Kaynanam eşime her dakika mesaj atıyor ben mi abartıyorum

Kızlar hayırlı ramazanlar öncelikle derdin bu mu diyebilirsiniz ama çok can sıkmaya başladı artık. Kv. Le aynı binadayız sahuru iftarı birlikte yapmak ister normal zamanda da birlikte yiyelim ister hatta hep keşke birlikte yaşasak der. Ve sürekli nerdeyiz napıyoruz bilmek ister sorar. Eşimde annesine hep güzelce cevaplar verir her zaman yemeğe gitmiyoruz oraya ama bu seferde sürekli eşime mesaj atar yemek zamanı afiyet olsun oğlum sahurda hayırlı sahurlar oğlum sabah kalkar her gün günaydın bilmem ne ben bile eşime bu kadar yazmıyorum abartıyorsunuz diyebilirsiniz ama bunlar belli birikimlerin taşması. Çünkü evlendiğimizden beri bir gün görmesin zaten sen anneni unuttun sen anneni sevmiyorsun bilmem ne bir yere gitsek rahat 5 6 kere mesaj atar napıyorsunız ne zaman dönersiniz falan normal mi ben mi abartıyorum her gün her saat nerdeyiz napıypruz sorar iyice bunaldim
Normal değil bence. Kadının canı sıkılıyor kesinlikle

Bence şey yapın ya kayınvalideniz mesaj atmadan siz kendi numaranızdan kayınvalidrnize mesaj atın misal kod adı h uyandı yemek yiyor alışverişte birazdan da duş alıp yatıcaz :rapci::KK71::KK71: bieşy diyen olursa aman ne var özendim dersiniz 😁 olup olmadık yerde kayınvalidenize mesaj atın güne gittiyse günde mesaj atın kimler kimler ne dedikodu yapıyor diye brzdirmeyi deneyebilirsiniz

Bagimli kisilik kaynana. Kayinpeder nerede sag mi, kayinvalide ile iletisimleri nasil?
Kadinin konusabilecegi hic esi dostu da yok herhalde.
Degistiremezsiniz, degismez. Belki sizin kararli durusunuzla biraz aramalari azalir ama bitmez
Kayınpederi m sağ araları çok da iyi değik kv de komşu akrabs hatta kendi kardeşlerine bile asla gitmez varsa yoksa evlenmiş koca koca çocukları görümcelerime de öyle

Hayır anlamıyorum kızların annelerinin çocuğu efendi gibi davranırken sorun çıkarmazken erkek anneleri neden böyle ? Evli kızı varsa kızınada mesaj atıyor mu böyle ? Tam saykoymuş ya
Atmaz olurmu gündr 3 kere görüntülü arar kızlarını da kızı mesela çocuğu parka götürdüm dese 1 saat sonra evinr geçtin mi hadi eve geç çocuk üşür falan der çocuk da ilkokula gidiyor

Atmaz olurmu gündr 3 kere görüntülü arar kızlarını da kızı mesela çocuğu parka götürdüm dese 1 saat sonra evinr geçtin mi hadi eve geç çocuk üşür falan der çocuk da ilkokula gidiyor
Eşinizle konuşun bu konuyu bence açık açık Canınızı sıktığını söyleyin

Haksız değilsiniz kesinlikle. Mesela biz de annemle birbirimize çok düşkünüz, bir de annem yalnız yaşıyor her sabah mutlaka günaydın yazarız birbirimize veya gün içinde en az 1 kez sesini duyarım, anlık şeyleri whatsapptan yazar foto atarız ama bu sizin anlattığınız başka türlü bir şey. Mesela annem beni eşim evdeyken aramaz yani veya ne bileyim afiyet olsun diye her öğün birbirimize yazmayız. Kayinvalidem de aynı şekilde günde 1 kez konuşuruz o da çoğunlukla ben ararım. Sürekli neredesiniz, geldin mi gittin mi, oturdun mu kalktın mı çok zor. Bir de aynı apartmandasınız aynı şekilde vakitli vakitsiz de gelebilir. Başka çocuğu var mı kayinvalidenizin, onlara karşı nasıl? Acaba kadın telefon bağımlısı falan mı? Eşiniz hiç tepki vermiyor mu?
Kızlarına da aynı günde 3 kere görüntülü arar kızları uzak birde aşırı torun düşkünü mesela görümcemle biz konışsak arkada çocuk mızmızlansa hrmen işi gücü bırakır telefona. Koşar çocuğu ağlatmayın ne istiyorsa verin diye hem bakımına karışacak hrm de torun olursa evler hiç uzaklaşmaz diye çocuk istediğim halde yapmıyorum

Hiç normal değil 😳 eşinizde bunu garipsemeyip güzel güzel cevap veriyormuş, hala göbek bağı kesilmemiş heralde 🙄

Normal degil. Ben 1 yasindaki cocugumu bakiciya biraktigim zaman bu kadar arar sorarim. Yedi mi icti mi uyudu mu diye.
Bakın 1 yaşında diyorum.

