suyuna giden yorumlara canım cicim diyip teşekkür etmen bizi ise yok sayman çok tuhaf, neticede burda farklı bakış açılarını okumak istediğin için konu açtın değilmi, sana şahsen anlatmak istediğim şey şu, bu tür ilişkilerde %100 eşitlik diye bişey olmaz, senin bunları düşünmen için daha çok erken, eltin geçmişte ne yapmış olursan ol 27 yaşında bi ablan olarak sana tavsiyem ağır olman,hayat bu belli olmaz belki bambaşka biriyle evlenirsin belkide şimdiki sevgilinle, evlenirseniz bu durumu dert etmen için bi zemin oluşur, ona göre tavır alırsın ama şu an buna kafa yorman çok yersiz
Kendimden örnek vereyim.
Bende erkek arkadaşıma giderim kalırım. Benim erkek arkadaşımda 3 kardeştir. ve diğer kardeşlerin sevgilileride gelir kalır...
Ama benim oraya gitmem kalmam kayınvalide adayına yakın olmak için mi? Asla ...ben sevgilim için gidiyorum oraya.
Ben soğuk bi yapıya sahibimdir 1.5senelik ilişkimde kayınvalide adayının ne günlerine gittim ne temizliğine yardım ettim ne onunla gezmelere gittim.. Hiç bi çağırdığı yere gitmedim... Dedim ya mesafeliyimdir ben çokta samimiyeti sevmem ettiğim muhabbet gün içinde yarım saati geçmez... Yani oraya gidip kalmak bir şey olmadan aileye girmeye çalışmak demek değil bana göre...
Şunuda söyleyim bizim aramızdada ayrım yapar erkek arkadaşımın annesi:) Başta takardım kafaya ama sonra umursamamaya başladım o yanaşıyor ama pekte yüz vermiyorum buda yapı meselesi işte.
İki ay sonra sozum olcakken neden baskasiyla evleneyimki? Ama haklisin hayat bu.. ama benimde anlatmak istedigim sey su ozaman oda benim annemi arayip dunurum nasilsin gelinim nasil demeyecekki bende boyle seyler beklemeyecegim.. yoksa kendi kendime gelin guvey olmuyorum yani..
tamam söyleyecek sözüm yok Allah mesut bahtiyar etsin şimdiden evlendikten sonrada yaz
Tabiki ben her zaman derim kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda diye.Ben de şöyle bir cevap vereyim, bir genç kızın erkek arkadaşı ile aynı evde kalmasını bile asla yanlış bulmayan birisiyim,
hayat seninse istediğin gibi yaşarsın evine de gidersin o da gelir ama işin içerisine aileler girince işte bu konuda ki kişi gibi hiç yoktan sadece sinirleriniz yıpranır genç yaşta.
Ne gerek var ki böyle şeylere ayrıca diğer "gelini" sevdi diye diğerini de sevmek zorunda değil bu da başka bir konu:)
Beni anlayan iki uc kisiden birisin cok sagol.. herkes takilmis evli olmamama ama ya ben anlatamiyorum ya arkadaslar beni anlamiyorlar ben kayinvalidem dedigim kisinin eltim dedigim kisiye evlenmeden once nasil davrandiginida gordugum icin boyle bir konu actim gormeseydim belki ona karsida boyle olmustur derim.. ama eltim yokken canim cicim kizim olaylari hatta annemi arayip dunurum nasilsin gelinim ne yapiyor demeler ama eltim isin icine girdimi beni takmamalar.. bi tuhaf durum..
Peki kendine gelin gibi gormemisse neden annemi ariyor dunurum ne yapiyorsun gelinim nasi diye .. anneme haftada 2 kere oturmaya gelir ozledim diye beni disariya cagirir ama isin icine eltim girince ben resmen umursanmiyorum o onlara bagirip cagiriyor diye daha cazip geliyor herhalde.. bakalim birde senin dedigini uygalayim canim .. 2 ay sonra sozlencez mesela ben haziran gibi olsun diyordum kaynanam hayir hazirana kadar beklemeyelim 2 ay sonra hemen olsun diyor ..
ben anlıyorum seni.. seni istemiyorlar.. şimdi şöyle düşün; sana samimi davranmayan k.validen nişanlandığın ya da evlendiğin gün "ah kızım, bebeğim, canım1 mı diyecek? hayır.. kaldı ki sen de söylüyorsun, (gelecekte ki) eltine baştan beri sevecen davranıyormuş.. bir kere bu konuyu sevgilinle halletmekle çook yanlış yapıyorsun.. çünkü ben de k.validenin yerinde olsam ve oğlum bana böyle bir soru sorsa, sadece oğlumu idare etmek için aynı cevabı verirdim..
benim görüşüm sizi sevmiyor ama oğlunun hatrı için idare ediyor.. madem bu konu sizin için bu derece önemli, o zaman ona kendinizi sevdirmeye çalışın, ama sevgilinizi araya katmadan..
