- 2 Haziran 2025
- 80
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi birtutamzeytin
-
Yuzgoz olmamaya calisiyorum birinde artık suratıma yansıdı yorgunluktan sabahina babası suratlar tavırlar yaptı defolup gittilerArtık yuzlerine karşı sen konuşacaksın koçanı dinlemiyolarsa, bütün hafta çalışıyorum çok yoruluyorum dinlenmek için bir haftasonum var Allah aşkına artık herhaftasonu gelmeyin bende insanım dinlenmek istiyorum, yeni evliyim eşimle vakit gecirmek istiyorum diye yüzlerine karşı soyle
Eşime dedim annen bu kadar seni seviyor en sonunda gideceğim bu evden dedim git dedi banaYerinizde olsam evi terkederim.
Al ananla doya doya otur deyin.
Ben farklı bisey söyledim yalnız ?Kavgaya dönüştü artık evliliğimiz evi benimseyemez oldum birinde ben evde yokken dolapları açıp düzlemis. Lafa gelince ben yardım etmeye geliyorum diyor ama ne mahremiyet kaldı ne başka bişey bıktım artık her hafta burdalar
Daha diyorlarki bu evde bizim biz yabancı değiliz bir odada bir kalırız olmadı dedi annesi.Eşiniz böyle derse size yerlesirler.
Bazı durumlarda boşanmayı göze alıp (tabiki yapabileceksiniz) kavga edeceksiniz. Bir daha gelirlerse ben gidiyorum diyeceksiniz ve gideceksiniz. Geri dönmeyeceksiniz. Ama eğer geri adım atarsanız o zaman sizin eve temelli yerleşirler. Eğer boşanma için niyetiniz, gücünüz yoksa kavga etmeden çözmeye çalışın. Ama şahsen düğünün ertesi günü gelen görümce, manyak bir KV ile bir ömür nasıl geçer bilemedim.
E neden duruyorsunuz o zaman ?Eşime dedim annen bu kadar seni seviyor en sonunda gideceğim bu evden dedim git dedi bana
Ben eşim haklı demiyorum onla etmedigim kavga kalmadı ne mahremiyet kaldı ne başka bişey memleketine gittiğimiz zaman kardeşi de orda eşi başka yer yokmuş gibi bizim yattigimiz odada namaz kılıyor. Dedim bizim mahremiyetimiz yokYine eşi değil de eş ailesini suçlayan bir gelin. Sizin anneniz bunu yapabilir mi? Diyelim ki o da arsız ve her hafta sonu çat kapı sizde. Eşiniz annen sana yardıma geliyor mu der yoksa ikinizi de kolunuzdan tutup kapının önüne mi koyar? Mesela düğünün ertesi günü karısını alıp gelen kardeşine tepki gösterseydi, sakın bir daha haber vermeden müsait misiniz diye sormadan gelmeyin deseydi bu dereceye varır mıydı? Siz ya bu olayı kabullenin ya da evi terk edip ailenizin yanına dönün. Siz kapıyı dışardan kilitliyorsunuz ama eşiniz içeriden açıyor. Önünü almıyorsa ömür boyu çekerseniz bunları. Size bunları yaşatan kalitesiz karaktersiz erkeklerle ömür çürütmeyin.
Saf saf salak gibi hizmet ettim arkamdan birde düzensiz demiş gitmis. Olayların farkında değildim yeni evliyim ne olduğunu anlamadan bunlar pat geldiler balayına gittik daha otele varmadan ne zaman geliyorsunuz diye anası sabahtan aradı kardeşi kardeşinin eşi devamlı görüntülu arayıp durdular o an bizi sevdiklerinden böyle yapıyorlar diye düşündüm sonradan işlerin anormal olduğunu farkettimDüğün ertesinde evinize kardeşi geldiğinde güzel bi cıngar çıkartsaydınız asla böyle olmazdı. Sınırlarınızı çizmeyi siz bileceksiniz başka türlü baş edemezsiniz
Daha diyorlarki bu evde bizim biz yabancı değiliz bir odada bir kalırız olmadı dedi annesi.
Normalde annemle çok yakın oturuyoruz ama asla eşim varken gelme taraftari değil yorgun işten gelir diyip hemen kalkıyor benim evimde sadece iki odaya girdi mutfak ve oturma odasıKocanızın bu sorunu çözeceği yok, açık açık ya konuşacaksınız yada eşinize rest çekip ortalığı ayağa kaldıracaksınız.
