- 28 Haziran 2016
- 779
- 1.253
- 63
- 44
- Konu Sahibi Pembefiyonklu
Kız olursa rahat rahat büyümesinler mi? Bu nasıl bir mantık?Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız olursa rahat rahat büyümesinler mi? Bu nasıl bir mantık?Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
Valla ne diyeceğim bilmiyorum ama herkes bakacağı kadar çocuk yapsın o zaman... Benim eltim sizinle aynı durumda borç yapıp araba aldı ev aldı çocuk yaptı. Şimdi mağdur edebiyatı yapıyorlar... Vay efendim biz tek maaşız da Karalahana06 çift maaş bilmem ne... Çok kızıyorum çok...Kizlqr kaynanam hep eltimi kayiriyor. Eltim doğru dürüst yapamaz yemeği falan hep ona övgüler dizer ben beş çeşit yaparim burun kivirir tuzu eksik bilmem ne diye. Eltim ilk çocuğuna hamile. Kaynanam hep ona yemek götürüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Ben tüm hamileliklerimde temizlik de yaptım misafir de ağırladım. Eltime kaynanam 300 liralık hastane çıkışı takımı almış. Saten lohusa geceliği falqn almış. Bir de eltimin kocası mühendis bizimki askeri ücretli. Bana daha önce hiç öyle bir şey almamışlardı her şeyimi kendim yaptım. Ben de şu anda üçüncü çocuğuma hamileyim 7 aylık. Bana niye alınmadı deyince kaynanam güldü sen her sene doğuruyorsun diye. Çok kötüyüm kızlar napsam bilemiyorum. Beş yıllık evliyim bıktım.
ben de salak gibi yorum yazıyorum sanaBirkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
Cok merak ettim eltinin çocuğu erkek mi ayrımcılık yapıyorsunuz yazik ve hos degillYa bu beklenmedik bir bebekti. Korunuyorduk da ama. İki kızım var bu erkek olacak eşim de erkek çocuk seviyor. Belki bu erkek doğarsa ayrı eve çıkarız
Kız konu feyl feykValla bu çok sık yapılan bir hata artık otomatik olarak düzeltme ihtiyacı duyuyorum..
Neyse bahaneyle konu sahibi de öğrenmiş oldu. Üç hamilelik arasına bir bilgi sıkıştırabildik şükür. Şimdi ERKEK çocuklarıyla musmutlu yaşarlar..![]()
25 yaşında beş yıllık evli, üçüncüye hamile ve “asgari” yerine “askeri” diyen bir kadın ve onun erkek çocuk delisi çomar kocası. Bu kadarı fazla. Hayat kalitem düştü. İnşallah konu fakedir.Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
hönk :)Ya bu beklenmedik bir bebekti. Korunuyorduk da ama. İki kızım var bu erkek olacak eşim de erkek çocuk seviyor. Belki bu erkek doğarsa ayrı eve çıkarız
Kız konu feyl feyk![]()
ben bide inanıp yazdımTabi tutmayınca demek ki.
Birkaç liseli oturup şuraya da biz yazıp eğlenelim demişsiniz. Tutmayınca farkındalık yaratalım diye kıvırdınız![]()
e eşiniz de şimdiden erkek çocuğunu kayırıryor, ana oğul evlat ayırma genlerinde var demek ki, alınmayacaksınız. kızlar sürünsün sorun değil erkek rahat evde büyüsün,zihniyete bak.Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
Ya şakamısin??? Kaynananla aynı evdesin 3 çocuk ve diğer çocuklari eşiniz çocuktan saymıyor herhalde ki oğlu rahat büyüyecekmis şakamısiniz ya bende kayinvaldemleyim ama ayrı eve çıkmadan hiçbişey dusunemiyorum ve eşiniz cidden normal değilEşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
İyiki.
erkekmiş niye ayri eve çikmiyorsun ki ?Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
Kizlqr kaynanam hep eltimi kayiriyor. Eltim doğru dürüst yapamaz yemeği falan hep ona övgüler dizer ben beş çeşit yaparim burun kivirir tuzu eksik bilmem ne diye. Eltim ilk çocuğuna hamile. Kaynanam hep ona yemek götürüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Ben tüm hamileliklerimde temizlik de yaptım misafir de ağırladım. Eltime kaynanam 300 liralık hastane çıkışı takımı almış. Saten lohusa geceliği falqn almış. Bir de eltimin kocası mühendis bizimki askeri ücretli. Bana daha önce hiç öyle bir şey almamışlardı her şeyimi kendim yaptım. Ben de şu anda üçüncü çocuğuma hamileyim 7 aylık. Bana niye alınmadı deyince kaynanam güldü sen her sene doğuruyorsun diye. Çok kötüyüm kızlar napsam bilemiyorum. Beş yıllık evliyim bıktım.