Kaynanam evimden çıkmıyor.

Konu sahibi cumadan beri siteye girmemiş bugün de pazar inşallah gene eve çökmemişlerdir

kilidi degistir kocana bile verme kapıda kalsın da akıllansın. asla hizmet etme pijamanı bile çıkarma geldiklerinde uzat ayaklarını salonda. bişey derlerse "ya cok yorgunum yardıma gelmissiniz annecim bi kahvalti hazırla sen ya ben de dinleneyim" de bak bakalım noluyor :d

üzülerek söylüyorum ki bu tarz kayınvalidelerle baş edebilmenin tek yolu açık açık yüzüne karşı bu kadar sık gelmelerini istemediğinizi söylemek.

çünkü eşiniz annesine asla gerektiği düzeyde tepkiyi vermeyecek. size karşı "sana yardıma geliyor" demesinden belli zaten. bu durumda eşinizi pasifize edip kendiniz mücadele etmek zorundasınız.

benzer bir durumu karşımızdaki daireye taşınmak istediklerinde yaşadım. eşim bir türlü söyleyemiyordu yok kırılırlar yok üzüntüden ölürler diye. başka bir kavga esnasında onlarla asla karşılıklı oturmayacağımı da söyledim. o gün bugündür açmıyorlar konusunu

deyim yerindeyse bazen "zalim gelin" olmak gerekiyor. mutlaka iyi kayınvalideler de vardır ama ülkemizdekilerin %90ı oğullarıyla aralarındaki toksik bağları bir türlü koparamıyorlar. biz gelinleri de potansiyel tehdit olarak görüyorlar. diş göstermedikçe başımıza çıkıyorlar. taviz vermemek en iyisi

ay travmalarım tetiklendi aynı durumu evliliğimin ilk ayında yaşadım. Allah yardımcınız olsun ben zor kestim ayağını

Olacak gibi değildi daha hala gelmek istediğini beyan etti eşim açıkça gelme yardıma ihtiyaç olursa cagiririz dedi. Beni aradı oğlundan yüz bulamayinca ben de iki gün aramalarina dönmedim. Bıktım çünkü her haftasonumun ziyan olmasindan onlar yüzüne devamlı tartışıyoruz.

Yuh artık hala seni mi ariyorlar :)

Bdv bölümüne konu açmak demek aksiyon almayı gerektirmiyor. Sırf can sıkıntısı için dertleşmek için de açılabilir. Kimsenin kimseye harekete geçme sözü yok. İstemediğiniz konuya yorum yapmazsınız

Yanlışsam Mune düzeltsin

Bence aramalarına cevap vermelisin ve açık açık neden her hafta bize geliyorsunuz yorulduk artık bi rahat verin diyin vallahi bak deli deliyi görünce sopasını saklar bir kaç ay tavır yaparlar sonra senden iyisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…