Bide anne senbeni sevmöiyomusun dedim yıllardan beri içimde kaldı dedim bişey demedi iyice havalandı sen böyle yaparsan benden hiçbişey bekleme anne dedim ağladım üzüldüm yanında havalandıkça havalandı arkadaşlar neyaptım benya sinirden rezil ettim kendimi oonun karşısında.sonra tel.ettim meşguldü kimbilir kime anlatıyoduuu ......
Arkadaşlar benim k.validem yine bugün beni deli etti ben yıllar önce kapanırım belki demiştim bu bunu sözverdim anlamında bana ima etti
yok bilmemneyin gelini ne güzel uyum sağlamış öyleymiş çok iyimiş osözünü tutmöayan insanı sevmezmiş bennde banamı laf atıyosun dedim hayır ne alakası var dedi senin benimle ne sorunun var dedim sen kendin herşeyi üstüne alınıyosun dedi kendin kaşınıyosun dedi laflarına dikkat et dedim ne demek o dedim sen bilirsin dedi hayır dedim bilmiyorum ben dedim sen kendin sçyledin dedim heryerde dışlıyosun dedim ne yapmaya çalışıyosun dedim yok biz onu hiç yemeğe çağırmamışız ya arkadaşlar ben çalışıyorum o benim çocuğuma bakıyo bebeğim 4 saat uyuyan bi bebek bir yudum yemek yapmaz beebeğin biberonunu bile ben yıkarım gel
iince
senin nederdin var öğrenelim dedim her geld.problem çıkarıyosun dedim senin yüzünden sakinleştirici ilaç kullanmaya başladım oğlunda dedim beni ilgilendirmiyo dedi sen eğer dedim kendi oğlun için böyle diyosan nediyeyim sana dedim söylenecek bişey yoktur huzurumu bozma dedimyeter artık arkadaşlar ve ben bukadını yarında görcem heplaf sokma çabasında daha önceden hep yazdım zaten arkadaşlar bana b
içare gösteri
n neolur yanlış yazdıysam kusuma bakmayın çalışıyorum çaktırmadan ve görmeden yazıyorummm neyapayım arkadaşlar yarın yine görücem bukadını neyapayımmm.........
O bize geliyo bide oturup ellini öptüm çekti elini nefret ediyorum arkadaşlar çok ikiyüzlü çok tehlikeliii bide benden yemek bekliyo kendisi nabıyosa artıkk
arkadaşım sana bişey söyliimmii? eşimin sülalesinde tek açık benim yani resmen sülalede devrim yarattım zor oldu ama kendimi kabul ettirdim herkeze soran olursa da ne zaman düşünüyosun diye "kısmet olduğu zaman" diyip lafı sokuyorum daha da kimse çıtını çıkaramıyo :) kayınvaliden çocuğuna bakıyo diye ona mecbur değilsin kara kaşına kara gözüne de bakmıyo ayrıca o oğlunun da evladı öz torunu seve seve bakıcak sıkma canını polemiğe girip yüzgöz de olma kısa ve net cevaplar ver senin değil onun psikolojisi bozulsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?