Peki kendine gelin gibi gormemisse neden annemi ariyor dunurum ne yapiyorsun gelinim nasi diye .. anneme haftada 2 kere oturmaya gelir ozledim diye beni disariya cagirir ama isin icine eltim girince ben resmen umursanmiyorum o onlara bagirip cagiriyor diye daha cazip geliyor herhalde.. bakalim birde senin dedigini uygalayim canim .. 2 ay sonra sozlencez mesela ben haziran gibi olsun diyordum kaynanam hayir hazirana kadar beklemeyelim 2 ay sonra hemen olsun diyor ..
Merhaba kizlar lutfen bana yardım edin.. benim 4 yildir suren bir iliskim var ve sevgilim askerden geldikten sonra sözlencez.. sevgilimin ailesini cok iyi tanirim hepsini cokta severim ancak benim derdim su ki kaynanam eltimi gorunce ben yokmusum gibi davraniyor.. sevgilim 3 erkek kardes ve en byuk abisi evli ben ise ortanca gelin olacagim.. kaynanami ve eltimi cok severim hatta sevgilimn kardesinin sevgilisinide cok severim .. ancak kaynanam benim yanimdayken eltime birseyler alir onu oper sarilir ve bugune kadar bana tek bir igne bile almadi.. halbuki cok iyi anlasiriz .. eltim evlenmeden once hatta nisanlanmadan once kayinvalidemlerde kalirdi gunlerce otururdu bile ama benim gitmem bazen sorun bile oluyor goren duyan ne dermis.. kizlar sizce bendemi bir sorun var yardim edin lutfen..
sen hayatında memnunsun, bir şikayetin yok, baksana hediyeler geliyor, bana neden anne demiyor diye cinet geçirmiyorBende sözlüyüm hatta bu haftasonu nişanım olacak.5 yıllık erkek arkadasım ama ne evlerine gitmişliğim vardı ne de annesinin bize gelmişliği.O yuzden sizi anlayamam.
Ben sözlü olmama rağmen hala annesine teyze derim.Anneside sağ olsun ne zaman istersen o zaman anne dersin dedi.Ayrıca bu beni sevmiyorlar demek değil.Annesi beni çok seviyor.Her geldiğinde eli dolu gelir.Yılbası doğumgünümü unutmaz.Ama bunlar inan bana sevgi gösterisi değildir.Beni sevsin saysın bunu hissettirsin bende onlara saygılı olayım.Daha ne olsun yok güne gidiyorlarmış,yok annemi ararmış.Benim annem erkek arkadasımın annesiyle beni çay içirtmeye bile göndermez.Ne bu samimiyet der.Dünden razıymışım gibi.Önce ailem zaten sonrada ben sevmem nasıl olsa şu nişan düğün koşuşturmalarında yeterince yüz yüze olacaksınız o zaman gerçekler çıkar.
Bide ben anlayamıyorum bu kadar iş güç koşuşturması varken kayınvalidenin yaptıklarına takmaya nasıl zaman ayırabiliyorsunuz.Ben mi çok yoğun çalışıyorum çok mu ağır işim var bilemedim ama yok kayınvalidem ne yaptı ne dedi ne aldı bunları düşünmeye 5 dakikam bile yok.Bu arada benimde eltim var.Kayınvalidemle çokta yakınlardır.Ama inan bana birgün bile oturup düşünmedim acaba ne zaman buluştular ne konustular diye.Onlar mutlu ben mutlu.Boşver gitsin en iyisi böylesi.Çok samimiyet tez ayrılık getirir.Çok samimi konuşmalara girerseniz kırıcı sözler söylemesi o kadar kolaylaşır.Ne senden ne de ailenden korkarlar.
kızlar evlenmeden önce ne kadar tanırsanız tanıyın isterseniz her gün evlerine gidin tüm akrabaları ezbere bilin ama evlenmeden kimin ne olduğu anlaşılmazzz, buna müstakbel eşiniz de dahil
Kayınvalide ve elti demek için bile çok erkenken
Siz rutin elti rekabetine bile girmişsiniz
Kayınvalidem ona herşey alır aban bir iğne bile almadı diyorsunuz da, o gelini siz daha oğlunun sevgilisisiniz
Bence arada daha fol yok yumurta yokken böyle iseniz bi yüzük takılsa siz daha ne beklentiler içine girip te olaylar çıkarırsınız gibi
Merhaba kizlar lutfen bana yardım edin.. benim 4 yildir suren bir iliskim var ve sevgilim askerden geldikten sonra sözlencez.. sevgilimin ailesini cok iyi tanirim hepsini cokta severim ancak benim derdim su ki kaynanam eltimi gorunce ben yokmusum gibi davraniyor.. sevgilim 3 erkek kardes ve en byuk abisi evli ben ise ortanca gelin olacagim.. kaynanami ve eltimi cok severim hatta sevgilimn kardesinin sevgilisinide cok severim .. ancak kaynanam benim yanimdayken eltime birseyler alir onu oper sarilir ve bugune kadar bana tek bir igne bile almadi.. halbuki cok iyi anlasiriz .. eltim evlenmeden once hatta nisanlanmadan once kayinvalidemlerde kalirdi gunlerce otururdu bile ama benim gitmem bazen sorun bile oluyor goren duyan ne dermis.. kizlar sizce bendemi bir sorun var yardim edin lutfen..
kızlar evlenmeden önce ne kadar tanırsanız tanıyın isterseniz her gün evlerine gidin tüm akrabaları ezbere bilin ama evlenmeden kimin ne olduğu anlaşılmazzz, buna müstakbel eşiniz de dahil
sen hayatında memnunsun, bir şikayetin yok, baksana hediyeler geliyor, bana neden anne demiyor diye cinet geçirmiyorNeyse nazar deymezsin ve inşallah iyi niyeti değişmez!
