Kaynanam eltime hastane çıkışı aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzgünüm ama kaynananız en son derdiniz olmalı.

Ne demek erkek çocuk olursa ayrı eve çıkalım, daha rahat büyür. Kız olursa çıkılmayacak yani.

İki kızım var. Oğlum da olsun isterim. Fakat kız/erkek ayrımı yapmam. Yapacağım tek ayrım belli yaştan sonra odalarını ayırmak olur. Eylülde düşük yaptım, erkek olursa ileride alt katta ki odayı onun için yapsam diye düşündüm; bir sinir geldi. Kızlarım bir odayı paylaşacak, paşamıza koca bir oda kalacak diye. Ayrımcılık gibi geldi ama değildi. Fakat sizin durumunuz ayrımcılık.

Kizlqr kaynanam hep eltimi kayiriyor. Eltim doğru dürüst yapamaz yemeği falan hep ona övgüler dizer ben beş çeşit yaparim burun kivirir tuzu eksik bilmem ne diye. Eltim ilk çocuğuna hamile. Kaynanam hep ona yemek götürüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Ben tüm hamileliklerimde temizlik de yaptım misafir de ağırladım. Eltime kaynanam 300 liralık hastane çıkışı takımı almış. Saten lohusa geceliği falqn almış. Bir de eltimin kocası mühendis bizimki askeri ücretli. Bana daha önce hiç öyle bir şey almamışlardı her şeyimi kendim yaptım. Ben de şu anda üçüncü çocuğuma hamileyim 7 aylık. Bana niye alınmadı deyince kaynanam güldü sen her sene doğuruyorsun diye. Çok kötüyüm kızlar napsam bilemiyorum. Beş yıllık evliyim bıktım.
Keşke ayrım yapmasalar ama öz anne babalar bile evlat ayırımı yapıyorlar.Beklentilerinizi düşürün bence.Ona yapıldı bana da yapılmalı ya da bana neden yapılmadı düşüncesinide atın kafanızdan yoksa çok üzülürsünüz..

Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
Eğer kadın sorunlarıyla çok ilgilenmek istiyorsanız kadın cinayetleri tecavüzler eşit olmayan iş şartları gibi konularlada ilgilenebilirdiniz
Çok kaynana elti sorunları konuşmak istiyorduysanız 2019 yılında hala kayınvalideyle yaşamak konusundan gidebilirdiniz

Ama siz güya kadın sorunlarını konuşmak için fake bir kadın hesabıyla yine bir kadının linçleneceği bir konuyu seçtiniz
Basbayağı eğlenmek için konu açmışsınız

:olamaz: okumaya baslayinca benim eltim yazmis sandim bir an

kv senin ilk dogumunda da mi almadi ya da o eltin daha mi samimi

Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
Amaç ?
Ne işe yaradı şimdi bu?
Birde becerememişsiniz ki herkes anlamış troll olduğunu. Daha gerçekçi birşeyler yazsaydınız da boşa gitmeseydi vaktiniz

Ne kadar az beklenti o kadar cok mutluluk. Almazsa almasin onun alacagi seye ihtoyaciniz oldugunu sanmiyorum.

Canım hiç sorma ya daha 25 yaşındayım ama 40 yaşında gibi hissediyorum sayelerinde kendimi
Kayırma muhabbetine üzüldüm ama 25 yaşında 5 yıllık evli ve 3. Çocuğuna hamile asgari ücretli eşi olmanıza ayrı üzüldüm...o çocuklara neden bunu yapıyorsunuz? Sanırım birde kayınvalidenizle aynı evdesiniz...siz 3. Çocuktan sonra daha sıkı tutun bence... zira 3 çocuk, asgari ücret ve ayrı ev çok mümkün değil...

Bebegım erkek olursa belki ayrı eve cıkarız yazmıssınız yukarıda, bokunda boncuk mu var ki ayrı eve cıkmanızı saglayacak.
Kız cocukları saglayamamıs erkek cocuk hatırına diyorsunuz yanı.
..
Neyse 25 yasındasın 5 senelik evlisin ucuncu cocugun olacak (ERKEK) kocanın maası asgari. Daha önemli seyler var hayatında dert etmen gereken, elti kıskanclıgını bırak bence.

Sacmalamissiniz. Farkındalık oluşturmak istiyorsanız daha zeka ürünü yollar bulun diyeceğim ama bu kafayla zor.

Umarım fakesindir ve üremiyorsundur :KK53:

En büyük derdiniz bu olsun diyecektim ama siz aynı evde yasiyormussunuz bu daha büyük bi sorun değil mi. Eltime naparsa yapsin kaynanam banane

Ya aslında troll olduğumuzun çok belli olduğunu ve herkesin anlayacağını, küçük çapta da olsa bir farkındalık oluşacağını düşünmüştük. Ciddiye alınmamıza şaşırdık.

Hanım kızlar,
farkındalık yaratmak için trollerken askeri değil asgari yazmayı öğrenin ki Türkçe'ye hakim ana dilini iyi kullanan trollerimiz var deyip sevinelim.

Hanımlar,
konu da üyelik de fake.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X