Kaynanam bize küsmüş

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
merhaba kızlar önceki konumu okuyanlar bilirler eşimin ailesiyle aramızdaki problemleri,arabamızı bize vermediklerini
geçen gün nasıl olduysa eşim kp.den arabayı almış gelmiş bizim eski olan arabamızı da onlara vermiş,artık bunu kullanıcaz dedi ama kayıt hala kp.in üstüne olacak biz kullanacağız
o günden sonra eşim bana ailesi hakkında bi daha yorum yapmamı söyledi tamam dedim fakat 2 günde bir bizi arayıp illa geleceksiniz diyen kv. ve kp. hiç aramaz oldular,yolda karşılaştım kp. sıcak konuştu bize buyrun dedim yok dedim ama kendilerine davet etmedi kv. de aynı tavırda ne yapayım bilmiyorum

aman bundan daha ıyı ne olabılır düşmüş işte yakanızdan bırak küs kalsın eşinede bişi dmee kafa dınleyın bıraz

haksız olduklarını biliyorlar küserek üste çıkıyorlar farkındayım ama eşim ailesiyle soğusun yine istemem inanın anne baba sonuçta.....

annemin bir lafı vardır 'aylak küsen aylak barışır' diye..

hiçbişey yapmayın tabi ki.belliki oğullarına küsmüşler, sizede tavır almışlar.kendi kendilerine küsmüşlerse kendi kendilerine barışırlar.

siz araya girmeyin.

kendileri bilir boşverr konuşmazsa konuşmasın sende birşey deme eşine onlar birşey derse eşin verir cevabı.

Neden onlar hakkında konusmayacakmışsın ? Yani daha evvel ne diyordun ki o bu kadar rahatsız oluyordu ?

canim size ne şekilde oldu bu haksızlıklar, bazı şeyler vardır biz kadınların gözüne batarken erkekler icin hic onemli değildir. O acıdan sorduydum.
Hani çok önemli şey değilseler önemseme diyecem de ne tür şeyler (eskiden ve yeni olarak).

esim icin uzuluyorum sonucta annesi babasi demissinde peki boyle mi oluyor anne babalik verirsen iyisin vermezsen kotusun insan bir araba icin evladina kuser mi ya? bosverr hiiic umursama sonucta senin bir hatan bir saygisizligin yuzunden kusmus degilsiniz disarda kal ve karisma derim ben:)

Bence bu onlarla aranıza mesafe koymak için bir fırsat keyfini çıkartın :)
Eşin de insanları hataları ve doğrularıyla objektif değerlendirmeyi öğrensin. Böylelikle kendi babasının kendine yaptıklarını evladına yapmaz.

olayı öyle yansıtmıyorlar ama eşim ağzından kaçırdı ben hep huzursuzluk çıkarıyormuşum arabayı vereceklermiş zaten niye gerginlik yaratıyormuşum sanki ağzımı açıp bir laf ettim sadece bunları söylediklerinde onları öpmeden allahaısmarladık dedim evden çıktım bunu büyütüyorlar

Son düzenleme:
bu durum eşinle aranda gerginliğe yol açıyorsa hiiiç üzerinde durma farkında değilmişsin gibi davran kısacası tadını çıkar...

Peki evlat bir araba icin karısının dırdırını çeker mi? Araba anne babada kalsa ne olur?

Allah aşkına kk bile biliyor sizin yatıp kalkıp araba muhabbetini yaptığınızı.

bize yaptıkları haksızlıkları söylüyordum niye böyle yapıyorlar falan diye eşim de bıktım artık bu konuları bi daha açma dedi,ama hiçbirzaman annen böyle baban şöyle demedim

eşin onlar hakkında konuşma diyorsa küslük sorununu da o halletsin o zaman..sonuçta onun anne-babası..bence sen birşey yapma yine sana patlar benden söylemesi.eşin halletsin.

tavır yapan taraf onlar..eşin yorum yapma konuşma demiş..sen de sessizliğin tadını çıkar bir süre..

Eşin onların hatalarını gördü nihayet ve senide haklı çıkarmamak için onlar hakkında konuşma dedi çünkü kendisi daha doludur.Sen keyfine bak onlar küssün barışsın oh yeni arabayıda almış onlardan eşin daha ne istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…