Kaynanam eltime hastane çıkışı aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu beklenmedik bir bebekti. Korunuyorduk da ama. İki kızım var bu erkek olacak eşim de erkek çocuk seviyor. Belki bu erkek doğarsa ayrı eve çıkarız
Bu zihniyette bir canlı için askarı ücretle 3. çocuk mu doğuruyorsunuz. Hiç mi kadınlık grurunuz yok allah aşkına. Cinsiyeti belirleyen taraf kendi iken erkek doğurursan senı ayrı eve mi çıkaracakmış. lütuf mu edecekmiş. Sen de buna çanak mı tuttun. Erkek çocuk kadar başlarına taş düşsün bu düşüncedeki tek hücrelilerin.

Ya bu beklenmedik bir bebekti. Korunuyorduk da ama. İki kızım var bu erkek olacak eşim de erkek çocuk seviyor. Belki bu erkek doğarsa ayrı eve çıkarız
Nasıl bir düşünce kız erkek ayrımı tam tersi kız çocuğu berekettir ikiside evlat bereketleriyle gelir kızlarıniza umarım bunu hissettirmiyorsunuzdur yazık. ..

Erkek doğarsa ayrı ev ne alaka?
2 tane doğurmuş ama eksik etek doğurmuş evlattan değil , Ama ERKEK olursa şehzade soyu(!) yürüyecek ,eeee ne de olsa erkek adamın erkek oğlu olacak o zaman kadın da ilk defa bir işe yaramış olacak ki hiç değilse bi halta yaradı bariii ayrı eve çıkalım hesabına ağzına bir parmak bal çalınacak. Tam da bu demek. Hayır adamda beyin yok tamam da kadın bunu nasıl kabul eder aklım almıyor

Konu sahte, konu sahibi erkek.

Ya aslında troll olduğumuzun çok belli olduğunu ve herkesin anlayacağını, küçük çapta da olsa bir farkındalık oluşacağını düşünmüştük. Ciddiye alınmamıza şaşırdık.

Nerede yaşıyorsunuz siz Norveç'te falan mı?

Hala ezilen, eşe ve ailesine bidat eden kadınlar var bu ülkede.
Abartılı da olsa ben her zaman olabilir gözüyle bakarım bu konularda..

5 yılık evlilik de 3 cocuk
Asgari ücretle
Abla bence daha önemli sorunların var

Ben trol diye dusunmemistim valla. Cunku cok var bu konudaki gibi hanimlar ve hayatlar. Maalesef

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye bir laf vardır. Kayınvalide, 3 çocukla asgari ücretle geçinen bir aileden kaz geleceğini düşünmemiştir. Geleceğe yatırım yapıyor bence.

Aklınca bir kaç ergen toplaşmışlar burada dert anlatan, yorum yazan kadınlarla dalga geçiyorlar.

Kesin sözlüğün birinden fırlamış işe yaramazın tekidirler..

Farkındalık oluşturacaklarmışş. Biz neler okuduk burada neler. Kadınlar o farkı her yerde hissediyor zaten. Bir kaç çapulcu farkedip dalga geçse kaç yazar..

aahaha ne desem bilemedim, sinirlerim bozuldu

o değil de konunun gerçek olmasını isteyen bayağı kişi varmış hala ciddiyetle yazıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…