Kaynanam evimden çıkmıyor.

Yuzgoz olmamaya calisiyorum birinde artık suratıma yansıdı yorgunluktan sabahina babası suratlar tavırlar yaptı defolup gittiler

Daha diyorlarki bu evde bizim biz yabancı değiliz bir odada bir kalırız olmadı dedi annesi.

Ben eşim haklı demiyorum onla etmedigim kavga kalmadı ne mahremiyet kaldı ne başka bişey memleketine gittiğimiz zaman kardeşi de orda eşi başka yer yokmuş gibi bizim yattigimiz odada namaz kılıyor. Dedim bizim mahremiyetimiz yok

Her şeyi geçtim nasıl sabrediyorsunuz yahu, ben olsam illa ki bir yerde cinnet geçirip hepsini kovardım, hafta içi çalışıp neden hafta sonu kv ve kayna hizmet ediyorsunuz, kimin kölesisiniz ? Kölelere para veriliyordu az çok bizim köleler bir de üste para veriyorlar. İşiniz gücünüz var bu insanlara neden bir höd demiyorsunuz? Ben olsam o kocayı ve ailesini çoktan kapı önüne koymuştum çok da büyük bir zevkle yapardım bunu. Bir de her konuya neden kadın evden gitsin yazıyorsunuz ? Şu görgüsüzleri kovun da her hafta gelmek neymiş kocası da eş ailesi de bir görsün. Böylelerine kadının evden gitmesi ödül olur. Sakın evinizden çıkmayın. Olay çıkarsa polisi arar hepsini def edersiniz onlar da insanları evinde rahatsız etmenin bedelini öder.

Düğün ertesinde evinize kardeşi geldiğinde güzel bi cıngar çıkartsaydınız asla böyle olmazdı. Sınırlarınızı çizmeyi siz bileceksiniz başka türlü baş edemezsiniz
Saf saf salak gibi hizmet ettim arkamdan birde düzensiz demiş gitmis. Olayların farkında değildim yeni evliyim ne olduğunu anlamadan bunlar pat geldiler balayına gittik daha otele varmadan ne zaman geliyorsunuz diye anası sabahtan aradı kardeşi kardeşinin eşi devamlı görüntülu arayıp durdular o an bizi sevdiklerinden böyle yapıyorlar diye düşündüm sonradan işlerin anormal olduğunu farkettim

Normalde annemle çok yakın oturuyoruz ama asla eşim varken gelme taraftari değil yorgun işten gelir diyip hemen kalkıyor benim evimde sadece iki odaya girdi mutfak ve oturma odası

Eşim olacak kişi annem sana yardıma geliyor diyip kestirip atıyor. Yardıma geliyorsa haftaici gelsin haftasonumu niye bana zehir ediyor dedim. Daha evin yedek anahtarını soruyordu almayı unutmuş onuda alayım diyordu.
Pardon ne yardımı? Annesine iade edin bunu bence.

Esimde artık söylenmeye başladı annesinden yana he gel görelimki annesi hemen ağlamaya başlayınca geri bize yardima geliyorlar bilmem ne diyor

Bunun cevabı evet gelemezsiniz haberli geleceksiniz. Çalıştığım için evim müsait olmuyor.
Amacı gitgide bu eve yerlesmek gibi yedek anahtarı almadım onu aslında almaliydim bilmem ne dedi. Ben çok bunaldım evlilikten. Balayında devamlı aradılar. Balayı bitti izniniz bitene kadar gelin burda kalın diye baskı yapti birde o yüzden evliliğin ilk aylarında öyle kavga ettik. Sonrada Cat kapi gelmeler cikti. Suprizzz diyorrlar birde. Cani isteyince geliyor cani isteyince defolup gidiyor

Esimde artık söylenmeye başladı annesinden yana he gel görelimki annesi hemen ağlamaya başlayınca geri bize yardima geliyorlar bilmem ne diyor
Eşiniz siz susun diye öyle söylüyor muhtemelen. Sağlam bir cinnet geçirin polisi arayıp hepsini evden kovun. Eşiniz geri dönerse sizindir dönmezse zaten sizin olmamıştır. Zaten öyle ya da böyle boşanma yoluna gireceksiniz bence hazırlıklı olun.

Evlilikten ne tat ne tuz hiç bişey alamıyorum normal evlilikler böyle mi diye sorguladım sonra herkes nasıl sabrediyorsun bu duruma dedi

Normalde annemle çok yakın oturuyoruz ama asla eşim varken gelme taraftari değil yorgun işten gelir diyip hemen kalkıyor benim evimde sadece iki odaya girdi mutfak ve oturma odası
Madem o kadar yakın oturuyorsunuz, onlar kapıdan girince siz çıkıp annenize gideceksiniz. Zaten haftasonu evinizde rahat edemiyorsunuz eşinizle gezmeye de çıkamıyorsunuz bari onlara hizmet edeceğinize sizde ailenizin yanına gidin kafanızı dinleyin.

Aileniz yakın oturduğuna göre evlenmeden önce ki sosyal çevreniz de yakın olmalı, arkadaşlarınızla plan yapın. Bakalım eşiniz ne zamana kadar sabredecek, isteyen alınsın isteyen küssün bu iş başka türlü çözülmeyecek belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…