Bakmak zorunda değil, torunuysa sever öper koklar ama büyütmek zorunda değil ki. Nasıl zaruri görüyorsunuz anlamıyorum ben.boş boş evde oturuyor.
bi iş yapmıyor.
ihtiyacımız var çalışmam lazım. hiç destek olmadılar.
bari çocuga baksında çalısayım.
mecbur bakacak çocugumu.
onun torunu o.
o çocuguma bakmassa bende ona bakmam
Bakmak zorunda değil, torunuysa sever öper koklar ama büyütmek zorunda değil ki. Nasıl zaruri görüyorsunuz anlamıyorum ben.
"Bakmazsa ben de ona bakmam" Tabi maaşı yok değil mi? Siz giderseniz aç kalır size mecbur.
Ne diyim ki kul ettiğini çekmeden ölmezmiş. Ne kadar kötü olursa olsun, ne yaparsa yapsın, o eşinizin annesi bunu unutmazsanız bu kadar acımasız olmazsınız belki de.
Yaşadıklarınız ağırdır anlarım, etmediği kötülük kalmamıştır anlarım. Evlenirken yardım etmemiştir anlarım ama mecburiyet durumunu anlayamam ben. Belki de anlayışım kıt, belki de farklı pencerelerden bakıyoruz hayata...
keske yuz göz olmasaydin bu tip insanlara cevap verdikce batiyorsun bende bilmiyorum ne yapmak lazim...aferin catir catir vermissin lafini rahatlamissindir...ne biliyim muratlari neyse kendileri rahatlasinlarda agizlarina geleni saysinlar benimde sinirtlerim bozuluyor böyle sacmaliklara...aciksan kendine aciksin...dinde zorlama varmiymis hayret birsey ya icinden gelirde örtunursen ne ala ne guzel...hayret birsey...ama seninki yine iyiymis hayrina caliyor...arkadasiminkide nee etek giyiyon pantolon giysene deyip duruyormus arkadasiminkii zircahil birak ne guzel hanim hatun giyiniyor hemi...Arkadaşlar benim k.validem yine bugün beni deli etti ben yıllar önce kapanırım belki demiştim bu bunu sözverdim anlamında bana ima etti
yok bilmemneyin gelini ne güzel uyum sağlamış öyleymiş çok iyimiş osözünü tutmöayan insanı sevmezmiş bennde banamı laf atıyosun dedim hayır ne alakası var dedi senin benimle ne sorunun var dedim sen kendin herşeyi üstüne alınıyosun dedi kendin kaşınıyosun dedi laflarına dikkat et dedim ne demek o dedim sen bilirsin dedi hayır dedim bilmiyorum ben dedim sen kendin sçyledin dedim heryerde dışlıyosun dedim ne yapmaya çalışıyosun dedim yok biz onu hiç yemeğe çağırmamışız ya arkadaşlar ben çalışıyorum o benim çocuğuma bakıyo bebeğim 4 saat uyuyan bi bebek bir yudum yemek yapmaz beebeğin biberonunu bile ben yıkarım gel
iince
senin nederdin var öğrenelim dedim her geld.problem çıkarıyosun dedim senin yüzünden sakinleştirici ilaç kullanmaya başladım oğlunda dedim beni ilgilendirmiyo dedi sen eğer dedim kendi oğlun için böyle diyosan nediyeyim sana dedim söylenecek bişey yoktur huzurumu bozma dedimyeter artık arkadaşlar ve ben bukadını yarında görcem heplaf sokma çabasında daha önceden hep yazdım zaten arkadaşlar bana b
içare gösteri
n neolur yanlış yazdıysam kusuma bakmayın çalışıyorum çaktırmadan ve görmeden yazıyorummm neyapayım arkadaşlar yarın yine görücem bukadını neyapayımmm.........
boş boş evde oturuyor.
bi iş yapmıyor.
ihtiyacımız var çalışmam lazım. hiç destek olmadılar.
bari çocuga baksında çalısayım.
mecbur bakacak çocugumu.
onun torunu o.
o çocuguma bakmassa bende ona bakmam
BEN ACIMASIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM..
ailemi bıraktım onun evine gelin geldim.
benım kımsem yok sizden başka deyip oturmadı kenarda, hep işine geldiği gibi davrandı.
laf söyledi.
ağır sözler sarfetti.eşimde şahit yanında da sarfediyor hala.
ya neyse yıne aynı şeyleri anlatmaya gerek yok..
ben naptım sesimi çıkarmadım.eşime patladım.
eşimle aram açıldı onun yüzünden.
dedim anne bak yapma eşimle aramı acıyosun dedim anlattım anlamadı devam etti.
tek bir kötü söz söylemedim..
evıne geldim bi ton borç ödedim.. yemişler içmişler.
su almışlar onu bıle yazdırmışlar.
elektrık faturasını bırıktırıp veresıye yapmışlar..
çelik kapıyı yaptırmış bozuk olmadıgı halde daha lüks gözüksünmüş..
ee tabı nede olsa tekerleğin parası var .tekerleğin ailesının durumu iyi.
bu yüzden benı gelin olarak istedi zaten.
evlendım.15 mılyar borç ödedim.
eşimede söyledim.annen bugune kadar ban ne laflar söyledi.
ağladım psıkolojim bozuldu.kımseye bısey soyleyemdım.
anneme bıle sık sık gıdemıyorum.her gıttıgmde laf soyluyor.
annecıgıme bısey anlatamadım içime attım.
bu süreçte bugune kadar ona hiç kırıcı bı laf soylemedım..
hiç karşı gelmedim....
biliyorum farkındayım herseyın dedi.
o zamanında çalışmamış yemiş içmiş gezmiş bıseyden mahrum kalmamış gül gibi yaşamış,
ilerisini hiç düşünmemi...
maaşı yoksa ben onla butun ömrümü heba etmek zorunda değilim ki...
onla aynı evde yaşamak zorunda değilim ki.
zaten faydaları yok bari çoocuguma baksında bende eve para getıreyım ona bakayım..
zamanında düşünseymiş. 3tane kiracıları varmış.yemişler satmışlar evleri.duurmları çok iyimiş.
sigortasını ödeseymiş.bananee...
bana sen kocana söz geçiremiyosun derken, kendı kocasına söz geçirseymişte adam etseymiş kocasınıda bu duruma gelmeselermiş.
onun maaşı yoksa benım suçum ne..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?