kaynanam eltimi gorunce beni umursamiyor..

tweety87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
366
1
46
İçel Mersin
Merhaba kizlar lutfen bana yardım edin.. benim 4 yildir suren bir iliskim var ve sevgilim askerden geldikten sonra sözlencez.. sevgilimin ailesini cok iyi tanirim hepsini cokta severim ancak benim derdim su ki kaynanam eltimi gorunce ben yokmusum gibi davraniyor.. sevgilim 3 erkek kardes ve en byuk abisi evli ben ise ortanca gelin olacagim.. kaynanami ve eltimi cok severim hatta sevgilimn kardesinin sevgilisinide cok severim .. ancak kaynanam benim yanimdayken eltime birseyler alir onu oper sarilir ve bugune kadar bana tek bir igne bile almadi.. halbuki cok iyi anlasiriz .. eltim evlenmeden once hatta nisanlanmadan once kayinvalidemlerde kalirdi gunlerce otururdu bile ama benim gitmem bazen sorun bile oluyor goren duyan ne dermis.. kizlar sizce bendemi bir sorun var yardim edin lutfen..

İyi de o sizin kayıvalideniz değil ki..
Sevgilinizin abisinin eşinin kayınvalidesi.
Belki de sizin bu yaklaşımınıza mesafe koyduğunu göstermek istiyordur kadınceğiz.

Fark su ki eger araya mesafe koymak isteseydi beni arayip sormazdi yada anne de demezdi ? Yada gunu oldugunda disariya cikacaginda beni cagirmazdi? Benim aradadi mesafeden yana sorunum yokki sevgilimin abisinin esi evli degilkende ona surekli birseyler alirdi bana bu zamana kadar igne bile almadi onun yaninda ben yokmusum gibi davraniyor buna uzuluyorum

eltin nişanlanmadan önce bile evlerinde kalırmış ama sana gelince millet ne der oluyor...?evet bende alınırdım büyük ihtimal...madeem mesafe koyuyor eltin olunca
sen de her zaman mesafe koy...
ve emin ol kayın kaynanayla öle sıkıfıkı olmak iyi değil...

bende gerçekten eltin kayınvaliden sandım.
herneyse bunları düşenmen için çok erken.
iş rresmiyete dökülsün sonra düşün bunları
şimdiden boşuna kafanı yorma

Yorumun icin tesekkur ederim.. evet eltim nisanlanmadan once bile gunlerce kalirdi onlarda kimse bisey demezdi ama bana gelince millet ne der oluyor.. aslinda kaynanami cok severim oda bana beni sevdigini soyler arar sorar ama iste eltim olunca sanki o kaynana gidiyor baska kaynana geliyor disariya cikarken cogu zaman onu cagrmaz beni cagirir mesela ama begendigi bisey olunca hep eltime alir ben yanindaymisim degilmisim aklina gelmiyor ..

Bunu onunla konuşabilirsin...
Bi sorun olup olmadığını onun bu tavrından dolayı üzüldüğünü kırıldığını bir şey varsa sana söylemesini iste...
Gerçi bir şey yok der... Oğullarımı nasıl ayırmıyorsam sizide ayırmam der ama yinede sen bi konuşmayı dene... Sonrada sende tavrını koy mesafeli ol...

Bencede birsey yok diyecektir.. lafa gelince kimseyi birbirinden ayirmadigini soyluyor ustelik beni eltim ortada yokkende taniyordu .. sanirim ben eltim gibi mesafeli olmadigim icin degersiz kaliyorum cunku o lafini cekmez bagrir cagrir..

Bencede birsey yok diyecektir.. lafa gelince kimseyi birbirinden ayirmadigini soyluyor ustelik beni eltim ortada yokkende taniyordu .. sanirim ben eltim gibi mesafeli olmadigim icin degersiz kaliyorum cunku o lafini cekmez bagrir cagrir..

