kaynanam eltimi gorunce beni umursamiyor..

Erkek arkadaşınla bu güzel günlerin tadını çıkartmak varken kayınvalde, elti, görümce vs konularına girmişsiniz bile..
Merak etmeyin bu bermuda şeytan üçgeni vakti gelince zaten yeterince meşgul edecek sizi, bu acele neden..

Ne kaynanası ne eltisi yav daha sözlü bile değilsiniz bazı şeylere de bu kadar can attığınızı belli etmeyin bence. Benim de 4,5 yıllık bir ilişkim var annesini babasını tanırım ama onlar benim için şu an bir teyze bir amca yani fazla samimiyete gerek yok diye düşünüyorum.

Canım şu aşamada bunları kafana takma bence, siz zaten sözden önce epey bir yol katetmişsiniz. Anne demeler, birlikte gezmeler. Bir söz nişan olsun ondan sonra sana gelin gözüyle bakar. O zaman sorun olursa konuşursun. Şu anda konuşma bence daha ortada birşey yokken sorun yaratan kişi olma.

dur bakalım ne kayınvalidesi ne eltisi, belki olmıcak bu iş, kadın doğru söylemiş sanki erkek sensin biraz naza çek yahu, ille beni alın der gibi nedir bu heves, benimde erkek kardeşim var böyle kız arkadaşı olsa çok antipatik gelir bana

Kızlar çoğunuz tutturmuşunuz ne kayınvalidesi ne eltisi daha evli değilsin daha nişanlı değilsin vs demeyede arada ayrım
yapıldığı zaman buna kırılmak üzülmek için illaki evli mi olmak lazım..
Burada olayda evlilik mevzusu değil zaten...
Düzgün okumuyorsunuz galiba?
Burada rahatsız olunan şey eltisinin evlenmeden önce onlara gidip gelmesine rağmen yani şu an arkadaşın geçtiği yollardan geçmesine rağmen ikisinede farklı davranılması...
Birine hediyeler alırken diğerinin gözüne sokar gibi gösterip ona bir şey almaması...
Yani bariz bi şekilde ayrımcılığın söz konusu olması...
İlla kafaya takmak için evli olmak gerekmiyor sonuçta birbirlerini tanıyorlarsa gidip gelme varsa arada muhabbet varsa gerek samimi olsunlar gerek mesafeli olsunlar insanı kırıcak olan tavırlardır bunlar...

herkesin düşüncesi farklı, bende 9 sene flört ettim eşimle ama kayınvalide adayımın günlerine falan gitmedim, kırılmasına lafım yok ama kayınvalidem eltim diye ısrarla yazması bana göre yanlış, ayrımcılık olduğunu düşünüyosa ona göre tavır alır, bu arada evli olmakla sevgili olmak arasında dünya kadar fark var, eltim dediği kişi neticede aileden biri

Cnim ben senin ne demek istedigini gayet iyi anladim bence k.validen sana sadece oglundan dolayi ilgi gostetiyo yaniseni pek kende gelini gibi gormemis dedigine gore eltinde sen gibiyken yani evlenmeden oncede cok coook iyi davraniyo diyosun ben hic sevmem oyle insanlari birini gorunce digerini yok sqymayi bence canim sende ona onun sana davrandigi gibi davran ne bilim seni ardiginda falan kendi annenle ilgili konulari on gorerek gitme yani veya yan yana geldiginde hep annenle ilgili guzel seylerini anlat bak o zaman seni kskanip ilgisi sana kayacak cunku bazi insanlar elindeki baska seye kaydiginda kiymete biner klasik ama oyleee

Eltim dediği kişide önceden sevgililik döneminden geçti dimi yani bu arkadaşla eş değerdi.
O zamanda aynı tavırları sergiliyormuş sizin deyiminizle aileden biri olmadan önce.
Takıldığınız nokta o kişinin evlenmiş olup bu arkadaşın hala evlenmemiş olması siz o durumda kaldınız :)

herkes kendi hareketlerinden sorumlu, ben zaten bigenç kızın bu kadar vıcık vıcık olmasını anlamıyorum bu genel bi bakış benim için konu sahibiyle ilgisi yok, o zaman diğerini daha çok seviyo bu konuda bişey yapılabilir mi, orası tartışılır, eltiyi taklit edip kendini sevdirebilir, kendi olmaktan vazgeçip kv'nin suyuna gidebilir bu liste böyle uzar gider, bunları yaparak mutlu olacaksa yapsın

Evet canim sana katiliyorum zaten topigi acan arkadasda bundan dolayi yani eltiside onun gibiykende ona cok iyi davrandigin yakiniyo bende bu durumu dert etmesi cok normal

Neyin kırgınlığı bu? Çok mu doğru yani daha hiç bir resmiyet yokken aileye girmeye çalışmak.
"Eltisi" daha önce bunları şunları yapmış da onlarda şöyle böyle karşılık vermişlerde!
Hayır yani anlamadığım şey evlendikten sonra ne kadar uzak kalınmak isteniyorsa evlenmeden önce de o kadar can ciğer kuzu sarması olunmak isteniyor.. Benim kızım çıksa karşıma böyle bir derdinden bahsetse aklından zoru var diye düşünürüm..

madem bu durumdan rahatsızsın sende mesafeli davran sık sık evlerine gitme kayınvalide adayınla güne falan gitme zaten ortada bir resmiyet yokken bu kadar iç içe olmayı doğru bulmuyorum benkendini biraz ağırdan sat canım hiç kırıldığını falan söyleme kıskandığını düşünebilirler araya gereken mesafeyi koyman yeterli

Beni anlayan iki uc kisiden birisin cok sagol.. herkes takilmis evli olmamama ama ya ben anlatamiyorum ya arkadaslar beni anlamiyorlar ben kayinvalidem dedigim kisinin eltim dedigim kisiye evlenmeden once nasil davrandiginida gordugum icin boyle bir konu actim gormeseydim belki ona karsida boyle olmustur derim.. ama eltim yokken canim cicim kizim olaylari hatta annemi arayip dunurum nasilsin gelinim ne yapiyor demeler ama eltim isin icine girdimi beni takmamalar.. bi tuhaf durum..