Herkes bu forumda cımbızla laf çeker o laf üzerine yoğunlaşır :)
Ama anlatılmak istenenden çok işine gelene yorum yazmak adet olmuş...
Takma kafaya canım..
Benden sana bi öneri kayınvalide adayının tavırları evet hoş değil bariz bi ayrım var bu yüzden çağırdımı hiç bir yere gitme çek kendini ondan mesela yakın davranıyorsan kendini uzak tut ondan tamam sen yine git sevgiline kal vs ama annesi ile muhattabın çok fazla olmasın.Hatta aynı evin içinde çok fazla konuşmamaya bile özen göster.
Eltimi kiskandigimi dusunenler olmus cok tuhaf ben konumda bahsettim eltimide kaynanamida cok sevdigimden halbuki.. ben onlara gittigim zaman kal diyorlar ama ben kalmak istemiyorum annesiyle muhattap olmayincada sevgilim yanlis anliyor bir sefer konustuk bu konuyu cok onun basinin etinide yemek istemiyorum acikcasi bundan sonra kendimi uzak tutacagim zaten simdide aradi hadi caya gelin diye gelmycz dedim annemi aradi niye gelmiyrsnz diye bu sefer.. tutarsz davranislari var .. acaba eltim orda olsaydi yne ararmydi :)
ben anlıyorum seni.. seni istemiyorlar.. şimdi şöyle düşün; sana samimi davranmayan k.validen nişanlandığın ya da evlendiğin gün "ah kızım, bebeğim, canım1 mı diyecek? hayır.. kaldı ki sen de söylüyorsun, (gelecekte ki) eltine baştan beri sevecen davranıyormuş.. bir kere bu konuyu sevgilinle halletmekle çook yanlış yapıyorsun.. çünkü ben de k.validenin yerinde olsam ve oğlum bana böyle bir soru sorsa, sadece oğlumu idare etmek için aynı cevabı verirdim..
benim görüşüm sizi sevmiyor ama oğlunun hatrı için idare ediyor.. madem bu konu sizin için bu derece önemli, o zaman ona kendinizi sevdirmeye çalışın, ama sevgilinizi araya katmadan..
Bilmem:)
Ama yinede kendini ondan çekmen senin hayrına olur :)
Canim valla senin kaynanan iki yuzlu birine benziyo kiz belki eltinden korkuyodur o yuzden ona iyi davraniyodur bak bu da olabilir
Birde size ozel olarak anlatayim.. siz soyle dusunun madem beni istemiyor neden annemi arayip soruyor gelinim nasi diyor? Eltim yokken sarilip opuyor eltim varken yapmiyor.. evet bugune kadar bana birsey almadi ama eltime aldi bana beni sevdigini soyleyip surekli arayip sorup neden boyle tutarsiz davraniyor ben bunu soruyorum...
Yorumun icin tesekkur ederim.. evet eltim nisanlanmadan once bile gunlerce kalirdi onlarda kimse bisey demezdi ama bana gelince millet ne der oluyor.. aslinda kaynanami cok severim oda bana beni sevdigini soyler arar sorar ama iste eltim olunca sanki o kaynana gidiyor baska kaynana geliyor disariya cikarken cogu zaman onu cagrmaz beni cagirir mesela ama begendigi bisey olunca hep eltime alir ben yanindaymisim degilmisim aklina gelmiyor ..
eltine daha cok kanı ısınıyor olabilir, ne kadarda daha ciddi bir durum olmazsada neticede iliski ciddi görünüyor, evlendikten sonrada iliskiniz aynı bu düzeyde olcak:)Merhaba kizlar lutfen bana yardım edin.. benim 4 yildir suren bir iliskim var ve sevgilim askerden geldikten sonra sözlencez.. sevgilimin ailesini cok iyi tanirim hepsini cokta severim ancak benim derdim su ki kaynanam eltimi gorunce ben yokmusum gibi davraniyor.. sevgilim 3 erkek kardes ve en byuk abisi evli ben ise ortanca gelin olacagim.. kaynanami ve eltimi cok severim hatta sevgilimn kardesinin sevgilisinide cok severim .. ancak kaynanam benim yanimdayken eltime birseyler alir onu oper sarilir ve bugune kadar bana tek bir igne bile almadi.. halbuki cok iyi anlasiriz .. eltim evlenmeden once hatta nisanlanmadan once kayinvalidemlerde kalirdi gunlerce otururdu bile ama benim gitmem bazen sorun bile oluyor goren duyan ne dermis.. kizlar sizce bendemi bir sorun var yardim edin lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?