kızını çekiştirsem kızla aramız Bozulacak hiç düşünmüyor.. gerçi kızının iyiliğini düşünüyor, evlenmesini yuva kurmasını istiyor ama Bana onu şikayet edip durması falan çook yanlış.. susuyorum sadece, yorum yapmıyorum, Bana Bişey anlatmıyor diyip geçiştiriyorum..

niye sizinle dedikodu yapsınki kızı ile yapar tabi o kızı sen el kızısın senle niye yapsın bende annemle oturur yaparım dedikodu ama annem yengemle oturup yapmaz kayınvaldemde kızı ile yapar dedikodu hiçte umrumda değil

bazı insanlar kol kırılır yen içinde kalır die düşünür kendi ailesinin sorunlarını dışarıdan kimseye yansıtmaz bunu yapabilenleri de her zaman tebrik etmişimdir bence siz de üstünde durmayın ve ailevi sorynlarınızı paylaşmayın belki kadın sizin anlatmanızı bile istemiyor bu neden dedikodu yapıyo diyo nerden biliyosunuz

ayy arkadaşım sabah sabah güldüm sana çokkaydirigubbakcemile3
insanların ne derdi var sen bunu mu dert ediyorsun kendine şimdi ne kadar güzel işte mesafe olsun kayınvalidenle aranda biraz ama sende koy bu mesafeyi

kendi ailendeki durumları kayınvalidene anlatman ne kadar ayıp bişe yahu.. ne rahatlık bu be.. insan anasını babasını kayınvalidesiyle çekiştirir mi be... yok artık !!!!!!

Başlık çok vasat olmuş, herkes dur şuna bir iki laf sokuyum diye girer ayol:bbo:

Bence bu dedikodu lafını yanlış yerde kullanmışsın

Şöyle; kayınvaldem iyi hoş ama kızıyla paylaştığı sohbetleri, içtenliği, samimiyeti benimle kurmuyor. demek istedin

Bence çok kafana takma, mutlaka arkadaşların vardır, sende onlarla yap içten sohbetlerini, yada arada dedikodu falan:dance:

Şu bir gercek ki kimse insanın kendi kızı gibi olamaz, oğluda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…