Kaynanam deli etti beni

eslemnur

oğlum tatlı meleğim benim
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
540
0
96
Bursa
Arkadaşlar benim k.validem yine bugün beni deli etti ben yıllar önce kapanırım belki demiştim bu bunu sözverdim anlamında bana ima etti
yok bilmemneyin gelini ne güzel uyum sağlamış öyleymiş çok iyimiş osözünü tutmöayan insanı sevmezmiş bennde banamı laf atıyosun dedim hayır ne alakası var dedi senin benimle ne sorunun var dedim sen kendin herşeyi üstüne alınıyosun dedi kendin kaşınıyosun dedi laflarına dikkat et dedim ne demek o dedim sen bilirsin dedi hayır dedim bilmiyorum ben dedim sen kendin sçyledin dedim heryerde dışlıyosun dedim ne yapmaya çalışıyosun dedim yok biz onu hiç yemeğe çağırmamışız ya arkadaşlar ben çalışıyorum o benim çocuğuma bakıyo bebeğim 4 saat uyuyan bi bebek bir yudum yemek yapmaz beebeğin biberonunu bile ben yıkarım gel
iince
senin nederdin var öğrenelim dedim her geld.problem çıkarıyosun dedim senin yüzünden sakinleştirici ilaç kullanmaya başladım oğlunda dedim beni ilgilendirmiyo dedi sen eğer dedim kendi oğlun için böyle diyosan nediyeyim sana dedim söylenecek bişey yoktur huzurumu bozma dedimyeter artık arkadaşlar ve ben bukadını yarında görcem heplaf sokma çabasında daha önceden hep yazdım zaten arkadaşlar bana b
içare gösteri
n neolur yanlış yazdıysam kusuma bakmayın çalışıyorum çaktırmadan ve görmeden yazıyorummm neyapayım arkadaşlar yarın yine görücem bukadını neyapayımmm.........

Çok yüz göz olmuşun bence o bunu dedi ben onu dedim.Söleyeceğiniz tek cümle o kızı gelin olarak alsaydın anne o zaman olmalıydı kreşe filan bırakmayı neden düşünmüyorsun

Hep böyle ama arkadaşlar bu sefer konuştum tak etti artık ama hep böyle cnm

O bize geliyo bide oturup ellini öptüm çekti elini nefret ediyorum arkadaşlar çok ikiyüzlü çok tehlikeliii bide benden yemek bekliyo kendisi nabıyosa artıkk

çok yüzgöz olmuşsunuz.keşke sinirlenmeden bağırmadan sakince konuşmayı deneseydiniz.

Çok sinirlendim arkadaşım artık yıllardan beri bıktımmm ilk defa böyle konuştum benmi suçluyum arkadaşlarrr inanın şuan bile ellrim titriyooo

Bence de çok yüz göz olunmuş.

Biraz da ağır konuşmuşsunuz. Siz bu şekilde konuşurken o ne yaptı peki?

Bir de beraber mi yaşıyorsunuz, yazdıklarınız o kadar karışık ki benim de kafam karıştı doğrusu

annen uzakta mı canım
eşin ne diyo peki bu duruma
cocuğun kreş yaşına gelene kadar sık dişini hiç oralı olma sakince sende lafını söyle çekil kenara

Bak güzelim yanlış anlama ama çok çalışan insan bebeğine bakacak doğru dürüst ve güvenilir insan bulamazken kayınvaliden senin çocuğuna bakıyor sen sen ol haline şükret.

Sıkıntına gelince inan bu konuda tek dertli sen değilsin kaynanaların yüzde olarak büyük bir çoğunluğu aynen senin kaynanan gibidir, zannetme ki farklıdır. Benim de kaynanam çocuklarıma baktı ben hep şükrettim ve ne derse desin sineye çektim. O kadar çok sıkıntı yaşattı ki bana yazsam sayfa yetmez ama ne yapacaksın işte evladımızın bakımı ve işe giderken iç huzuruyla gidebilmek için ya sabır çekiyoruz. Ben ki kendimi her zaman her yerde savunabilen, yeri geldiği zaman car car öten bir insanım. Benim kaynananın laf sokmalarının, göz boyamalarının, yalanlarının yanında müthiş bir inadı vardı ve ben ne yaptım ettiysem o inadı kıramadım. Sustum sustum gün geldi patladım ama yine değişen birşey olmadı.

Evladını emanet edebileceğin güvenilir bir başka kimse yoksa sana tavsiyem sabır et inan bana yabancıdan daha iyi bakıyorlar çünkü torunları.

Çok sinirlendim arkadaşım artık yıllardan beri bıktımmm ilk defa böyle konuştum benmi suçluyum arkadaşlarrr inanın şuan bile ellrim titriyooo

canım haklıyken haksız duruma düşmüşsün sert çıkmakla.senin kapanıp kapanmamana kimse karışamaz kimse laf söyleyemez ama keşke daha sakin kibarca konuşsaydın kayınvalidenle.

Bence de çok yüzgöz olmuşsun,gereksiz münakaşaya girmişsin.

Şu lafı etmiş ya :

"yok bilmemneyin gelini ne güzel uyum sağlamış öyleymiş çok iyimiş osözünü tutmöayan insanı sevmezmiş "

Duymamazlıktan gelebilirdin.Bıraksaydın konuşsaydı,hiç cevap vermeseydin.

Üzerine almakla kalmayıp,bana laf mı atıyorsun,derdin ne diyerek meydan okumuşsun.
Birşey kazandın mı ? Hayır.
Cevap vermeseydin ne kaybederdin ? Hiç. Nasılsa işin var,kayınvaldenle dipdibe değilsin.Eşin de herhalde kapanma konusunda baskı yapmıyor.
Eee ...? Sana laf atmış-atmamış ne farkeder ? Söylediğiyle kalır.
Bir daha böyle bir olayla karşılaşırsan önce muhasebesini yap.Tepki gösterirsem ne olur ? Göstermezsem ne olur ? 3 laf ediyorsa 1 ini duy,2 sini duyma.Kendi huzurun için yap bunu.Azıcık idare...

Bide anne senbeni sevmöiyomusun dedim yıllardan beri içimde kaldı dedim bişey demedi iyice havalandı sen böyle yaparsan benden hiçbişey bekleme anne dedim ağladım üzüldüm yanında havalandıkça havalandı arkadaşlar neyaptım benya sinirden rezil ettim kendimi oonun karşısında.sonra tel.ettim meşguldü kimbilir kime anlatıyoduuu ......

Çok doğru arkadaşım oğlu için banane diyoya böyle bişey olurmu nasıl kurtarıcam rezil etmişmiyim kendimi

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

zaten söyliyceğini söylemişsin neden tekrar arıyorsun bn anlamadm birde sen onu çekmek zorundasın o seni değil çocuğun için biraz daha ılımlı davranabilirdin

genelde kaynanalar bir olay yarattığında hiçbişey yokmuş gibi davranırlar ..Sende öyle davran..zamanla düzelir ve mesafe koy birazcık..sana hoşlanmadığın bişey söyleyince başka odada işin varmış gibi orayı terket..hiçbirşey yapamıyorsan tuvalete gider gibi yap..maksat o ortamda bulunma..
sonuçta canının parçasını ona emanet ediyorsun..Boşver gerisini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…