Kaynanam evimden çıkmıyor.

birtutamzeytin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
80
35
3
30
Evleneli bir yıl olması kaynanam her haftasonu bizde. Şehir dışından geliyorlar her seferinde supriz adı altında habersiz geliyor. Evlendik bir gün sonra kardeşi geldi kaldı eşiyle. Ondan sonra annesigil devamlı catkapi gelmeye başladı. Çok bunaldım artık bu normal mi? Sınırımız kalmadı annesi yatak odasına Cat diye giriyor. Haftaici çalışıyorum. Haftasonu cumartesi sabah kapıya dayanıyor. Ne yapmalıyım? Gezeceğiz bu haftasonu evde yokuz diyoruz bu sefer persembeden cumadan çıkıp geliyor

1-2 haftasonuna plan yapın bı yerlere gidin onlara da söylemeyin gelsinler kapıda kalıp dönsünler
Eşim olacak kişi annem sana yardıma geliyor diyip kestirip atıyor. Yardıma geliyorsa haftaici gelsin haftasonumu niye bana zehir ediyor dedim. Daha evin yedek anahtarını soruyordu almayı unutmuş onuda alayım diyordu.

Siz değil eşiniz yapacak,anne bu hafta gelmeyin eşimle başbaşa bi hafta sonu geçirmeyi özledim ,dicek.Sonra bi iki daha buna benzer net şeyler diyecek oldu bitti.

Siz değil eşiniz yapacak,anne bu hafta gelmeyin eşimle başbaşa bi hafta sonu geçirmeyi özledim ,dicek.Sonra bi iki daha buna benzer net şeyler diyecek oldu bitti.
Bunu da dedi Allah var o kadar kavga ettik bir kere dedi hatta mesaj atmış gösterdi. Konustuda kadın bunu bile bile persembeden kapıya dayandılar valizle

Eşim olacak kişi annem sana yardıma geliyor diyip kestirip atıyor. Yardıma geliyorsa haftaici gelsin haftasonumu niye bana zehir ediyor dedim. Daha evin yedek anahtarını soruyordu almayı unutmuş onuda alayım diyordu.
Sizin kvnizden önce eşinizle probleminiz var o zaman. Valla her hafta her hafta kvyi görsem bunalıma girerim ben

Evi terk edin . Sebeb olarak da açık açık bunu söyleyin eşiniz ya sizi seçecek ya ailesini öbür türlü böyle böyle gider anlamayana laf anlatamazsın . Elaleme duyurulacak korkusuyla belki ayak keserler . Yani bunca zaman nie terk etmediniz yatak odasına dalmak nedir her hafta pat die gelinir mi çalışan insanın evine

Artık yuzlerine karşı sen konuşacaksın koçanı dinlemiyolarsa, bütün hafta çalışıyorum çok yoruluyorum dinlenmek için bir haftasonum var Allah aşkına artık herhaftasonu gelmeyin bende insanım dinlenmek istiyorum, yeni evliyim eşimle vakit gecirmek istiyorum diye yüzlerine karşı soyle

Eşiniz böyle derse size yerlesirler.

Bazı durumlarda boşanmayı göze alıp (tabiki yapabileceksiniz) kavga edeceksiniz. Bir daha gelirlerse ben gidiyorum diyeceksiniz ve gideceksiniz. Geri dönmeyeceksiniz. Ama eğer geri adım atarsanız o zaman sizin eve temelli yerleşirler. Eğer boşanma için niyetiniz, gücünüz yoksa kavga etmeden çözmeye çalışın. Ama şahsen düğünün ertesi günü gelen görümce, manyak bir KV ile bir ömür nasıl geçer bilemedim.

Yine eşi değil de eş ailesini suçlayan bir gelin. Sizin anneniz bunu yapabilir mi? Diyelim ki o da arsız ve her hafta sonu çat kapı sizde. Eşiniz annen sana yardıma geliyor mu der yoksa ikinizi de kolunuzdan tutup kapının önüne mi koyar? Mesela düğünün ertesi günü karısını alıp gelen kardeşine tepki gösterseydi, sakın bir daha haber vermeden müsait misiniz diye sormadan gelmeyin deseydi bu dereceye varır mıydı? Siz ya bu olayı kabullenin ya da evi terk edip ailenizin yanına dönün. Siz kapıyı dışardan kilitliyorsunuz ama eşiniz içeriden açıyor. Önünü almıyorsa ömür boyu çekerseniz bunları. Size bunları yaşatan kalitesiz karaktersiz erkeklerle ömür çürütmeyin.

Normalde gelsin gitsinler elbet misafir baş tacıdır ama bunlar biraz abartmış. Sağlam bir sinir krizi mevzuyu çözer gibime geliyor.

Kavgaya dönüştü artık evliliğimiz evi benimseyemez oldum birinde ben evde yokken dolapları açıp düzlemis. Lafa gelince ben yardım etmeye geliyorum diyor ama ne mahremiyet kaldı ne başka bişey bıktım artık her hafta burdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…