- 13 Eylül 2025
- 447
- 270
- 18
- 23
- Konu Sahibi rubycikokata
Tamam inanma herkes senin gibi başarısız olacak diye bir şey yok.Hayır, bence sen inandırıcılığını yitirdin
Tek gerçek olan dede kısmı bence, hayatta başarılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam inanma herkes senin gibi başarısız olacak diye bir şey yok.Hayır, bence sen inandırıcılığını yitirdin
Tek gerçek olan dede kısmı bence, hayatta başarılar
Evde huysuz dedesine yemek yapan sensin benim gayet güzel bir hayatım varTamam inanma herkes senin gibi başarısız olacak diye bir şey yok.
Ben de bu mayıs ayına kadar mutluydum muhteşem hayatım vardı. Senin de anne baban vardır bir kazaya bakar birine bakmak zorunda kalman büyük konuşma başına gelince konuşuruz zorunluluk neymiş. Hazırlıkta atılmış olduğun için herhalde bu çekememezlik. Ailemi umursamasam evden gitsem oldukça mutlu olurum ben de. İstesem eve de çıkarım evlenip kocamla da hayatımı kurarım. Senin intihar edip ağladığın yaşlarda ben çalışıyordum:) eski konuların açık okunuyorEvde huysuz dedesine yemek yapan sensin benim gayet güzel bir hayatım var
Başarı kıstası mutlu olmaksa ben gayet mutluyum hayatımdan.
Haha hazırlıkta atılmadım aksine iki üniversite okudum, cevap vermek için hatır hatır eski konuları karıştırmak yerine bana sorsan anlatırdımBen de bu mayıs ayına kadar mutluydum muhteşem hayatım vardı. Senin de anne baban vardır bir kazaya bakar birine bakmak zorunda kalman büyük konuşma başına gelince konuşuruz zorunluluk neymiş. Hazırlıkta atılmış olduğun için herhalde bu çekememezlik. Ailemi umursamasam evden gitsem oldukça mutlu olurum ben de. İstesem eve de çıkarım evlenip kocamla da hayatımı kurarım.
Diyorum ya başına ne geleceği belli olmaz yarın biri kaza yapar altından almak zorunda kalırsın. O zaman sen benden mutlu olursun inşallah. istesem ben de okurdum ama kendi paramı kazanmak daha tatlı geldi.Haha hazırlıkta atılmadım aksine iki üniversite okudum, cevap vermek için hatır hatır eski konuları karıştırmak yerine bana sorsan anlatırdım
Ben birine bakmak zorunda kalmaktan bahsetmiyorum ki, durduk yere benim başarısız olduğumu iddia ederek beni küçümsedin. Ben de sana dedim ki başarısız bulduğun insanlar senden iyi yaşıyor o ne olacak?
Kendimle ilgili açtığım iki konu olması lazım bdv'de. okulu dondursam mı yoksa yurtdışında mı okusam gibi bir konum var ama sen bilirsin tabi asdsf. Ayrıca intihar etmemişim bir şeyleri başarmışım ki bugün burda sana ayar verebiliyorum...Ben de bu mayıs ayına kadar mutluydum muhteşem hayatım vardı. Senin de anne baban vardır bir kazaya bakar birine bakmak zorunda kalman büyük konuşma başına gelince konuşuruz zorunluluk neymiş. Hazırlıkta atılmış olduğun için herhalde bu çekememezlik. Ailemi umursamasam evden gitsem oldukça mutlu olurum ben de. İstesem eve de çıkarım evlenip kocamla da hayatımı kurarım. Senin intihar edip ağladığın yaşlarda ben çalışıyordum:) eski konuların açık okunuyor
Herkesin hayat seçimi farklı 30 yaşında işsiz güçsüz olmak yerine küçük yaştan beri çalışıp paramı kazanıyorum. Belki kendi işimi açarım ilerde. Abla ben seni anladım ya. İnşallah hayatın normale dönmüştür intihar edip dikkat çekmeye çalışıp ağlayan birinden daha ergen olduğumu düşünmüyorum. Dediğim gibi yarın birinin başına iş geldiğinde sen inşallah çok mutlu ol. Benim gibi mutsuz olma hiç. Hatta bakma dayım teyzem gibi başından atKendimle ilgili açtığım iki konu olması lazım bdv'de. okulu dondursam mı yoksa yurtdışında mı okusam gibi bir konum var ama sen bilirsin tabi asdsf. Ayrıca intihar etmemişim bir şeyleri başarmışım ki bugün burda sana ayar verebiliyorum...Bir de ben idealist insanları kıskanırım. Gerçekten bir şeyler öğrenmek istediği için yıllarca okuyan insanı çekemem eğer çekememezlik yapacaksam. Diş protezi dükkanı babamla dişçi sevgilime yanlarım diye iki senelik bölüm okuyan ergenin nesini kıskanayım
seni gerçekçiliğe davet ediyorum.
