Evet kızlar
Konum yine kaynanam.
Bı hafta oldu görümcem, kaynanam, eşimin erkek kardeşi, görümcemin kocası Karadeniz'e gittiler.Gorumcemin kocasının memleketi orası.
Kaynanam gidince evi sana emanet ediyorum dedi ve evin anahtarını büyük görümceme Nasıl bir mantık böyle anlamıyorum.neyse
Evi görseydiniz nasıl bıraktı giderken. çok dağınık,pis. Benden evini temizlememi bekliyor galiba. Görümceme dedi ki kocamı çaysiz bırakma.
Kayınpeder tek kaldı.
O da bi kac gün evde gelmiyordu, iş yerindede kalıyordu.Gorumcem yemek yapıyor cay yapıyor.
Bende gidiyorum bazen gündüz görümcemle oturuyorum , akşama doğru kalkıyorum, eşim geliyor, yemek yiyor cay falan.O saatte de kayınpeder geliyor ama cay hazır yemek hazır.
Bi akşam eşimle gittik, görümcem yoktu
Yemek ve çay yapmış
Yemek için sordum ac değilim dedi
Çay doldurdum, tatlı verdim
Sonra kalktık gitmeden önce sordum yemeği tabakta koyim,acikirsan yersin diye
Yok dedi ac değilim.
Kaynanama yazdım napıyorsun anne nasılsın diye
Iyi dedi oturuyoruz cay içiyoruz
Afiyet olsun dedim
Ee nasıl gidiyor dedim
Orayı beğendin mi?
Mesajımı saatler sonra gördü ve hıc bir şey yazmadı.
Çok nefret ediyorum böyle şeyleri
Mesajımı görüyor ama bı şey yazmıyor.
İlk defa yapmıyor bunu.cok sinirleniyorum.
Neyse benim sesim çıkmıyor yine.esime tek bi laf bile söylemiyorum ama kaynanam hemen gidip eşime şikayet ediyor.
bı hafta oldu karın ne gitmiş ne babanı cay için sormuş,ne yemek için.
Konu acildi gibi kapatıldı
Yemek yiyordum o anda bi şey söylemedim
Ama ben kaynanama ne diyecegimi biliyorum.
Sürekli eşime şikayet ediyor beni.
Yarın geliyorlarmis.
Benim babamda 6 ay tek kaldı kız kardeşimle
Annem yoktu gelmiyordu burda.
Ben bı kere bile gitmedim ev temizlemeye yemek yapmaya o zaman da çalıyordum yorgun oluyordum,yine de babam tek bı laf söylemedi bana.
Kardeşim vardı diye fazla takmıyordum ama kardeşim olmasaydı giderdim yemek yapmaya,temizlik falan.
Şimdi de görümcem vardı diye, anahtar onda,
Görümcem olmasaydı giderdim bı tabak yemek götürurdum.
Yarın kaynanamı bı kenara çekilip şey demek istiyorum
Sürekli beni eşime şikayet ediyorsun böyle iyi değil,hamileyim karnım burnumda benim canımı sıkma
böyle yaparsan, oğlunuzla kavga etmeme neden olacaksın.Oğlunu benden soğukcaksin.Bunu mi istiyorsun??
Eğer bi şeyin varsa gel bana söyle
Oğlunuzu karıştırmayın.
Senin hakkında tek kelime bile etmiyorum.
Babam için de söylicem tek kaldı diye kardeşimle 6 ay ben bı kere gitmedim yemek yapmaya temizlik falan .
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Yoksa abartılı mi çok??
Konum yine kaynanam.
Bı hafta oldu görümcem, kaynanam, eşimin erkek kardeşi, görümcemin kocası Karadeniz'e gittiler.Gorumcemin kocasının memleketi orası.
Kaynanam gidince evi sana emanet ediyorum dedi ve evin anahtarını büyük görümceme Nasıl bir mantık böyle anlamıyorum.neyse
Evi görseydiniz nasıl bıraktı giderken. çok dağınık,pis. Benden evini temizlememi bekliyor galiba. Görümceme dedi ki kocamı çaysiz bırakma.
Kayınpeder tek kaldı.
O da bi kac gün evde gelmiyordu, iş yerindede kalıyordu.Gorumcem yemek yapıyor cay yapıyor.
Bende gidiyorum bazen gündüz görümcemle oturuyorum , akşama doğru kalkıyorum, eşim geliyor, yemek yiyor cay falan.O saatte de kayınpeder geliyor ama cay hazır yemek hazır.
Bi akşam eşimle gittik, görümcem yoktu
Yemek ve çay yapmış
Yemek için sordum ac değilim dedi
Çay doldurdum, tatlı verdim
Sonra kalktık gitmeden önce sordum yemeği tabakta koyim,acikirsan yersin diye
Yok dedi ac değilim.
Kaynanama yazdım napıyorsun anne nasılsın diye
Iyi dedi oturuyoruz cay içiyoruz
Afiyet olsun dedim
Ee nasıl gidiyor dedim
Orayı beğendin mi?
Mesajımı saatler sonra gördü ve hıc bir şey yazmadı.
Çok nefret ediyorum böyle şeyleri
Mesajımı görüyor ama bı şey yazmıyor.
İlk defa yapmıyor bunu.cok sinirleniyorum.
Neyse benim sesim çıkmıyor yine.esime tek bi laf bile söylemiyorum ama kaynanam hemen gidip eşime şikayet ediyor.
bı hafta oldu karın ne gitmiş ne babanı cay için sormuş,ne yemek için.
Konu acildi gibi kapatıldı
Yemek yiyordum o anda bi şey söylemedim
Ama ben kaynanama ne diyecegimi biliyorum.
Sürekli eşime şikayet ediyor beni.
Yarın geliyorlarmis.
Benim babamda 6 ay tek kaldı kız kardeşimle
Annem yoktu gelmiyordu burda.
Ben bı kere bile gitmedim ev temizlemeye yemek yapmaya o zaman da çalıyordum yorgun oluyordum,yine de babam tek bı laf söylemedi bana.
Kardeşim vardı diye fazla takmıyordum ama kardeşim olmasaydı giderdim yemek yapmaya,temizlik falan.
Şimdi de görümcem vardı diye, anahtar onda,
Görümcem olmasaydı giderdim bı tabak yemek götürurdum.
Yarın kaynanamı bı kenara çekilip şey demek istiyorum
Sürekli beni eşime şikayet ediyorsun böyle iyi değil,hamileyim karnım burnumda benim canımı sıkma
böyle yaparsan, oğlunuzla kavga etmeme neden olacaksın.Oğlunu benden soğukcaksin.Bunu mi istiyorsun??
Eğer bi şeyin varsa gel bana söyle
Oğlunuzu karıştırmayın.
Senin hakkında tek kelime bile etmiyorum.
Babam için de söylicem tek kaldı diye kardeşimle 6 ay ben bı kere gitmedim yemek yapmaya temizlik falan .
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Yoksa abartılı mi çok??