• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam eşimin ona soğuk davrandığını söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melek karman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
197
43
18
29
Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?

Sen naptın da oğlum değişti demeye getirmiş.
Yani evet üzerinize alınabilirsiniz.
Bende öyle anladım. Ama benim yaptığım birşey yok ona da dedim ben aranıza girmem. Onun aklı yok mu senin demenle mi hareket edecek dedi

Size söyleyip dertleşip eşinizi yonlendirmenizi istemiş olabilir yada size laf carpitmis olabilir. Burada ayrımı siz yapacaksınız kayinvalidenizle aranız nasıl? Daha önce sıkıntılar yaşadınız mi? Laf carpitacak bi insan mı? Timsah gözyaşları varmidir? Bana eşinizin üzerindeki etkinizin farkında olduğu bu sebepten yonlendirmenizi istediği biraz daha gelip gitmeyi eşinize teklif etmenizi yada onunla konuşmanızı istediği için sizinle dertleşmek amaçlı aramış gibi geldi. Bence eşinizle konuşun ama çokta arada köprü olmayın iki gün sonra siz kötü olmayın et Tırnaktan ayrılmaz nihayetinde

Bende öyle anladım. Ama benim yaptığım birşey yok ona da dedim ben aranıza girmem. Onun aklı yok mu senin demenle mi hareket edecek dedi
Bir daha aradığı zaman "anne benlik birşey yok istersen bu konuyu oğlunla konuş" deyin.
Çokta dert etmeyin.

2 sene önce aranızda bir mevzu geçmediyse alınmanıza gerek yok bence. Kendi aklı yok mu demesi mantıklı bir açıklama. Aranız iyi ise oğlunu iletişim konusunda teşvik etmenizi bekliyor olabilir. Eşinize annesinin rahatsızlığını anlatabilirsiniz. Söyleyeceğinizi tahmin edip ona gmre konuşmuştur heralde.

Size söyleyip dertleşip eşinizi yonlendirmenizi istemiş olabilir yada size laf carpitmis olabilir. Burada ayrımı siz yapacaksınız kayinvalidenizle aranız nasıl? Daha önce sıkıntılar yaşadınız mi? Laf carpitacak bi insan mı? Timsah gözyaşları varmidir? Bana eşinizin üzerindeki etkinizin farkında olduğu bu sebepten yonlendirmenizi istediği biraz daha gelip gitmeyi eşinize teklif etmenizi yada onunla konuşmanızı istediği için sizinle dertleşmek amaçlı aramış gibi geldi. Bence eşinizle konuşun ama çokta arada köprü olmayın iki gün sonra siz kötü olmayın et Tırnaktan ayrılmaz nihaye

Öncelikle eşimle 4 yıllık evliyiz. Kaynanam az önce beni arayıp oğlum 2 yıldır çok değişti hiç aramıyor sormuyor önceden hediyeler alırdı bize çok düşkündü kardeşlerini arardı sorardı çok değişti dedi ağlamaklı. Açıkçasi üzerime alındım anne ben mi değiştirdim dedim. Yok sen niye değiştireceksin onun aklı yok mu dedi ama bu beni tatmin etmedi. Tamam da niye bana söylüyor arayıp oğluna söylesin üstüme alinmali mıyım? Nasil tepki vermeliyim? Eşime söylemeli miyim?
Size laf sokmuş eşinize söyleyin o devralsın konuyu

İllaki aramızda ufak tefek tatsizliklar oldu ama öyle uzatmadik kaynanamla
Size söyleyip dertleşip eşinizi yonlendirmenizi istemiş olabilir yada size laf carpitmis olabilir. Burada ayrımı siz yapacaksınız kayinvalidenizle aranız nasıl? Daha önce sıkıntılar yaşadınız mi? Laf carpitacak bi insan mı? Timsah gözyaşları varmidir? Bana eşinizin üzerindeki etkinizin farkında olduğu bu sebepten yonlendirmenizi istediği biraz daha gelip gitmeyi eşinize teklif etmenizi yada onunla konuşmanızı istediği için sizinle dertleşmek amaçlı aramış gibi geldi. Bence eşinizle konuşun ama çokta arada köprü olmayın iki gün sonra siz kötü olmayın et Tırnaktan ayrılmaz nihayetinde
İnanın kaynanamı çözmüş biri değilim ne yapmaya çalışıyor anlamış da değilim

Size laf sokmuş eşinize söyleyin o devralsın konuyu
Eşime söyledim biraz önce. Hatta ben seni değiştirdiysem boşanmak istiyorum ben sen ailenle yaşa dedim. O da o bana de diye sana demiştir dedi bilmiyorum

"Parası yoktur belki anne, ne bileyim, oğluna sorsana?" deseydiniz ya. Bir günden bir güne, oğlum iyi misin kötü müsün, tencere kaynıyor mu diye sormadıklarına eminim nedense. Hep ver hep ver. Ohhh.

2 sene önce aranızda bir mevzu geçmediyse alınmanıza gerek yok bence. Kendi aklı yok mu demesi mantıklı bir açıklama. Aranız iyi ise oğlunu iletişim konusunda teşvik etmenizi bekliyor olabilir. Eşinize annesinin rahatsızlığını anlatabilirsiniz. Söyleyeceğinizi tahmin edip ona gmre konuşmuştur heralde.
Aynen bende öyle düşünüyorum ama 2 yıldır diye bastırarak söylemesi beni düşündürdü

"Parası yoktur belki anne, ne bileyim, oğluna sorsana?" deseydiniz ya. Bir günden bir güne, oğlum iyi misin kötü müsün, tencere kaynıyor mu diye sormadıklarına eminim nedense. Hep ver hep ver. Ohhh.
Aynen öyle aklımdan çok şey geçti de konuyu uzatmamak için ağzımı açmadım

Burada kayınvalidenizde iyi bir niyet göremiyorum.

Böyle bir dönemde, oğlum geçirebiliyor çok şükür diyeceğine hediye vs bekliyor.

Bu insanlar keşke enerjilerini fayda sağlayacak işlerde kullansalar. Yerinizde olsam mesafe varsa da daha çok geri çekilirdim.
Aramizda mesafe var tabiki. Evlendigimiz ilk yıllarda çok giderdik her haftasonu oradaydık ama zaman geçtikçe hele de çocuk oldukça olmuyor. Kendimize de zaman ayırmak istiyoruz. Belki o yüzden ona öyle geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X