Ağırdan satma falan değil mevzu, mevzu olduğun yeri bilip bilmemekle alakalı.

suyuna giden yorumlara canım cicim diyip teşekkür etmen bizi ise yok sayman çok tuhaf, neticede burda farklı bakış açılarını okumak istediğin için konu açtın değilmi, sana şahsen anlatmak istediğim şey şu, bu tür ilişkilerde %100 eşitlik diye bişey olmaz, senin bunları düşünmen için daha çok erken, eltin geçmişte ne yapmış olursan ol 27 yaşında bi ablan olarak sana tavsiyem ağır olman,hayat bu belli olmaz belki bambaşka biriyle evlenirsin belkide şimdiki sevgilinle, evlenirseniz bu durumu dert etmen için bi zemin oluşur, ona göre tavır alırsın ama şu an buna kafa yorman çok yersiz

Anne mi diyorsun bir deAnnelik o kadar kolay mı ya daha sözlü değilsin nişanlı değilsin elin kadınına anne diyorsun. Hediye falan da bekleme bence. İçinden gelmiyor belki kadının. Ayrıca kusura bakma da gün nedir arkadaşım ya. O yaş grubunun gününe niye gidiyorsun ki. Yaşıtın mı yok etrafta. Bu kadar yüz verme sonra evlenince "kaynanam olacak kadın eltimle beni ayrı tutuyor, benim sözüm hiçe sayılıyor, kimseye yaranamıyorum "diye konular açarsın. Uzak dur biraz .Annen güne gidelim dese gidiyor musun ki o kadınla gidiyorsun

Peki kendine gelin gibi gormemisse neden annemi ariyor dunurum ne yapiyorsun gelinim nasi diye .. anneme haftada 2 kere oturmaya gelir ozledim diye beni disariya cagirir ama isin icine eltim girince ben resmen umursanmiyorum o onlara bagirip cagiriyor diye daha cazip geliyor herhalde.. bakalim birde senin dedigini uygalayim canim .. 2 ay sonra sozlencez mesela ben haziran gibi olsun diyordum kaynanam hayir hazirana kadar beklemeyelim 2 ay sonra hemen olsun diyor ..

Kendimden örnek vereyim.
Bende erkek arkadaşıma giderim kalırım. Benim erkek arkadaşımda 3 kardeştir. ve diğer kardeşlerin sevgilileride gelir kalır...

Ama benim oraya gitmem kalmam kayınvalide adayına yakın olmak için mi? Asla ...ben sevgilim için gidiyorum oraya.
Ben soğuk bi yapıya sahibimdir 1.5senelik ilişkimde kayınvalide adayının ne günlerine gittim ne temizliğine yardım ettim ne onunla gezmelere gittim.. Hiç bi çağırdığı yere gitmedim... Dedim ya mesafeliyimdir ben çokta samimiyeti sevmem ettiğim muhabbet gün içinde yarım saati geçmez... Yani oraya gidip kalmak bir şey olmadan aileye girmeye çalışmak demek değil bana göre...
Şunuda söyleyim bizim aramızdada ayrım yapar erkek arkadaşımın annesi:) Başta takardım kafaya ama sonra umursamamaya başladım o yanaşıyor ama pekte yüz vermiyorum buda yapı meselesi işte.

niye bu kadar önemli bu kadın senin için?
eltini senden önde tutuyo belli ki (ben de elti demeye başladım) ne yapacaksın bu konuda, iki seçeneğin var ikide bi sevgiline söylersin bi süre sonra kayınvaliden şikayet edildiğini düşünür ve sana sinir olmaya başlar, ya da sen açıkça konuşursun bu seferde sen ne dersen de daha içimize girmeden kıskançlık yapıyo eltiyi kıskanıyo diye düşünür,her iki durumda da sevgi dileniyo gibi olacaksın, evlendikten sonrada bu kadar hevesli olmanın lafını mutlaka işitirsin belki eltinde işitti ama o sert biri olduğu için üstüne gidemediler

Herkes bu forumda cımbızla laf çeker o laf üzerine yoğunlaşır :)
Ama anlatılmak istenenden çok işine gelene yorum yazmak adet olmuş...
Takma kafaya canım..
Benden sana bi öneri kayınvalide adayının tavırları evet hoş değil bariz bi ayrım var bu yüzden çağırdımı hiç bir yere gitme çek kendini ondan mesela yakın davranıyorsan kendini uzak tut ondan tamam sen yine git sevgiline kal vs ama annesi ile muhattabın çok fazla olmasın.Hatta aynı evin içinde çok fazla konuşmamaya bile özen göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…