Kaynanam bileziklerime taktı.

Agauhaha o ihtimal zaten varda, olunce zaten mali
Mulku napsin? Konu sahibine biz olunce hepsi sizin zaten diyolarmista ondan demistim😂
Ellerinden varı yoğu almazsak bize bakmazlar diye hesap ediyorlar. Vermesinler mal mülk, anne babamızın ölümü üzerine alacağımız malı ne edelim zaten. Verecekleri bir ev bir tarla. Böyle yapınca asıl insanın bakası gelmiyor.

Eşim neden işin içinde olsun ki eşim de istemiyor vermek. Konuyu anlattığım da çok biliyo onlar dedi. Ben sadece ısrarına kızıyorum istemediğimi bildiği halde hala daha üstelemesine
Veremem bir daha konuyu açmayın diyin geçin.
Yani bilezik sizin,zorla gelip alacak halleri yok. Vermiyorum diyorsanız vermiyorsunuz bu kadar.
İstedikleri kadar söylesinler yani.

Dün akşam kv aradı o konuyu açtı gene eşim aldı telefonu vermicez neden bu kadar ısrar ediyorsunuz ki?bizde ev yaptırıyoruz dedi. Bize de lazım olabilir dedi. Tabiki kv bozuldu tamm vermeyin sizde bi gün bize muhtaç olursunuz dedi, bende allah muhtaç etmesin dedim, sinir oldum kızlar ya laftan anlamıyorlar hiç bi şekilde.!!!
Daha üstelemezler. Ayrıca onlar size muhtaç değilmiş ki siz onlara muhtaç kalın diye beddua ediyo kendine mal mülk alabilmek için sizden para istemiş muhtaçlık bunun neresinde anlamadım

İnanma canım benim koca ailesi evin tek oğlu ona yapmicazda kime yapicaz diye 210 gram altınımim üstüne kondular .şimdi istediğim için benden kötüsü yok .

Sen sen ol verme. Benimkide durumu yok diye kızının dügününde takmak içni bir bilezik aldı sonra vercem dedi yıllar geçti vermedi

vermeyin sonra hiçbir şey vermiyorlar gözlem edildi onaylandı

Back
X