Şimdi arkadasın durumu pek bir ciddi bir şey yok, doğru! Ancak sen 5dak. bile zamanın yokmuş ya düşünmeye, iste.. Senin öncelikle şikayetin yok, dikat çeken bir durum yok! Gel bir şey fark et, o 5 dakika ömründen ömür alır, için icine sığmaz.. Herseyi burakir bütün düşüncelerin başka şeylere bürünür. Neyse işte tatlım, yasaman gerekir bazı seyleri:) Allah inşallah sana doğru, iyi kalpli bir kv nasip eder, çünkü bütün evliliğin iplikleri sanki onların elinde gibi...
çok garip, uzukeyimmi sevineyimmi bu kadar aileye bağlı olmamıza anlamıyorum..
Hediye alması işte iyi kayınvalide yapmaz.Sevgi ve saygısını uslubunda gösteren insan benim için iyi kayınvalidedir.Benimde onunda alındığı bir sürü nokta var.Çünkü beni annem yetiştirdi kayınvalidemi de kendi annesi.Tabiikide çok farklı kişiliklere sahibiz.Mesela benim kıyafet seçimime annem karışmaz ama nişanlığımı alırken kayınvalidem rengine kadar fikrini söyledi ben onu karıştı olarak çok bilmiş olarak görmedim görmek istemedim.Benim en güzel günüm oda bir anne ve sonucta beni güzel görmek istediği için fikrini söyledi diye anlayıp çokta memnun olduğumu kendisine söyledim.
Kısaca ben ona bu söyledikleri için kızıp gücenseydim oda başka birşey için bana söz söyleme hakkı bulacaktı.Böylelikle cinnet geçiren ve geçirten bir kayınvalideye ben dönüştürmedim.Hiçbirşey tek başına değildir karşılıklı olur.
Ben son sözümde de yazmıştım fırsat verirseniz karşınızdaki de size söz söyleyecek hakkı bulur.Biz hiçbir onunla güne gitmedim,eltime nasıl davranıyor diyede kafama takmadım,beni mi çok öpüyor eltimi mi diye yarışa girmedim.Onu daha çok sevsin ki sevebilir çünkü onların kafası birbirine daha yakın.Ama inanın insanların buna kafa yorması bile saçma çünkü kafa yorulacak bence daha önemli hayat koşulları var.Lütfen daha duyarlı insanlar olalım çok zor değil.
süpersin,ne güzel yazmışsın..tüm herkese örnek olsun bu yazın.
İnşallah benim de senin gibi düşünen ve davranan gelinlerim olur :)
yok gelin demeyelim haksızlık bu,kızlarım olur.
Ben zaten bu konu üzerinde ornek vermemiştim, hatta ciddi olmadığında söylemiştim.Hediye alması işte iyi kayınvalide yapmaz.Sevgi ve saygısını uslubunda gösteren insan benim için iyi kayınvalidedir.Benimde onunda alındığı bir sürü nokta var.Çünkü beni annem yetiştirdi kayınvalidemi de kendi annesi.Tabiikide çok farklı kişiliklere sahibiz.Mesela benim kıyafet seçimime annem karışmaz ama nişanlığımı alırken kayınvalidem rengine kadar fikrini söyledi ben onu karıştı olarak çok bilmiş olarak görmedim görmek istemedim.Benim en güzel günüm oda bir anne ve sonucta beni güzel görmek istediği için fikrini söyledi diye anlayıp çokta memnun olduğumu kendisine söyledim.
Kısaca ben ona bu söyledikleri için kızıp gücenseydim oda başka birşey için bana söz söyleme hakkı bulacaktı.Böylelikle cinnet geçiren ve geçirten bir kayınvalideye ben dönüştürmedim.Hiçbirşey tek başına değildir karşılıklı olur.
Ben son sözümde de yazmıştım fırsat verirseniz karşınızdaki de size söz söyleyecek hakkı bulur.Biz hiçbir onunla güne gitmedim,eltime nasıl davranıyor diyede kafama takmadım,beni mi çok öpüyor eltimi mi diye yarışa girmedim.Onu daha çok sevsin ki sevebilir çünkü onların kafası birbirine daha yakın.Ama inanın insanların buna kafa yorması bile saçma çünkü kafa yorulacak bence daha önemli hayat koşulları var.Lütfen daha duyarlı insanlar olalım çok zor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?