- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
- Konu Sahibi Pembefiyonklu
5 yıllık evlilikte 3.çocuk ben şok. dur ifademi de koyayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç sorma ya daha 25 yaşındayım ama 40 yaşında gibi hissediyorum sayelerinde kendimi
Asgari ücret + 3 çocukla nasıl ayrı eve çıkacaksınız Allah aşkına...Ya bu beklenmedik bir bebekti. Korunuyorduk da ama. İki kızım var bu erkek olacak eşim de erkek çocuk seviyor. Belki bu erkek doğarsa ayrı eve çıkarız
Keşke ayrım yapmasalar ama öz anne babalar bile evlat ayırımı yapıyorlar.Beklentilerinizi düşürün bence.Ona yapıldı bana da yapılmalı ya da bana neden yapılmadı düşüncesinide atın kafanızdan yoksa çok üzülürsünüz..Kizlqr kaynanam hep eltimi kayiriyor. Eltim doğru dürüst yapamaz yemeği falan hep ona övgüler dizer ben beş çeşit yaparim burun kivirir tuzu eksik bilmem ne diye. Eltim ilk çocuğuna hamile. Kaynanam hep ona yemek götürüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Ben tüm hamileliklerimde temizlik de yaptım misafir de ağırladım. Eltime kaynanam 300 liralık hastane çıkışı takımı almış. Saten lohusa geceliği falqn almış. Bir de eltimin kocası mühendis bizimki askeri ücretli. Bana daha önce hiç öyle bir şey almamışlardı her şeyimi kendim yaptım. Ben de şu anda üçüncü çocuğuma hamileyim 7 aylık. Bana niye alınmadı deyince kaynanam güldü sen her sene doğuruyorsun diye. Çok kötüyüm kızlar napsam bilemiyorum. Beş yıllık evliyim bıktım.
Eğer kadın sorunlarıyla çok ilgilenmek istiyorsanız kadın cinayetleri tecavüzler eşit olmayan iş şartları gibi konularlada ilgilenebilirdinizBirkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
Amaç ?Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
Kayırma muhabbetine üzüldüm ama 25 yaşında 5 yıllık evli ve 3. Çocuğuna hamile asgari ücretli eşi olmanıza ayrı üzüldüm...o çocuklara neden bunu yapıyorsunuz? Sanırım birde kayınvalidenizle aynı evdesiniz...siz 3. Çocuktan sonra daha sıkı tutun bence... zira 3 çocuk, asgari ücret ve ayrı ev çok mümkün değil...Canım hiç sorma ya daha 25 yaşındayım ama 40 yaşında gibi hissediyorum sayelerinde kendimi
Su yorumunuzdan sonra burnuma Ucuz feyk kokusu geldi.Eşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
Zihniyete bak 2 kızın var onlar önemli değil yaniEşim erkek çocuk çok seviyor erkek olursa ayrı eve çıkalım çocuk rahat rahat büyüsün demişti
Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
Ya aslında troll olduğumuzun çok belli olduğunu ve herkesin anlayacağını, küçük çapta da olsa bir farkındalık oluşacağını düşünmüştük. Ciddiye alınmamıza şaşırdık.