- Konu Sahibi drdepresyon
-
Neden onlar hakkında konusmayacakmışsın ? Yani daha evvel ne diyordun ki o bu kadar rahatsız oluyordu ?
esim icin uzuluyorum sonucta annesi babasi demissinde peki boyle mi oluyor anne babalik verirsen iyisin vermezsen kotusun insan bir araba icin evladina kuser mi ya? bosverr hiiic umursama sonucta senin bir hatan bir saygisizligin yuzunden kusmus degilsiniz disarda kal ve karisma derim ben:)
esim icin uzuluyorum sonucta annesi babasi demissinde peki boyle mi oluyor anne babalik verirsen iyisin vermezsen kotusun insan bir araba icin evladina kuser mi ya? bosverr hiiic umursama sonucta senin bir hatan bir saygisizligin yuzunden kusmus degilsiniz disarda kal ve karisma derim ben:)
olayı öyle yansıtmıyorlar ama eşim ağzından kaçırdı ben hep huzursuzluk çıkarıyormuşum arabayı vereceklermiş zaten niye gerginlik yaratıyormuşum sanki ağzımı açıp bir laf ettim sadece bunları söylediklerinde onları öpmeden allahaısmarladık dedim evden çıktım bunu büyütüyorlar
bize yaptıkları haksızlıkları söylüyordum niye böyle yapıyorlar falan diye eşim de bıktım artık bu konuları bi daha açma dedi,ama hiçbirzaman annen böyle baban şöyle demedim
Peki evlat bir araba icin karısının dırdırını çeker mi? Araba anne babada kalsa ne olur?
Allah aşkına kk bile biliyor sizin yatıp kalkıp araba muhabbetini yaptığınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?