Sizin aileniz yok mu şöyle her hafta gelsinler eve, eşinizi biraz huzursuz etsinler.
Pardon ne yardımı? Annesine iade edin bunu bence.Eşim olacak kişi annem sana yardıma geliyor diyip kestirip atıyor. Yardıma geliyorsa haftaici gelsin haftasonumu niye bana zehir ediyor dedim. Daha evin yedek anahtarını soruyordu almayı unutmuş onuda alayım diyordu.
Dedik yardıma ihtiyaç olursa cagiririz dedik biz istediğimiz zaman gelemez miyiz yaniii dedi annesiSiz söyleyin madem es kisisi söylemiyor.
Herhafta gelmenize gerek yok biz idare ediyoruz diyin.
Esimde artık söylenmeye başladı annesinden yana he gel görelimki annesi hemen ağlamaya başlayınca geri bize yardima geliyorlar bilmem ne diyorHer şeyi geçtim nasıl sabrediyorsunuz yahu, ben olsam illa ki bir yerde cinnet geçirip hepsini kovardım, hafta içi çalışıp neden hafta sonu kv ve kayna hizmet ediyorsunuz, kimin kölesisiniz ? Kölelere para veriliyordu az çok bizim köleler bir de üste para veriyorlar. İşiniz gücünüz var bu insanlara neden bir höd demiyorsunuz? Ben olsam o kocayı ve ailesini çoktan kapı önüne koymuştum çok da büyük bir zevkle yapardım bunu.
Bunun cevabı evet gelemezsiniz haberli geleceksiniz. Çalıştığım için evim müsait olmuyor.Dedik yardıma ihtiyaç olursa cagiririz dedik biz istediğimiz zaman gelemez miyiz yaniii dedi annesi
Amacı gitgide bu eve yerlesmek gibi yedek anahtarı almadım onu aslında almaliydim bilmem ne dedi. Ben çok bunaldım evlilikten. Balayında devamlı aradılar. Balayı bitti izniniz bitene kadar gelin burda kalın diye baskı yapti birde o yüzden evliliğin ilk aylarında öyle kavga ettik. Sonrada Cat kapi gelmeler cikti. Suprizzz diyorrlar birde. Cani isteyince geliyor cani isteyince defolup gidiyorBunun cevabı evet gelemezsiniz haberli geleceksiniz. Çalıştığım için evim müsait olmuyor.
Eşiniz siz susun diye öyle söylüyor muhtemelen. Sağlam bir cinnet geçirin polisi arayıp hepsini evden kovun. Eşiniz geri dönerse sizindir dönmezse zaten sizin olmamıştır. Zaten öyle ya da böyle boşanma yoluna gireceksiniz bence hazırlıklı olun.Esimde artık söylenmeye başladı annesinden yana he gel görelimki annesi hemen ağlamaya başlayınca geri bize yardima geliyorlar bilmem ne diyor
Evlilikten ne tat ne tuz hiç bişey alamıyorum normal evlilikler böyle mi diye sorguladım sonra herkes nasıl sabrediyorsun bu duruma dediEşiniz siz susun diye öyle söylüyor muhtemelen. Sağlam bir cinnet geçirin polisi arayıp hepsini evden kovun. Eşiniz geri dönerse sizindir dönmezse zaten sizin olmamıştır. Zaten öyle ya da böyle boşanma yoluna gireceksiniz bence hazırlıklı olun.
Madem o kadar yakın oturuyorsunuz, onlar kapıdan girince siz çıkıp annenize gideceksiniz. Zaten haftasonu evinizde rahat edemiyorsunuz eşinizle gezmeye de çıkamıyorsunuz bari onlara hizmet edeceğinize sizde ailenizin yanına gidin kafanızı dinleyin.Normalde annemle çok yakın oturuyoruz ama asla eşim varken gelme taraftari değil yorgun işten gelir diyip hemen kalkıyor benim evimde sadece iki odaya girdi mutfak ve oturma odası
Sen bunlara açık acik söylemeden bunlar anlayacak insan değil. Sonra geçen yillarina üzülürsün. Baksana bu evde bizim oooooDaha diyorlarki bu evde bizim biz yabancı değiliz bir odada bir kalırız olmadı dedi annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?