Arkadaşım ben yazılanların hepsini okudum ve çoğuna katılmıyorum çünkü yaptığın ve söylediğin şeylerde senin haklı olduğunu düşünüyorum.Benim kayınvalidemde çocuğuma bakıyor aynı senin yaşadıklarını belki daha fazlasını yaşadım.Ama yeri geldiğinde bende yüz göz olup ona cevap veriyorum çünkü o bazen bunu hakediyor.O benim çocuğuma bakabilir ama benim gülyüzüm için değil oğlu için bakıyor.Onun oğlu ayşeyle yada fatmayla evli olsada bakacaktı.Ben istemedim onun bakmasını kimsede onu zorlamadı bak diye.Çocuğuma bakıyor diye her söylediğinide alttan alamam kimse kusura bakmasın benimde bir kişiliğim ,doğru ve yanlışlarım var.Kendini asla ezdirmeni tavsiye etmem.Sana ağır gelen lafların karşılığını ver bence tabiki hakaret et demiyorum ama kendini savunmasınıda bil.Yoksa hergeçen gün daha fazla laf söylemeye başlıyorlar.
Şu yüz göz olma olayını çok merak ettim arkadaşlar yani demek yüz göz olmak ya da olmamak biri yazarsa memnun olurum....
karsidaki insanla aradaki saygiyi koruyamamak
anlaminda sanirim :)
Dün görümcem çağırdı konuşmaya obile bana hakverdi eşim deseniz öyle beni haklı buluyo obenim yanımda ama evimizde öyle bi hüzün hakimi varki asla affetmicem onu bizim bi pazarımızı daha möahvetti arkadaşlar eşim bana belli etmiyo ama içi kan ağlıyo gece ağlarken buldum onu içim sızladı kendi kendine benim eşimden ne istiyo ya annem diyodu o beni mahvetti ben çaktırmamaya çalıştım ama dün eşim gelene kadar bağıra bağıra ağladım evde allah nasıll biliyosa öyle yapsın onu nasıl bi anne ben anlamıyorummm.....
bizimkine sorsanız ben oğlumun evine bile gitmiyorum yanlız kalsınlar diye diyor akşama kadar benim başımın etini ye sıkıntı ver akşam oğlunun gelme saatinde evine geç yani aklınca işimize karışmaz keşke gidin gezin gençsiniz der ama biryere giderken peşimize takmasak 3 gün konuşmaz
bırakın allah aşkına ya ne verirsin bir fazlasını daha istiyor hakettiğinden fazlasını vermeyeceksin kimseye
Dün görümcem çağırdı konuşmaya obile bana hakverdi eşim deseniz öyle beni haklı buluyo obenim yanımda ama evimizde öyle bi hüzün hakimi varki asla affetmicem onu bizim bi pazarımızı daha möahvetti arkadaşlar eşim bana belli etmiyo ama içi kan ağlıyo gece ağlarken buldum onu içim sızladı kendi kendine benim eşimden ne istiyo ya annem diyodu o beni mahvetti ben çaktırmamaya çalıştım ama dün eşim gelene kadar bağıra bağıra ağladım evde allah nasıll biliyosa öyle yapsın onu nasıl bi anne ben anlamıyorummm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?