- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi kamika46zewww
Ben sahsen sinir oldugum seyleri soyleyenleri duymuyorum. O an ortamda yok gibi davraniyorum bos bos bakiyorum. Tavsiye ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence boşverin desin siz duymayın. Alışkanlık olmuş on kilo da doğsa diyecek zaten. Deli işte boşverin o yüzdenİlk çocuğum 1.5 ay erken doğdu beni emmedi 10 aylık olana kadar nerdeyse her mama yediğin de kustu bütün bunlara rağmen sürekli bu çocuk çok küçük diyip durdu doktorum da aksine kilosu fazla gidiyor diyet yaptirabilir im dedi annem eşim eltim kaynanam la konuştular küçük deme canı sıkılıyor diye hala devam ediyo garez eder gibi ikinci oğlum oldu ilk oğluma göre daha kilolu boyu daha uzun bu sefer de buna başladı üstü kapalı bir şekilde küçük demeye kendimi zor tutuyorum bişey dememek için psikolojik sorunları var biri bişey diyince hemen hasta oluyor ya da oldu gibi gösteriyor eltim le arasında sorun oldu yemedi İçmesi hasta oldu herkes sen hasta ettin dedi suçladı herseyi alttan alttan yapıyor deli ediyo beni fikri olan var mi
kendi dogurdugu bebeler kac kiloymustu...
manya bak hele...
benimkide 3.090 gramdi amann millet cika cika bumu cikti moduna girmisti, idrak edemiyorlar saglikli sihhatli olsunda gerisi bos...hem dogum daha kolay kucuk olsun...gerci bunlari ne diye yaziyorsam , sanki o zihniyetteki insanlar anlar...allah sabir versin...
Şahin fabrikasi desin:))))armut dibine dusermis
mercedes fabrikasindan bmw çikmazmis falan deyin :)
vazgeçtim yazdığımı sildim daha devam ediyorsa yenisini yapayım o büyük olur diyin çatlasınİlk çocuğum 1.5 ay erken doğdu beni emmedi 10 aylık olana kadar nerdeyse her mama yediğin de kustu bütün bunlara rağmen sürekli bu çocuk çok küçük diyip durdu doktorum da aksine kilosu fazla gidiyor diyet yaptirabilir im dedi annem eşim eltim kaynanam la konuştular küçük deme canı sıkılıyor diye hala devam ediyo garez eder gibi ikinci oğlum oldu ilk oğluma göre daha kilolu boyu daha uzun bu sefer de buna başladı üstü kapalı bir şekilde küçük demeye kendimi zor tutuyorum bişey dememek için psikolojik sorunları var biri bişey diyince hemen hasta oluyor ya da oldu gibi gösteriyor eltim le arasında sorun oldu yemedi İçmesi hasta oldu herkes sen hasta ettin dedi suçladı herseyi alttan alttan yapıyor deli ediyo beni fikri olan var mi
Sen benim sahte üyeliğim filan mısın? Tam bir şey yazacağım, bakıyorum tıpa tıp yazmışsın sen. Kafalarımız aynı.Ben sahsen sinir oldugum seyleri soyleyenleri duymuyorum. O an ortamda yok gibi davraniyorum bos bos bakiyorum. Tavsiye ederim.
Sen benim sahte üyeliğim filan mısın? Tam bir şey yazacağım, bakıyorum tıpa tıp yazmışsın sen. Kafalarımız aynı.
cahillik ama kötü niyetli değil eskinin insanları hep öyleİlk çocuğum 1.5 ay erken doğdu beni emmedi 10 aylık olana kadar nerdeyse her mama yediğin de kustu bütün bunlara rağmen sürekli bu çocuk çok küçük diyip durdu doktorum da aksine kilosu fazla gidiyor diyet yaptirabilir im dedi annem eşim eltim kaynanam la konuştular küçük deme canı sıkılıyor diye hala devam ediyo garez eder gibi ikinci oğlum oldu ilk oğluma göre daha kilolu boyu daha uzun bu sefer de buna başladı üstü kapalı bir şekilde küçük demeye kendimi zor tutuyorum bişey dememek için psikolojik sorunları var biri bişey diyince hemen hasta oluyor ya da oldu gibi gösteriyor eltim le arasında sorun oldu yemedi İçmesi hasta oldu herkes sen hasta ettin dedi suçladı herseyi alttan alttan yapıyor deli ediyo beni fikri olan var mi