Hayır anlamıyorum kızların annelerinin çocuğu efendi gibi davranırken sorun çıkarmazken erkek anneleri neden böyle ? Evli kızı varsa kızınada mesaj atıyor mu böyle ? Tam saykoymuş ya

Kadin annesi, erkek annesi olmayla hiç alakasi yok bunun.
Benim kaynanamin hem oğullari var hem kizlari :))))
Kizlarina gayet dikkatli ve ince davranir, damatlar rahatsiz olmasin diye bin takla atar ama iş gelinlere gelince tam tersi bir kadina dönüşür, eltime baya çektiriyordu hala ayni devam ediyor mesela suç kimde kaynimda tabi ki.
Kaynanalarin boyle yapmasinin sebebi erkek cocuklarindan güç almak, damatlara afra tafra yapsa eziyet verse damat çekmez kizinin huzuru yuvasi yikilir mazallah ama erkek evladin boşanmasi cokta onemli degil onlar için yeni kari bulur hemen. 👍 Ataerkil duzenden dolayi boyle durumlar yani...

Kadinlar aşiri taviz veriyor kendinden.

Kadin annesi, erkek annesi olmayla hiç alakasi yok bunun.
Benim kaynanamin hem oğullari var hem kizlari :))))
Kizlarina gayet dikkatli ve ince davranir, damatlar rahatsiz olmasin diye bin takla atar ama iş gelinlere gelince tam tersi bir kadina dönüşür, eltime baya çektiriyordu hala ayni devam ediyor mesela suç kimde kaynimda tabi ki.
Kaynanalarin boyle yapmasinin sebebi erkek cocuklarindan güç almak, damatlara afra tafra yapsa eziyet verse damat çekmez kizinin huzuru yuvasi yikilir mazallah ama erkek evladin boşanmasi cokta onemli degil onlar için yeni kari bulur hemen. 👍 Ataerkil duzenden dolayi boyle durumlar yani...

Kadinlar aşiri taviz veriyor kendinden.
İşte kendiniz söylüyorsunuz Kıza farklı erkeğe farklı muamele diye o yüzden erkek anneleri değişik diyorum.Oğullarını bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.Suç birazda evlilik meraklısı kızlarda hiç çekmeyip direk boşansalar cesaret edemeyecek böyle davranmaya erkekler

oglucugunu arayabilir ama her saat basi abartmanin faydasi yok.. kvniz bagimli demekki ve bu bir hastalik bence.. inanin evliliklerin cogu bu bagimliliklardan dolayi zarar goruyor.. huzurunuzu bozmadigi surece evliliginize dokunmaz..

Ben de katlanamiyorum her aradıklarında sinir basiyo artık esimle vaktinden çalıyorlar gibi düşünüyorum halbuki bazen sadece napiyosun diye arayıp 20 sn sonra kapatiyo . Ama insan sürekli gozetlenmekten kontrol edilmekten yoruluyor . Sırf bu yüzden nefret ettim onlardan . Her biri ayrı arıyo bende . Gitmeyince üst üste tacizler basliyo. Şuan bile ablasıyla mesajlasiyor. Akşam ablası aramış niye donmemis diye trip yedi üstüne mesajlasiyolar .
Seni çok iyi anlıyorum bizde öyleydi annesi babası günde 3 er defa konuşurlar öylesine muhabbetler Be her gün böyleydi ama ben annemle bir kere konuşsam be konuşuyorsun her gün kaç defa konuşuyorsun der bir de üstüne

Benim kv de sizinkilerden farklı değil hep hasta hep sesi mıy mıy geliyo telefondan ama tabii gidince gayet sağlam. Napıyosun oğluuuuummmm diye arıyo telefonda ilk cümlesi, sanki yeni kavuşmuşlar. Evlenirken eşimin eşyalarını toplamaya gitmiştim yardıma, kazağının bi tanesini ayırmak istedi sarılırım onu koklarım diye orda zaten saçlarım diken diken oldu😃 ve düğünden sonra eşim birinci gün birkaç şey bırakmaya gitti ağlamış hemen çok özledim diye😄 zaten ne zaman oturmaya gitsek şap şup yarım saat öpüyo boynuna yatıp sarılıp öyle duruyo. Beni bunlar sinirlendirmek yerine güldürüyo çünkü benimle rekabet ediyo resmen. Eşimde aksine bana düşkün çünkü annesinde otururken bile elimi tutar ağzıma çerez verir kaynanamı siz düşünün yani daha neler yapmasın😄 sanki tek çocuğu varmış gibi eşime düşkün anlayamıyorum yani bende ya bana olan zaafının farkında araya girmekten zevk alıyo diyorum yada eşimi diğerlerinden çok seviyo başka açıklaması olamaz☺️

Böyle kaynanalar var benim ki de bi konu üzerine annem uzun zamandır kız evlendirmedi onun için sarsıldı demiştim, bende oğlumu evlendirdim kaybettim artık evde yok önceden hep görürdüm artık 15 gunde bi demişti oglan yani bu neyin kaybetmesi kaynana🤣 bende evet artık o evli evlendi o demiştim🤣 benimkide evlendigimiz gunden beri arayıp gelin derdi zamanla alıştı belki seninkide alışır

Back
X