kaynanam çocuklarıma sürekli küçük diyor

Cidden takılmayın. Boşu boşuna üzersiniz kendinizi. Her anneye bir şey diyen mutlaka oluyor. Bana da diyen oldu gazı var, küçük, kilo almamış vs vs. Gram takmadım kafama. Ortalama kilosu varsa, bebeğim de hareketli ve mutluysa sıkıntı yok. Kimsenin lafı için üzemem kendimi.

Bence senin kaynananin kültürü, bilimi ve beyni kücük. Nefret ediyorum öyle bilmislik taslayan insanlardan. Sizfe cevabini verin gerekirse mesafenizide koyun. Oglunda onun dediklerini anliyo bu sefer obun özgüveni kaybolur. Esiniz ne diyo bu duruma?

Kadın pasif saldırganlık yaparak ipleri kendi elinde tutmaya çalışıyor. Merkeze kendini yerleştirmiş çok da güzel başarıyor bunu. Bence eltinle birgün ıssız birköşeye çekip gözünü korkutun, bir yemiyoruz senin numaralarını falan diyin. Böyleleleri insanı aptal yerine koyup prim kazanmaya çalışıyor:( sinir oluyorum. Walla ablacım bırak ne hali varsa görsün lohusa lohusa onu düşünecek halin yok.

İlk çocuğum 1.5 ay erken doğdu beni emmedi 10 aylık olana kadar nerdeyse her mama yediğin de kustu bütün bunlara rağmen sürekli bu çocuk çok küçük diyip durdu doktorum da aksine kilosu fazla gidiyor diyet yaptirabilir im dedi annem eşim eltim kaynanam la konuştular küçük deme canı sıkılıyor diye hala devam ediyo garez eder gibi ikinci oğlum oldu ilk oğluma göre daha kilolu boyu daha uzun bu sefer de buna başladı üstü kapalı bir şekilde küçük demeye kendimi zor tutuyorum bişey dememek için psikolojik sorunları var biri bişey diyince hemen hasta oluyor ya da oldu gibi gösteriyor eltim le arasında sorun oldu yemedi İçmesi hasta oldu herkes sen hasta ettin dedi suçladı herseyi alttan alttan yapıyor deli ediyo beni fikri olan var mi
Bence boşverin desin siz duymayın. Alışkanlık olmuş on kilo da doğsa diyecek zaten. Deli işte boşverin o yüzden

kendi dogurdugu bebeler kac kiloymustu...
manya bak hele...
benimkide 3.090 gramdi amann millet cika cika bumu cikti moduna girmisti, idrak edemiyorlar saglikli sihhatli olsunda gerisi bos...hem dogum daha kolay kucuk olsun...gerci bunlari ne diye yaziyorsam , sanki o zihniyetteki insanlar anlar...allah sabir versin...

kendi dogurdugu bebeler kac kiloymustu...
manya bak hele...
benimkide 3.090 gramdi amann millet cika cika bumu cikti moduna girmisti, idrak edemiyorlar saglikli sihhatli olsunda gerisi bos...hem dogum daha kolay kucuk olsun...gerci bunlari ne diye yaziyorsam , sanki o zihniyetteki insanlar anlar...allah sabir versin...

Sen bakamıyorsun demek istiyor eşimin babannesi de ben de kaldı komşumun 3 çocuğu var hergün çok zayıflar çok küçükler bir deri bir kemikler diyodu yok babanne normaller diyorum bende görüyorum yook çok zayıflar karı bakamıyo onlara benim çocuklarım gürbüzdü dedi durdu ama kendide yemek bile bilmezmiş 2 sene yemek vermeden sadece emzirirmiş :) insanlar bir tuhaf senin kaynanan da cahildir konuşsun dursun he he de geç duyma cevap verme eşimin babannesi haliyle okul görmemiş bilgi yok ama laf çok he he babanne tamam dedim geçtim bu kadar basit hele eşim cevap bile vermez o konuşur eşim susar sende öyle yap kafana takma:)

ben de genelde "sana öyle geliyor yok öyle bir şey" diye cevap veriyorum bu tarz yorumlara.
ya da "benim çocuğpum böyle" diyip kabul ediyorum, muhabbet kapanıyor.
hala devam ederse "o senin görüşün" diyorum, hala devam ederse de kendi içimden amaaan deyip sallıyorum.
karşıdaki sinir oluyor mu bilemem de, bende hiç bir his uyanmıyor.

:KK47: yapacağın şey çok basit
Rabbim sağlıcakla nasip etmiş, cahil insanlara kulak tıkayın, eli ayağı düzgün sağlıklı insanlar bunları düşünemiyor
Yok neymiş boymuş kiloymuş
Hele bir büyüsün hepsi yerini bulur

İlk çocuğum 1.5 ay erken doğdu beni emmedi 10 aylık olana kadar nerdeyse her mama yediğin de kustu bütün bunlara rağmen sürekli bu çocuk çok küçük diyip durdu doktorum da aksine kilosu fazla gidiyor diyet yaptirabilir im dedi annem eşim eltim kaynanam la konuştular küçük deme canı sıkılıyor diye hala devam ediyo garez eder gibi ikinci oğlum oldu ilk oğluma göre daha kilolu boyu daha uzun bu sefer de buna başladı üstü kapalı bir şekilde küçük demeye kendimi zor tutuyorum bişey dememek için psikolojik sorunları var biri bişey diyince hemen hasta oluyor ya da oldu gibi gösteriyor eltim le arasında sorun oldu yemedi İçmesi hasta oldu herkes sen hasta ettin dedi suçladı herseyi alttan alttan yapıyor deli ediyo beni fikri olan var mi
vazgeçtim yazdığımı sildim daha devam ediyorsa yenisini yapayım o büyük olur diyin çatlasın :D

Sana çekmiş bu çocuklar bence de sen de. Küçük yavrularım aynı babanneniz de yanında. :D

cahillik ama kötü niyetli değil eskinin insanları hep öyle

Back
X