Kızlar çoğunuz tutturmuşunuz ne kayınvalidesi ne eltisi daha evli değilsin daha nişanlı değilsin vs demeyede arada ayrım
yapıldığı zaman buna kırılmak üzülmek için illaki evli mi olmak lazım..
Burada olayda evlilik mevzusu değil zaten...
Düzgün okumuyorsunuz galiba?
Burada rahatsız olunan şey eltisinin evlenmeden önce onlara gidip gelmesine rağmen yani şu an arkadaşın geçtiği yollardan geçmesine rağmen ikisinede farklı davranılması...
Birine hediyeler alırken diğerinin gözüne sokar gibi gösterip ona bir şey almaması...
Yani bariz bi şekilde ayrımcılığın söz konusu olması...
İlla kafaya takmak için evli olmak gerekmiyor sonuçta birbirlerini tanıyorlarsa gidip gelme varsa arada muhabbet varsa gerek samimi olsunlar gerek mesafeli olsunlar insanı kırıcak olan tavırlardır bunlar...
herkesin düşüncesi farklı, bende 9 sene flört ettim eşimle ama kayınvalide adayımın günlerine falan gitmedim, kırılmasına lafım yok ama kayınvalidem eltim diye ısrarla yazması bana göre yanlış, ayrımcılık olduğunu düşünüyosa ona göre tavır alır, bu arada evli olmakla sevgili olmak arasında dünya kadar fark var, eltim dediği kişi neticede aileden biri
Eltim dediği kişide önceden sevgililik döneminden geçti dimi yani bu arkadaşla eş değerdi.
O zamanda aynı tavırları sergiliyormuş sizin deyiminizle aileden biri olmadan önce.
Takıldığınız nokta o kişinin evlenmiş olup bu arkadaşın hala evlenmemiş olması siz o durumda kaldınız :)
Evet canim sana katiliyorum zaten topigi acan arkadasda bundan dolayi yani eltiside onun gibiykende ona cok iyi davrandigin yakiniyo bende bu durumu dert etmesi cok normalEltim dediği kişide önceden sevgililik döneminden geçti dimi yani bu arkadaşla eş değerdi.O zamanda aynı tavırları sergiliyormuş sizin deyiminizle aileden biri olmadan önce.Takıldığınız nokta o kişinin evlenmiş olup bu arkadaşın hala evlenmemiş olması siz o durumda kaldınız :)
Kızlar çoğunuz tutturmuşunuz ne kayınvalidesi ne eltisi daha evli değilsin daha nişanlı değilsin vs demeyede arada ayrım
yapıldığı zaman buna kırılmak üzülmek için illaki evli mi olmak lazım..
Burada olayda evlilik mevzusu değil zaten...
Düzgün okumuyorsunuz galiba?
Burada rahatsız olunan şey eltisinin evlenmeden önce onlara gidip gelmesine rağmen yani şu an arkadaşın geçtiği yollardan geçmesine rağmen ikisinede farklı davranılması...
Birine hediyeler alırken diğerinin gözüne sokar gibi gösterip ona bir şey almaması...
Yani bariz bi şekilde ayrımcılığın söz konusu olması...
İlla kafaya takmak için evli olmak gerekmiyor sonuçta birbirlerini tanıyorlarsa gidip gelme varsa arada muhabbet varsa gerek samimi olsunlar gerek mesafeli olsunlar insanı kırıcak olan tavırlardır bunlar...
Eltim dediği kişide önceden sevgililik döneminden geçti dimi yani bu arkadaşla eş değerdi.
O zamanda aynı tavırları sergiliyormuş sizin deyiminizle aileden biri olmadan önce.
Takıldığınız nokta o kişinin evlenmiş olup bu arkadaşın hala evlenmemiş olması siz o durumda kaldınız :)
Beni anlayan iki uc kisiden birisin cok sagol.. herkes takilmis evli olmamama ama ya ben anlatamiyorum ya arkadaslar beni anlamiyorlar ben kayinvalidem dedigim kisinin eltim dedigim kisiye evlenmeden once nasil davrandiginida gordugum icin boyle bir konu actim gormeseydim belki ona karsida boyle olmustur derim.. ama eltim yokken canim cicim kizim olaylari hatta annemi arayip dunurum nasilsin gelinim ne yapiyor demeler ama eltim isin icine girdimi beni takmamalar.. bi tuhaf durum..
Cnim ben senin ne demek istedigini gayet iyi anladim bence k.validen sana sadece oglundan dolayi ilgi gostetiyo yaniseni pek kende gelini gibi gormemis dedigine gore eltinde sen gibiyken yani evlenmeden oncede cok coook iyi davraniyo diyosun ben hic sevmem oyle insanlari birini gorunce digerini yok sqymayi bence canim sende ona onun sana davrandigi gibi davran ne bilim seni ardiginda falan kendi annenle ilgili konulari on gorerek gitme yani veya yan yana geldiginde hep annenle ilgili guzel seylerini anlat bak o zaman seni kskanip ilgisi sana kayacak cunku bazi insanlar elindeki baska seye kaydiginda kiymete biner klasik ama oyleee
Neyin kırgınlığı bu? Çok mu doğru yani daha hiç bir resmiyet yokken aileye girmeye çalışmak.
"Eltisi" daha önce bunları şunları yapmış da onlarda şöyle böyle karşılık vermişlerde!
Hayır yani anlamadığım şey evlendikten sonra ne kadar uzak kalınmak isteniyorsa evlenmeden önce de o kadar can ciğer kuzu sarması olunmak isteniyor.. Benim kızım çıksa karşıma böyle bir derdinden bahsetse aklından zoru var diye düşünürüm..
Beni anlayan iki uc kisiden birisin cok sagol.. herkes takilmis evli olmamama ama ya ben anlatamiyorum ya arkadaslar beni anlamiyorlar ben kayinvalidem dedigim kisinin eltim dedigim kisiye evlenmeden once nasil davrandiginida gordugum icin boyle bir konu actim gormeseydim belki ona karsida boyle olmustur derim.. ama eltim yokken canim cicim kizim olaylari hatta annemi arayip dunurum nasilsin gelinim ne yapiyor demeler ama eltim isin icine girdimi beni takmamalar.. bi tuhaf durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?