Kaynanam benimle hiç konuşmuyor

oğlu anacımı ona dikkat edin bence.. çünkü gidip söylersenz şikayet olarak algılayabilir. gözlem altında tutun özellkle sevgilinizi.. ve yaşınız daha ufak. acele etmeyın.. elini öptürmemiş sevgilinz o an görmedimi mesela görmeyıp mudahele etmemesi de garip..
elini öptürtmediyse bu onn problemi bunun için üzülmeyın er yada gec sizi kabul etmek zorunda oğlunu sevıyorsa sizi de sevmek zorunda ama bu durumda daha çok sevgilinize dikkat etmelisiniz çok anacıysa susar görse bile görmezden gelir ama yok değilse o zaman sizden yana olur..

Aman boşver canım istemezse istemesin oğlu istesin yeter benim nikahımda kayınvalidem hüngür hüngür ağladı herkes benden çok ona baktı herkeste onu ayıpladı hiçte umrumda olmadı olmazda kendinide yırtsa oğlu beni ben oğlunu seviyorum biz çok mutluyuz gerisi teferruat.

İlk görüşmede böyle davranması evet normal değil ama bazen insanlara karşı önyargılı oluyoruz düşündüğümüzden çok farklı da çıkabiliyorlar , yani şuanlık bi beklemeye al gözlemle hem sevgilinin hem annesinin tavırlarını bi ip ucu veriyo insanlar aslındaa.Zaman herşeyi gösterir hakkında hayırlısı olsun ..

Büyük ihtimal onun kafasında daha başka bir gelin profili vardı .Belki daha mutaassıp yada eş dost akraba kızı falan . Belki iş ciddiye binmeden soğuturum dedi ama yapamazsa sizi mecbur kabullenecektir .

Evet önceleri çok yoksullarmış sevgilimin şuan kendi şirketi var ama her şeylerini yapmış durumda kaynanamda kocası da emekli oğluna resmen aşık zaten
Oooo ilerde büyük sorunlar sizi bekliyor. Yol yakınken bir düşünün derim. Oğullarına aşıklar sonra gelin ne yapsa yaranamıyor birde araya girip hayatını mahvediyorlar.

Kızlar merhaba ben 22 yaşında genç bir kızım sevgilim 31 yaşında ve onunla uyumumuz gerçekten muhteşem. Dün ilk defa aileler tanıştı çok heyecanlıydık ikimizde ama annesi benimle hiç konuşmadı elini öptürmedi. Oğlu evleneceği için çok üzgün ailem annesi bana böyle yaptığı için çok üzüldü. Samimiyetinize güvenerek belirtiyorum sevgilimin ailesi biraz anadolu insanı gerçekten dört dörtlük ağırladık ve ailemdeki herkes onlarla çok ilgilendi diğer gelini kapalı ben açık ve uzun boylu sarışın biriyim sizce beni beğenmedi mi çok üzgünüm kaynanamla kötü olmak beni çok üzer sizce kestirip atıp işi bitirmeli miyi yoksa kafaya takmayıp devam mı etmeliyim Lütfen akıl verin
Eger sevgilinizi cok seviyorsaniz ve ben bununla evlenirim diyorsaniz bir dahaki gorusmeyi bekleyin asla on yargi yapmayın. Yine ayni sekilde olursa bunu esiniz olacak insanla paylaşın ondan kesin bir cevap alin. Suan sizi sevmedigi sonra sevmeyecek anlamina gelmez. Sonra sevmese bile bu devirde ben bununla evlenirim diyebilmek oyle zor ki.

Benim kaynanam gibi şuan 5 yıla gircek evlilikte haka öyle ama banane fazla görüşmüyorum aramıyorum cokda mutluyum öyle olacaksa devam yokda kaç

Neyse kendimi ifşa etmiyim şimdi.:KK70:
Ama el öptürmeme olayı sıkıntılı bunun üzerinde dur.

Back
X