kaynanam eltimi gorunce beni umursamiyor..

İki ay sonra sozum olcakken neden baskasiyla evleneyimki? Ama haklisin hayat bu.. ama benimde anlatmak istedigim sey su ozaman oda benim annemi arayip dunurum nasilsin gelinim nasil demeyecekki bende boyle seyler beklemeyecegim.. yoksa kendi kendime gelin guvey olmuyorum yani..

Ben de şöyle bir cevap vereyim, bir genç kızın erkek arkadaşı ile aynı evde kalmasını bile asla yanlış bulmayan birisiyim,
hayat seninse istediğin gibi yaşarsın evine de gidersin o da gelir ama işin içerisine aileler girince işte bu konuda ki kişi gibi hiç yoktan sadece sinirleriniz yıpranır genç yaşta.
Ne gerek var ki böyle şeylere ayrıca diğer "gelini" sevdi diye diğerini de sevmek zorunda değil bu da başka bir konu:)

tamam söyleyecek sözüm yok Allah mesut bahtiyar etsin şimdiden evlendikten sonrada yaz

Tabiki ben her zaman derim kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda diye.
Mesela ben her zaman derim beni sevmek zorunda değil kimse ama diğerlerini seviyorsa bunu benim gözüme sokmamalı sevgisini ben yokken göstersin ama üçümüz aynı ortamda iken birini sevmediğini ayırdığını belli etmesi saygısızlık olur...

ben anlıyorum seni.. seni istemiyorlar.. şimdi şöyle düşün; sana samimi davranmayan k.validen nişanlandığın ya da evlendiğin gün "ah kızım, bebeğim, canım1 mı diyecek? hayır.. kaldı ki sen de söylüyorsun, (gelecekte ki) eltine baştan beri sevecen davranıyormuş.. bir kere bu konuyu sevgilinle halletmekle çook yanlış yapıyorsun.. çünkü ben de k.validenin yerinde olsam ve oğlum bana böyle bir soru sorsa, sadece oğlumu idare etmek için aynı cevabı verirdim..

benim görüşüm sizi sevmiyor ama oğlunun hatrı için idare ediyor.. madem bu konu sizin için bu derece önemli, o zaman ona kendinizi sevdirmeye çalışın, ama sevgilinizi araya katmadan..

Canim valla senin kaynanan iki yuzlu birine benziyo kiz belki eltinden korkuyodur o yuzden ona iyi davraniyodur bak bu da olabilir

Evet canim benim dusuncemde oyle oglu icin iyi davraniyo

Eltimi kiskandigimi dusunenler olmus cok tuhaf ben konumda bahsettim eltimide kaynanamida cok sevdigimden halbuki.. ben onlara gittigim zaman kal diyorlar ama ben kalmak istemiyorum annesiyle muhattap olmayincada sevgilim yanlis anliyor bir sefer konustuk bu konuyu cok onun basinin etinide yemek istemiyorum acikcasi bundan sonra kendimi uzak tutacagim zaten simdide aradi hadi caya gelin diye gelmycz dedim annemi aradi niye gelmiyrsnz diye bu sefer.. tutarsz davranislari var .. acaba eltim orda olsaydi yne ararmydi :)

Bilmem:)
Ama yinede kendini ondan çekmen senin hayrına olur :)

Birde size ozel olarak anlatayim.. siz soyle dusunun madem beni istemiyor neden annemi arayip soruyor gelinim nasi diyor? Eltim yokken sarilip opuyor eltim varken yapmiyor.. evet bugune kadar bana birsey almadi ama eltime aldi bana beni sevdigini soyleyip surekli arayip sorup neden boyle tutarsiz davraniyor ben bunu soruyorum...

Canim valla senin kaynanan iki yuzlu birine benziyo kiz belki eltinden korkuyodur o yuzden ona iyi davraniyodur bak bu da olabilir

Kaynanam pek kimseden korkmaz lafini falan cekmez ama bilemiyorum kim bilir belki korkuyordur :) kaynanami cok seviyorum iki yuzlulugude pek yakistiramiyorum kendisine ama..

"yapmış" olmak için yapabileceği aklınıza geldi mi? oğlu istediği için yapıyordur, adet yerini bulsun diye yapıyordur.. sonuçta size farklı davranıyor mu? davranıyor.. elitinizin yanında yapmayışının sebebi ise; sizi sevmediğini eltiniz biliyor olabilir.. bunlar bir ihtimal tabi, ama konunuzu okudukça ilk aklıma gelen de bu oldu..

belki de eltinin yaninda sizin dedikodunuzu falan yapiyordur o yuzden ona rezil olmamak icin boyle davraniyordur.ikiyuzluluk kisacasi neysen rengini belli et.kaynana dedin mi iki adim uzaklasacaksin hep hesap kitap sinsilik geneli boyle iyiler de oldukca azz

dışarıya çıktığında beğendiği bişeyi ona alıp sana almıyorsabence bir daha çağırdığında gitme bi bahane bul arana mesafe koy ama görüştüğünde sıcak davran

Ben aile ile tanışmak kısmına karşı değilim, bende tanıştım uzun bir süredir tanıyorum bu benim için iyi bir gözlem oldu. Sizin aileler samimiymiş sanırım, belki kayın valide adayının elti adayınla ilgili bir bildiği vardır? Sana o yüzden belki elti adayın yanında samimi davranmıyordur? Yoksa dünürünle görüşen, yalnızken canım, gelinim, kızım, bebeğim diye konuşan biri işin içine diğer gelin girince neden tuhaflaşsın ki?

kızlar evlenmeden önce ne kadar tanırsanız tanıyın isterseniz her gün evlerine gidin tüm akrabaları ezbere bilin ama evlenmeden kimin ne olduğu anlaşılmazzz, buna müstakbel eşiniz de dahil

ne sevgilime söylenirim ne kv yle konuşurum , madem gidip gelmem de söz oluyor gitmeleri de azaltırım, ne trip atarım ne de huzurumu bozarımm ,, sevgilimle gezer tozarım, kv ile aram kötü olmasın da varsın benle ilgilenmesin diye düşünür keyfime bakarım sanırım m

eltine daha cok kanı ısınıyor olabilir, ne kadarda daha ciddi bir durum olmazsada neticede iliski ciddi görünüyor, evlendikten sonrada iliskiniz aynı bu düzeyde olcak:)
sen evlen sanda hediyeler alır diyecekdim ama eltini yanında öpmezsi falan dikat çekiyor. Oysa evlenene kadar o ayakları sana yapmalı, yani şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla. İki yol dene. Önce herzamankisinden daha cok ilgi ver, sen hediye al durduk yerde, saril vs bu davranışlarından sonra degisecekmi? Yada hiç orali olma, gitme cok saygılı ve mesafeni koru. Bu ikisini ölç, ona göre sende nasıl davranman gerektiğini bilirsin. Ancak eltin nisanlanmadan önce gelip gittiğinde belki laf çıkmış, bu yüzdende sende dikat etmeye çalışıyorduk, yada hepsi bahane:). Eltini daha cok sevmişdir.

Herzaman yada, yada, şöyle olabilir, böyle olabilir diyorum. Anlamiyorumki bu şeytan ruhlu cadı kv akıllarını. Sen ancak yaşayarak görecek ve öğreneceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…