Kaynanam eltime hastane çıkışı aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlqr kaynanam hep eltimi kayiriyor. Eltim doğru dürüst yapamaz yemeği falan hep ona övgüler dizer ben beş çeşit yaparim burun kivirir tuzu eksik bilmem ne diye. Eltim ilk çocuğuna hamile. Kaynanam hep ona yemek götürüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Ben tüm hamileliklerimde temizlik de yaptım misafir de ağırladım. Eltime kaynanam 300 liralık hastane çıkışı takımı almış. Saten lohusa geceliği falqn almış. Bir de eltimin kocası mühendis bizimki askeri ücretli. Bana daha önce hiç öyle bir şey almamışlardı her şeyimi kendim yaptım. Ben de şu anda üçüncü çocuğuma hamileyim 7 aylık. Bana niye alınmadı deyince kaynanam güldü sen her sene doğuruyorsun diye. Çok kötüyüm kızlar napsam bilemiyorum. Beş yıllık evliyim bıktım.
Valla ne diyeceğim bilmiyorum ama herkes bakacağı kadar çocuk yapsın o zaman... Benim eltim sizinle aynı durumda borç yapıp araba aldı ev aldı çocuk yaptı. Şimdi mağdur edebiyatı yapıyorlar... Vay efendim biz tek maaşız da Karalahana06 çift maaş bilmem ne... Çok kızıyorum çok...

Ama her neyse bu durum yine de kayınvalidenize onu kayırma hakkı vermez. Sizin yerinizde olsam görüşmem onlarla. En azından kırıldığımı belli ederim

Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
ben de salak gibi yorum yazıyorum sana
yazıklar olsun ya milleti kandırmaya utanmıyorsun di mi

Askeri ucret degil o. Kocaniz general mi? Ya su igrenc espriyi bana bu saatte yaptirmayin ya ;)

Kvniz hakli,asGari ucretle 3 cocuk yapan geline kim ne alsin,hangi cuzdan dayanir la havle.

Pfff trolmus. Ben trolun de yazik yanlisi yapmayanini severdim oysa ki sevgili askeri ucretli

Valla bu çok sık yapılan bir hata artık otomatik olarak düzeltme ihtiyacı duyuyorum.. :KK70:

Neyse bahaneyle konu sahibi de öğrenmiş oldu. Üç hamilelik arasına bir bilgi sıkıştırabildik şükür. Şimdi ERKEK çocuklarıyla musmutlu yaşarlar..:KK45:
Kız konu feyl feyk 🙈🙈🤣🤣🤣

Bizim bir akraba da asgari ücretle 3.ye hamile aynı şeyler ona da söyleniyor. Bnce olmuş bitmiş söylenmesi hata ama böyle düşünülüyor. İnsan duyunca direk öyle düşünür. Eltinin ilk çocuğu. Peki sana aldılar mı ilk çocuğunda

Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
25 yaşında beş yıllık evli, üçüncüye hamile ve “asgari” yerine “askeri” diyen bir kadın ve onun erkek çocuk delisi çomar kocası. Bu kadarı fazla. Hayat kalitem düştü. İnşallah konu fakedir.

Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.

Size mi kalmış insanların hakkında yorum yapmak. Sizinki farkındalık yaratmak için yazılan birşey degil. Resmen milletin sinirini hoplatmak ve dalga gecmek için yazmissiniz belli. Bence ilk önce kendinizi geliştirin. Ilk önce kendimizden başlıyoruz değil mi?

Ya bu beklenmedik bir bebekti. Korunuyorduk da ama. İki kızım var bu erkek olacak eşim de erkek çocuk seviyor. Belki bu erkek doğarsa ayrı eve çıkarız
hönk :)

erkek çocuğa mı ev
asgari ücret ve 3 çocukla ayrı eve çıkmayı nasıl düşünüyorsunuz
vah size vah

Yeni üye kaynana elti konusu hmmmm

Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
e eşiniz de şimdiden erkek çocuğunu kayırıryor, ana oğul evlat ayırma genlerinde var demek ki, alınmayacaksınız. kızlar sürünsün sorun değil erkek rahat evde büyüsün,zihniyete bak.

Ya şakamısin??? Kaynananla aynı evdesin 3 çocuk ve diğer çocuklari eşiniz çocuktan saymıyor herhalde ki oğlu rahat büyüyecekmis şakamısiniz ya bende kayinvaldemleyim ama ayrı eve çıkmadan hiçbişey dusunemiyorum ve eşiniz cidden normal değil

Kizlqr kaynanam hep eltimi kayiriyor. Eltim doğru dürüst yapamaz yemeği falan hep ona övgüler dizer ben beş çeşit yaparim burun kivirir tuzu eksik bilmem ne diye. Eltim ilk çocuğuna hamile. Kaynanam hep ona yemek götürüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Ben tüm hamileliklerimde temizlik de yaptım misafir de ağırladım. Eltime kaynanam 300 liralık hastane çıkışı takımı almış. Saten lohusa geceliği falqn almış. Bir de eltimin kocası mühendis bizimki askeri ücretli. Bana daha önce hiç öyle bir şey almamışlardı her şeyimi kendim yaptım. Ben de şu anda üçüncü çocuğuma hamileyim 7 aylık. Bana niye alınmadı deyince kaynanam güldü sen her sene doğuruyorsun diye. Çok kötüyüm kızlar napsam bilemiyorum. Beş yıllık evliyim bıktım.

Asgari ücretle 3. çocuk mu?

Bu şartlarda artık daha fazla yapmayın diye yardım etmiyor olabilir kvdeniz bence...:KK54:

Konunu fake olduğunu bilerek yapıyorum yorumumu.
Arkadaş sayesinde bir aydınlanma yaşadım.
Bak canım burası kadınlar kulübü.
Elti/Görümce/Kaynana gibi konular revaçta gibi görünse de çok farklı konular açıp yardım isteyen fikir soran insanlar da var. En popöler konulardan biride aldatma onu neden serpiştirmedin araya.
Her neyse biz insanları niye ölümüne eliştiriyoruz. İnsanlar evlenince hayatlarına bu kavramlar giriyor ve genellikle insanın doğasından gelen bir şekilde çatışmalar yaşanıyor. Herkes kendi ailesini bildiğinden kolay kolay karşı tarafı benimsiyemiyor. Birde cazgır her şeyinize karışan insanlar varsa sorun yaşamak kaçınılmaz. Bazı insanların da hayatta gerçekten başka meşgalesi olmadığı için eltisine/Kayınvalidesine/Görümcesine onların yaptıklarına söylediklerine odaklı yaşıyor. Aslında hiç gerek yokken. Bunların bir kısmı boşluktan hatta çok büyük bir kısmı diğer bölümü insanın doğasından kaynaklı. Doğamızı değiştiremeyiz ama kendimizi geliştirebiliriz. Bir hobi edinebiliriz. Bir kursa yazılabiliriz. Çalışma imkanımız varsa ilkin o gelmeli. Yoksa sporumuzu yapalım, sağlıklı beslenelim, zihinimizi yenileyelim. Yaşama dair bir amaç bulalım. O zaman eltiymiş/kaynanaymış/görümceymiş umrumuzda olmayacaktır. Gerçekten yaşamak bu değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X