- 5 Ekim 2020
- 13.954
- 37.783
- 548
- 36
- Konu Sahibi Mor lahana
Sözde bize ama onlar ölene kadar onun sonra bizim miş
Başka kardeş yoksa size kalacak. Bilezik olarak durmasındansa arsaya yatırmak daha mantıklı olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözde bize ama onlar ölene kadar onun sonra bizim miş
Eşim de istemiyor ama eşimden çekinip ona ısrar edemedikleri için bana söylüyolarEşiniz ne diyo bu duruma ?
Keşke nah emojisi olsaHayır kaynanam kendine istiyor.
Ablası var maalesef. bize garanti değilBaşka kardeş yoksa size kalacak. Bilezik olarak durmasındansa arsaya yatırmak daha mantıklı olabilir.
Eşim de istemiyor ama eşimden çekinip ona ısrar edemedikleri için bana söylüyolar
Eşinize söyleyin bana ısrar ediyorlar hayır diyorum gene de ısrar ediyorlar diye o zaman eşiniz devreye girer gibime geliyor ikiniz birden altınları vermiyoruz derseniz tamam. Bide ablası varken hiç vermeyin o arsa size kalmaz gibime geliyor zamanı gelince sizin elinizdeki her şeyi vermeniz unutulurda üstünü annemler tamamladı olurAblası var maalesef. bize garanti değil
Annelerin çok borcu var onlara verdim seneye borcu bitince bana yine 2 bilezik yapacaklar desen?Çok ısrarcı insalar kv de kp de öyle istemiyorum dedikçe sürekli ikna etmeye çalışıyor
Sesimi çıkarmadığım için zaten bana ısrar ediyor sürekli. Eşime kimse bişey diyemiyo cevabını aldıkları içinHayır diyemiceğini biliyor kaynana , çekingenliğini kullanmak istiyor , kaynanan şeytan seni harcamak istiyor, haberin olsun
Normalde kayınbabanizin bilezik takmasi lazım, bileziklerinize takması değil amaMerhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Verme, zaten ödemeyecekleri için istiyorlar. Arsa çok lazımsa kredi çeksinler. Kat kat bankaya ödesin uyanıklar.Merhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?
Ölme eşeğim ölme desene. Allah 'ın sıralı ölüm vereceği garanti mi?Sözde bize ama onlar ölene kadar onun sonra bizim miş
Hayır diyemiceğini biliyor kaynana , çekingenliğini kullanmak istiyor , kaynanan şeytan seni harcamak istiyor,
Eşinize söyleyin bana ısrar ediyorlar hayır diyorum gene de ısrar ediyorlar diye o zaman eşiniz devreye girer gibime geliyor ikiniz birden altınları vermiyoruz derseniz tamam. Bide ablası varken hiç vermeyin o arsa size kalmaz gibime geliyor zamanı gelince sizin elinizdeki her şeyi vermeniz unutulurda üstünü annemler tamamladı olur
Eşinize söyleyin bana ısrar ediyorlar hayır diyorum gene de ısrar ediyorlar diye o zaman eşiniz devreye girer gibime geliyor ikiniz birden altınları vermiyoruz derseniz tamam. Bide ablası varken hiç vermeyin o arsa size kalmaz gibime geliyor zamanı gelince sizin elinizdeki her şeyi vermeniz unutulurda üstünü annemler tamamladı
Eşiniz de annesi ile işbirliği içinde yoksa o cesareti bulamaz , iş sizin duruşunza bağlı 2 kişiye karşı mücadele vereceksin eşine+annesine , kolay gelsin
Eşim neden işin içinde olsun ki eşim de istemiyor vermek. Konuyu anlattığım da çok biliyo onlar dedi. Ben sadece ısrarına kızıyorum istemediğimi bildiği halde hala daha üstelemesineEşiniz de annesi ile işbirliği içinde yoksa o cesareti bulamaz , iş sizin duruşunza bağlı 2 kişiye karşı mücadele vereceksin eşine+annesine , kolay gelsin![]()
Di mi ne uyanıklar. İlerde oğluna kızına kalacak o arsa, kadın boşansa miras malı olduğundan hak talep edemeyecek.Valla sizin üstünüze olacaksa kimseye birşey verrmem sonuöta eşim sizin tek evladınız değil ama tapuyu benim üstüme yapın vereyim madem bana yaptırıyorsunuz dediğinizde bir daha kimse birşey istemez. Herkes kendini çok akıllı sanıyor.
Yapamıyorum deme bence sen ona cevap vermedikçe o daha çok sorar sana bileziklerini vermek istemiyorum çok istiyorsanız o arsayı kredi çekin alın de ben arsa falan istemiyorum de 3 senelik evliyim kaçarak evlendim eşimle düğün bittikten sonra kaynanam sadece bana bıraktığı 3 tane bilezik bı gerdanlık setini bıraktı diğer altınları ben alıyorum borçları kapaticam dedi tamam al dedim ama şimdiki aklım olsaydı hiç birini vermezdim ve 2.5seneden beri kaynanamla konuşmuyorum birdaha sana sorarsa hiç alttan alma bence sen ona bileziklerini verince gelinimde yardım etti yada oğlumda yardım etti aldık demicek kendimiz aldık diyicek yaniMerhaba kızlar. Yeni üye oldum yanlış yazarsam kusura bakmayın. Biz mustakil ev yaptırıyoruz kendimiz için köye, 4 tane bileziğim vardı ev için 2 tanesini satmak zorunda kaldık istemeyerek de olsa şimdi evin yanında büyük bir arsa var kaynanam onu alalım diye sen kalan takılarını ver bizde üstüne ekleyip alalım diyor. Hiç istemiyorum tabiki vermek, ben sana seneye daha fazlasını yapcam diyo ama inanmıyorum biraz boş konuşan bi insandır kaynanam, bana doğum hediyesi bile almadılar üstelik kolye alcaz dedi kp ama nerde? İstemiyorum dedikçe sen bi düşün diyo biliyorum gene sorcak kesin bi şekilde nasıl söylerim vermicem takı makı diye. Biraz sert konuşmak istiyorum ama yapamıyorum ben sessiz kaldıkça da çekinmiyolar nasıl tepki vermeliyim?