İntihar ediyorum diye açtığım konumun linkini atar mısın? Ben de bakayım konu çözüme kavuştu mu, intihar ettim mi falanHerkesin hayat seçimi farklı 30 yaşında işsiz güçsüz olmak yerine küçük yaştan beri çalışıp paramı kazanıyorum. Belki kendi işimi açarım ilerde. Abla ben seni anladım ya. İnşallah hayatın normale dönmüştür intihar edip dikkat çekmeye çalışıp ağlayan birinden daha ergen olduğumu düşünmüyorum. Dediğim gibi yarın birinin başına iş geldiğinde sen inşallah çok mutlu ol. Benim gibi mutsuz olma hiç.
Aç eski konunu oku ne yazmışsın bak yaşadığını unuttun herhalde. Açık açık intihar ettim bir şey olmadı yazmışsın. Düzenleme yapmadan oku ama. Aileme not yazıyorum vs yazmışsın. Sen kurtulduysan ben de kurtulurum mutsuzluktan en azından benim çözüm belli sorun belli. İnşallah birine bakmak zorunda kalmazsın ama kaldığında mutlu olursun benim gibi olmazsın. Neşeni sağlam tutarsın.İntihar ediyorum diye açtığım konumun linkini atar mısın? Ben de bakayım konu çözüme kavuştu mu, intihar ettim mi falan
Şimdi baktım sadece upuzun konunun içinde "ölmek için dua ediyordum" gibi bir cümle geçiyor ve okulla ilgili ne yapayım dondurayım mı yurtdışına gideyim mi gibi geleceğe yönelik bir soru sormuşumAç eski konunu oku ne yazmışsın bak yaşadığını unuttun herhalde
Annem sabret gidecek diyor ama asla zaman vermiyor. Benim diğer dedem de melek gibidir kendi yaşıyor. Bu bazlı bebekEskiden olsa yazık falan derdim ama milletin dedesine nenesine bakıyorsun melek gibiler. Kimseye asla rahatsızlık vermezler. Benim anneannem melek gibi kadındı. Yattığı yer incitmesin. 98 yaşında ölene kadar yine de tek yaşadı kimseye minnet etmedi. Biz kucağımızda zorla bize getirirdik. Annem yoksa yemek yapardı bize. Eski aşklarını anlatır ağız dolusu gülerdik. Komşu dedikodosu, gün arkadaşları Allahım neler neler. Dolu dolu yaşadı canım anneannem. Bize de yaşattı.
Ama dedemle babaannem öyle değildi hep eziyet çile çektirmişler anneme. Çok da iyi şekilde ölmediler çok çektiler maalesef. Bana iyilerdi ama bilmez etmezlerdi.
Gün gören bilen insan iyi oluyor yaşlansa da yaşlanmasa da. Ama insanlık bilmeyen 7sinde neyse 70inde de o oluyor.
Sizin yapacağınız dedeye rapor falan çıkartıp çocukların zorla malını aldığını söylemek. Belki alırlar sizden.
Şimdi baktım sadece upuzun konunun içinde "ölmek için dua ediyordum" gibi bir cümle geçiyor ve okulla ilgili ne yapayım dondurayım mı yurtdışına gideyim mi gibi geleceğe yönelik bir soru sormuşumve sen bunu "intihar edeceğim böhüee" olarak mi yorumladın? insanlara ciddi ciddi okulla ilgili soru sormamı ilgi çekme çabası olarak mi algıladın? 11 yılda bdv'de yalnızca bir konu açmışım, daha sonra da başka bir kategoride yurtdışında eğitim ile ilgili bilgi istemişim bu neyin ilgi çekme çabası olacak? Gerçekten otur cümlede anlam çalış belki babana erkek arkadaşına vs yanlamadan tamamen kendi emeğinle bir yerlere gelebileceğin bir bölüm kazanırsın :) Sana çok bile zaman ayırdım, iyi geceler.
