Kaynanam deli etti beni

Hayir konusmakla cok guzel yapmissin
ters tepmis o baska
esin ne diyor peki bu ise?
ayrica
seni insanlarin icinde rezil etmeye kalktigi zaman
"kayinvalidem beni cok sever ugrasmadan duramaz" de
sakayla karisik
yada rahat bir ifadeyle gul gec
bir kulagindan girsin digerinden ciksin
her dedigini dert etme
esinle acik acik konus ayrica

Dün görümcem çağırdı konuşmaya obile bana hakverdi eşim deseniz öyle beni haklı buluyo obenim yanımda ama evimizde öyle bi hüzün hakimi varki asla affetmicem onu bizim bi pazarımızı daha möahvetti arkadaşlar eşim bana belli etmiyo ama içi kan ağlıyo gece ağlarken buldum onu içim sızladı kendi kendine benim eşimden ne istiyo ya annem diyodu o beni mahvetti ben çaktırmamaya çalıştım ama dün eşim gelene kadar bağıra bağıra ağladım evde allah nasıll biliyosa öyle yapsın onu nasıl bi anne ben anlamıyorummm.....

AYnen arkadaşım ben kesinlikle onu zorlamıyorum aksine diyorumki yorgunsan gelme iyi görünmüyosun diyorum sen beni çocuğumdan torunumdan uzklaştırmayamı çalışıyosun diyo eve geldiğinde yatmaktan başka hiç bişey yapmıyo zaten ben işe 9 da geliyorum 12-1,30 arası oğlumun yanındayım ve akşam 5,30 evdeyim oğlum kendi eşyalarını dağıtmış hepsi yerlerde heryer kalmış gidiy öyle evi bıurakıyo bana hiçbirşeye faydası yok
çoğu zaman ben oğlumu uyutup çöıkıyorum ve 4,30 uyanıyo ondan 1saat sonrada ben geliyorum elimden geldiği kadar herşeyiyle ben ilgileniyorum oğlumun o saadece ahkam kesiyo bide herseferinde çok ağladı dayanamıyorum çok ağlıyo ya balkona çıkar diyorum hırsız girer der açmaz çocukta daralıyo evde bilmiyorum arkadaşım inan bilmiyorum sonunda bursayı terkettircek bize

durum bu kadar vahim
valla uzuldum simdi
yazik esinizede
biraz rahat olmaya calisin
gormemezlige gelin duymamazliga gelin
hatta sessiz kalin
cevap vermeyin cogu zaman duymamis gibi yapin
kadin artik bikar adam yerine koyulmadigini anlar
bahaneside olmaz "gelin sunu dedi bunu yapti" demek icin
ama bence annen baksin cocuga o kadina mecbur degilseniz
eger dedigi gibi her gun gelmeye kalkarsa
onu yalniz birak sohbet etme bence

benim eşimde bir problem yaşadığımızda ben mutluyum huzurluyum sende mutlu ol derdi ama ne zaman annesiyle bu tip konularda konuşsa ya da ben öle sanıyorum dalıp gidiyor tüm keyfi kaçıyor bana annesiyle bir problem yaşadığımda o ablalarımada babamada aynısını yapıyor boşver diyor acaba annesine de benim için ne yapayım anne buda böyle idare edeceğiz gibi sözler mi sölüyor diye düşünmekten çoğu kez kendimi alamıyorum

çocuğunuza kayınvalideniz bakmasın siz bir bakıcı tutun..hem kafanız rahat olur hem biraz işinizi bile yapar bakıcı..

bizimkine sorsanız ben oğlumun evine bile gitmiyorum yanlız kalsınlar diye diyor akşama kadar benim başımın etini ye sıkıntı ver akşam oğlunun gelme saatinde evine geç yani aklınca işimize karışmaz keşke gidin gezin gençsiniz der ama biryere giderken peşimize takmasak 3 gün konuşmaz
bırakın allah aşkına ya ne verirsin bir fazlasını daha istiyor hakettiğinden fazlasını vermeyeceksin kimseye

Kesinlikle canım biz fazla değer veriyoruz ağzımızın payını alıyoruz yine olan bizlere oluyooo

rabbim ıslah etsin...
sanki herşey başkapamayla bitiyor.insanlara ettiği eziyetin günahı nolacak acaba ???
kalbin temiz olsun o baş kapatmaktan çooook daha sevap.

Kaynana ismini duyunca bile nefes alamıyorum nefesin daralıyor böle karabasan çöküyo bedenime ruhuma..
Okadar nefret ettim kii kadının suretini görmeyi bırakın ismini duysam cinlerim tepemde çift kale maç yapıyorlar..

Aman aman o sağ ben selamet..

Baş edemeesin canım baş olunmuyo sen söyle dinleyen kim umurlarındamı snaıyorsun işleri güçleri çomak sokup çekilmek
Huzursuz ederler sonra ben naptım ki derler çocuk gibi izlerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…