Kaynanam bileziklerime taktı.

Hayır diyemiceğini biliyor kaynana , çekingenliğini kullanmak istiyor , kaynanan şeytan seni harcamak istiyor, haberin olsun

Eşim de istemiyor ama eşimden çekinip ona ısrar edemedikleri için bana söylüyolar
Ablası var maalesef. bize garanti değil
Eşinize söyleyin bana ısrar ediyorlar hayır diyorum gene de ısrar ediyorlar diye o zaman eşiniz devreye girer gibime geliyor ikiniz birden altınları vermiyoruz derseniz tamam. Bide ablası varken hiç vermeyin o arsa size kalmaz gibime geliyor zamanı gelince sizin elinizdeki her şeyi vermeniz unutulurda üstünü annemler tamamladı olur

Hem bilezikten olacaksınız hem kv gil yanıbaşınıza ev yaptıracak, duble tehlikeli bir durum😑
Eşinize söyleyin beni sıkıştırıp duruyorlar diye. Ha ben olsam hayır veremem deyip kapatırdım konuyu.

Eşiniz de annesi ile işbirliği içinde yoksa o cesareti bulamaz , iş sizin duruşunza bağlı 2 kişiye karşı mücadele vereceksin eşine+annesine , kolay gelsin:işsiz:

Merhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Normalde kayınbabanizin bilezik takmasi lazım, bileziklerinize takması değil ama 🤷

Merhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Verme, zaten ödemeyecekleri için istiyorlar. Arsa çok lazımsa kredi çeksinler. Kat kat bankaya ödesin uyanıklar.

Hayır diyemiceğini biliyor kaynana , çekingenliğini kullanmak istiyor , kaynanan şeytan seni harcamak istiyor,

Eşinize söyleyin bana ısrar ediyorlar hayır diyorum gene de ısrar ediyorlar diye o zaman eşiniz devreye girer gibime geliyor ikiniz birden altınları vermiyoruz derseniz tamam. Bide ablası varken hiç vermeyin o arsa size kalmaz gibime geliyor zamanı gelince sizin elinizdeki her şeyi vermeniz unutulurda üstünü annemler tamamladı olur

Eşinize söyleyin bana ısrar ediyorlar hayır diyorum gene de ısrar ediyorlar diye o zaman eşiniz devreye girer gibime geliyor ikiniz birden altınları vermiyoruz derseniz tamam. Bide ablası varken hiç vermeyin o arsa size kalmaz gibime geliyor zamanı gelince sizin elinizdeki her şeyi vermeniz unutulurda üstünü annemler tamamladı

Eşiniz de annesi ile işbirliği içinde yoksa o cesareti bulamaz , iş sizin duruşunza bağlı 2 kişiye karşı mücadele vereceksin eşine+annesine , kolay gelsin

Eşiniz de annesi ile işbirliği içinde yoksa o cesareti bulamaz , iş sizin duruşunza bağlı 2 kişiye karşı mücadele vereceksin eşine+annesine , kolay gelsin:işsiz:
Eşim neden işin içinde olsun ki eşim de istemiyor vermek. Konuyu anlattığım da çok biliyo onlar dedi. Ben sadece ısrarına kızıyorum istemediğimi bildiği halde hala daha üstelemesine

Valla sizin üstünüze olacaksa kimseye birşey verrmem sonuöta eşim sizin tek evladınız değil ama tapuyu benim üstüme yapın vereyim madem bana yaptırıyorsunuz dediğinizde bir daha kimse birşey istemez. Herkes kendini çok akıllı sanıyor.
Di mi ne uyanıklar. İlerde oğluna kızına kalacak o arsa, kadın boşansa miras malı olduğundan hak talep edemeyecek.

Yapamıyorum deme bence sen ona cevap vermedikçe o daha çok sorar sana bileziklerini vermek istemiyorum çok istiyorsanız o arsayı kredi çekin alın de ben arsa falan istemiyorum de 3 senelik evliyim kaçarak evlendim eşimle düğün bittikten sonra kaynanam sadece bana bıraktığı 3 tane bilezik bı gerdanlık setini bıraktı diğer altınları ben alıyorum borçları kapaticam dedi tamam al dedim ama şimdiki aklım olsaydı hiç birini vermezdim ve 2.5seneden beri kaynanamla konuşmuyorum birdaha sana sorarsa hiç alttan alma bence sen ona bileziklerini verince gelinimde yardım etti yada oğlumda yardım etti aldık demicek kendimiz aldık diyicek yani

Back
X