Güldüğüm mesajına ve alıntı yaptığım mesajına bak yaşadığını da unutmuşsunŞimdi baktım sadece upuzun konunun içinde "ölmek için dua ediyordum" gibi bir cümle geçiyor ve okulla ilgili ne yapayım dondurayım mı yurtdışına gideyim mi gibi geleceğe yönelik bir soru sormuşumve sen bunu "intihar edeceğim böhüee" olarak mi yorumladın? insanlara ciddi ciddi okulla ilgili soru sormamı ilgi çekme çabası olarak mi algıladın? 11 yılda bdv'de yalnızca bir konu açmışım, daha sonra da başka bir kategoride yurtdışında eğitim ile ilgili bilgi istemişim bu neyin ilgi çekme çabası olacak? Gerçekten otur cümlede anlam çalış belki babana erkek arkadaşına vs yanlamadan tamamen kendi emeğinle bir yerlere gelebileceğin bir bölüm kazanırsın :) Sana çok bile zaman ayırdım, iyi geceler.
Sevgili arkadaşım R rubycikokata zekasal anlamda bir sıkıntı çektiğini ciddi anlamda değerlendirmeye almak üzereyim. Bu mesaj "intihar edeceğim" diye benim açtığım bir konu değil, aksine konuyu açan birine yardımcı olmaya çalıştığım bir mesaj. Bu mesajda neyin dikkatini çekeceğim de ilgi toplayacağım? Kaldı ki sitede mesaj alımım bile yıllardır kapalı, kimse bana yazamıyor. Sen herkesi 3 ayda 3 konu açıp "didem de didemMajör depresyon tanısı aldığım dönem ben de tamamen intihar düşünceleriyle doluydum hatta ben öldükten sonra ailemin okuması için küçük notlar yazıyordum günlük gibi. Ama kesinlikle kimseye planlarımdan bahsetmemiştim yavaş yavaş hazırlık yapıyordum. Yalnızca doktoruma söyledim ve ciddiye aldı yardımcı oldu vs sonrası burdayım işteBence gerçekten ölmeyi planlayanlar bunu reklam etmiyor, arkadaşınız insanları yönlendirmenin formülünü bulmuş gibi geldi bana.
Yo açık açık intihar ettim mesajın var. E sen Major depresyon geçirmiş halinle bana gelip ben mutluyum sen dedene bakıyorsun heheheh derken iyiydi?Sevgili arkadaşım R rubycikokata zekasal anlamda bir sıkıntı çektiğini ciddi anlamda değerlendirmeye almak üzereyim. Bu mesaj "intihar edeceğim" diye benim açtığım bir konu değil, aksine konuyu açan birine yardımcı olmaya çalıştığım bir mesaj. Bu mesajda neyin dikkatini çekeceğim de ilgi toplayacağım? Kaldı ki sitede mesaj alımım bile yıllardır kapalı, kimse bana yazamıyor. Sen herkesi 3 ayda 3 konu açıp didem de Didemdiye ağlayan kendin kadar ilgi meraklısı mı sandın? Ayrıca "Allah annene babana bir kaza verir hasta ve yaşlı bakmak neymiş görürsün" diye duyar kasan sen majör depresyon-intihar yorumuna gülücük atmışsın. Midemi bulandırdın.