Erkek arkadaşın bu durumun farkında mı ?
Onunlada konuşabilirsin o annesiyle konuşsun uyarsın onu oda olabilir...
Tamam siz şuan sadece sevgili olabilirsiniz ama ortada ciddi bi ilişki varsa bu şimdiden sorunsa daha sonra daha da büyüyebilir... Şimdiden önlemini almak lazım diye düşünüyorum yani bazı şeyler halledilmeli bi sorun varsa çözülmeli eğer yoksa da böyle davranmayı bırakmalı...

sen gerçekten konuş canım kayınvalidenle bende benzer sorunlar yaşadım eltim konusunda kayınvalidemi aldım karşıma ki ben ona gelin gittiğimde 21 yasımdaydım. anlattım oda kabul etti. şimdi çok iyiyiz çok şükür.

Evet erkek arkadasim durumun farkinda ve annesine soylemis neden boyle yapiyorsun yengem geldiginde sorun olmuyordu o gelince neden sorun oluyor ustelik arayip cagiriyorsun bir problem varsa soyle diye anneside bir problem yok ben onu severim diyormus bazen dusunuyorum kendi kendimemi kuruntu yapiyorum diye ama sonucta ben eltim evlencegindede onun her asamasinda yanindaydim onunda sevgililik donemini biliyorum ve kayinvalidem ozamanda ona birseyler alirdi tamam alip almamasi hic ama hic sorun degil ama ben bu duruma bozuluyorum ve 2 ay sonra sozlencez

Bende 21 yasindayim ve oyle cahil biriside degilim bu yil muhendis cikacagim insallah.. iste benim eltimlede aramda sorun yok ustelik cokta iyiyizdir ama kayinvalidem o varken beni takmayan umursamayan biri haline donusuyor ona sariliyor opuyor bende melul melul bakiyorum

o zaman sizden hoşlanmıyordur.. belki de sadece oğlunun kararına saygı gösteriyor..

Güzel kardeşim dert ettiğin şeye bak,sen daha nişanlı bile değilsin siz şuan ne dersen de sevgilisiniz ve müstakbel kayınvalide adayın gelinine istediği gibi davranır çünkü o gelini daha sende ne söz ne nişan vs var bekle sözlen nişanlan hala aynısını yapıyor o zaman kimsenin bişi demesine gerek yok sen direk sorarsın neden böyle yapıyosun bende gelininim dersin....Şuan bence bu tarz şeyleri şimdiden sorun etme derim hatta ne sevgiline nede annesine bundan rahatsız olduğunu bile belli etme hadi olduki kadın derseki kızım o benim gelinim sizde daha resmi birşey yok derse ne yaparsın sen daha yabancısın her yere gitmekle kayınvalide ile ailenin içine girdiğini düşünme.....Atalarımız ne demiş gelin ata binmiş gör kısmeti nereye....

Aynı fikirdeyim.
Daha baştan bu kadar samimiyete, yüzgöz olmaya gerek yok.
Sen her zaman mesafeni koru, İnan bana şimdide sonrada senin için daha iyi olur.
Hem neden eltin olacak şahıs bağırıp çağırıyor?
Herkesi kendin gibi bilme canım.
Sen çok iyiniyetli olabilirsin ama herkes öyle değil.
Tamamen içine girilmedikçe bazen anlamak mümkün olmuyor.

Sanirim ben kimseyi kirmamaya calistikca kirilan ben oluyorum.. herkes yorum yapmis daha evli bile degilsin diye ama sanirim ben derdimi anlatamiyorum cunku ben kayinvalidemin eltim evlenmeden onceki hallerinide biliyorum bana davrandigi gibi davranmiyordu o evlenmeden oncede ona birseyler aliyordu.. haklisin mesafemi korumam lazim sanirim ustelik iki ay sonra sozlencez eltim hem kaynanama cok gelip gitmez hemde kaynanam yada baska birisi birsey derse hemen kopurur ornegin kaynanam kizim camin onunde oturma usutursun dedi ben boyle iyiyim anne bana karisma diye soylendi bagirdi .. belkide tanimam icin iclerine girmem lazim haklisin.. tesekkur ederim yorumn icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…