- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Vermek istemiyorum kararım kesin daha fazla bu konu açılmazsa sevinirimMerhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Arsa size mi alinacakMerhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Merhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Hayır kaynanam kendine istiyor.
Elindekilere sahip çıkta boşver doğum hediyesi falan.Merhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Sen istiyor bilezik verecek arsa tapusu.nasıl tepki vermeliyim
Hayır deyin olsun bitsin. Köye yaptığınız ev ve arsa sizin (eşinizin ya da şahsınızın) üstüne değil mi? Değilse tapusunu sizin üzerinize alın. Hiç güven vermedi kv. Kaldı ki altın köydeki arsadan çok daha kıymetli bence ileride de daha da artacak fiyatı.Merhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Yok daha neler ya verme sakın geri gelmez o giden bilezikler. Ne kadar düşün dese de vermicem diyin inatla kötü günler için kalacak bundan başka bişeyim yok diyinHayır kaynanam kendine istiyor.
Bi bilezik kaç para ki bilezikle arsa alınıyor?
başka kardeşleri var mı eşinin. Sen bilezik verince başka mirasçılar da olacak mı? Olmayacaksa kabul ederdim. Yok başka kardeşler varsa arsa
Vermek istemiyorum kararım kesin daha fazla bu konu açılmazsa sevinirim o
Çok ısrarcı insalar kv de kp de öyle istemiyorum dedikçe sürekli ikna etmeye çalışıyorVermek istemiyorum kararım kesin daha fazla bu konu açılmazsa sevinirim
Sözde bize ama onlar ölene kadar onun sonra bizim mişKendilerine mi alacaklar o arsayı yoksa size mi
Eşiniz ne diyo bu duruma ?Çok ısrarcı insalar kv de kp de öyle istemiyorum dedikçe sürekli ikna etmeye çalışıyor
ev yaptırdığınız için sattığınızı söyleyip saklasanız daha sonra yeniden aldık der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?