Ayrıca başına ne gelir bilinmez dedim. O zaman sen benim gibi mutsuz olma. Allah kimsenin annesinin babasının başına kötülük getirmesin. Ama başına gelince çekiyorsun. Bana karşı nefretle yorum yapan sensin karşılık alınca ne değişiyor?Sevgili arkadaşım R rubycikokata zekasal anlamda bir sıkıntı çektiğini ciddi anlamda değerlendirmeye almak üzereyim. Bu mesaj "intihar edeceğim" diye benim açtığım bir konu değil, aksine konuyu açan birine yardımcı olmaya çalıştığım bir mesaj. Bu mesajda neyin dikkatini çekeceğim de ilgi toplayacağım? Kaldı ki sitede mesaj alımım bile yıllardır kapalı, kimse bana yazamıyor. Sen herkesi 3 ayda 3 konu açıp "didem de didem"diye ağlayan kendin kadar ilgi meraklısı mı sandın? Ayrıca "Allah annene babana bir kaza verir hasta ve yaşlı bakmak neymiş görürsün" diye duyar kasan sen majör depresyon-intihar yorumuna gülücük atmışsın. Midemi bulandırdın.
Kardeş sen sürekli mesajları ben alıntıladıktan sonra değiştiriyorsun benim topu taca atıyorsun. Başta bana beceriksiz diyen başarısız diyen sensin. Ben kimseyi bunlarla itham etmedim ki gelip depresyonumu yüzüme vursunlar. Sen beni bunlarla itham ettin ve ben de diyorum ki beceriksiz ya da başarısız değilim. Tatmin edici başarılarım ve hayatım var. Depresyonum genetikti, ailemde de vardı. Yani ben zaten insanlara ben de sizin gibiydim diye umut vermişim mesajlarda. Senin gibi millete ilber ortaylı kibrinde cevaplar vermemişim sorun bu. Kaldı ki ilber ortaylı, ilber ortaylı. sen ise... neyin havasındasın da bana beceriksiz başarısız falan dedin ilk mesajdan asdsf. Ab vatandaşlığın annenden, yabancı dilin babandan. Ben yabancı dili bizzat kendim yıllarca fakültesini okuyarak öğrendim, diğer başarılarımın mimarı da benim. Babam ya da dişçi sevgilim değil.Yo açık açık intihar ettim mesajın var. E sen Major depresyon geçirmiş halinle bana gelip ben mutluyum sen dedene bakıyorsun heheheh derken iyiydi?
Algılamada ciddi sorun varBana karşı nefretle yorum yapan sensin karşılık alınca ne değişiyor?
Senin yaşına gelince konuşuruz. Sen daha yaşadığını unutmuşsun. Gelip burda beni yalancılıkla suçlayan kim? Ben olduğum yerden mutluyum değiştirmek istediğimi değiştiriyorum. İngilizceyi de babadan öğrenmedim ya. Arapçada lehçe diye bir şey var türkiyede yaşayan arap biri mısırlı Suudi biriyle anlaşamaz. Onu da babam öğretti herhalde. Herkes kendi hayatına baksın. Evet mutsuzum elimde değil.Kardeş sen sürekli mesajları ben alıntıladıktan sonra değiştiriyorsun benim topu taca atıyorsun. Başta bana beceriksiz diyen başarısız diyen sensin. Ben kimseyi bunlarla itham etmedim ki gelip depresyonumu yüzüme vursunlar. Sen beni bunlarla itham ettin ve ben de diyorum ki beceriksiz ya da başarısız değilim. Tatmin edici başarılarım ve hayatım var. Depresyonum genetikti, ailemde de vardı. Yani ben zaten insanlara ben de sizin gibiydim diye umut vermişim mesajlarda. Senin gibi millete ilber ortaylı kibrinde cevaplar vermemişim sorun bu. Kaldı ki ilber ortaylı, ilber ortaylı. sen ise... neyin havasındasın da bana beceriksiz başarısız falan dedin ilk mesajdan asdsf. Ab vatandaşlığın annenden, yabancı dilin babandan. Ben yabancı dili bizzat kendim yıllarca fakültesini okuyarak öğrendim, diğer başarılarımın mimarı da benim. Babam ya da dişçi sevgilim değil.
Ekleme yaptım sadeceAlgılamada ciddi sorun var
Ben sadece üst insan mısın anunnaki misin deyip güldüm ve konuyu inandırıcı bulmadığımı söyledim. İnanmazsan inanma deyip geçersin. Benim 11 yıl önceki konuları aramak bulmak hortlatmak, içinde intihar sözcüğü geçen mesajları arayıp gülücük atmak, önceden yazdığın mesajları ben alıntıladıktan sonra editlemek. Yemin ederim normal değil bu davranışlar. Senin için sadece üzüldüm.