- 24 Kasım 2014
- 914
- 2.375
- 313
- 38
- Konu Sahibi birtutamzeytin
-
Benim kv de iki çocukla benim eve yerleşmeye kalktı ben boşandım valla iyi ki boşanmışım. Siz de çocuk da yok. Çocuk da yapmayın zaten. Kv’nin yüzsüzlüğünü tahmin edebiliyorum. Bu insanların önce yüzlerine bakmayacaksınız. Sonra baktınız arsızlaşıyorlar cinnet geçirip evden kovacaksınız. Bunlar normal ve düşünceli insan olsalar her hafta sonu gelmezler. Yaptıkları terbiyesizlik. Eşinizden yüz buldukları için evinizde istedikleri gibi at koşturuyorlar. Buna izin vermeyeceksiniz.Evlilikten ne tat ne tuz hiç bişey alamıyorum normal evlilikler böyle mi diye sorguladım sonra herkes nasıl sabrediyorsun bu duruma dedi
Haftasonu evime kimseyi çağırmaz oldum cagirsam bile haber vermek zorundayiz gejeni gideniMadem o kadar yakın oturuyorsunuz, onlar kapıdan girince siz çıkıp annenize gideceksiniz. Zaten haftasonu evinizde rahat edemiyorsunuz eşinizle gezmeye de çıkamıyorsunuz bari onlara hizmet edeceğinize sizde ailenizin yanına gidin kafanızı dinleyin.
Aileniz yakın oturduğuna göre evlenmeden önce ki sosyal çevreniz de yakın olmalı, arkadaşlarınızla plan yapın. Bakalım eşiniz ne zamana kadar sabredecek, isteyen alınsın isteyen küssün bu iş başka türlü çözülmeyecek belli ki.
Yooo onada fotoğraf istedi annesi göndermedim tabikide. Bir gün sonra kocasıyla kardeşi geldi. Yayık gibi yayıldılar evdeDüğünün ertesi günü gelip kalmak mı? korkunç. Buna o zaman izin verdiğiniz için oldu bunlar işte. Yoksa çarşaf şu bu görmek için mi geldiler umarım öyle bi şey değildir!
Kocanız olacak şahsın telefonundan annesine “yeter artık inatla huzurumu kaçırmaya çalışıyosun, bir daha kafana göre gelirsen seni eve de almam görüşmem de!” Net böyle yazın yollayın.
Başka türlü anlamazlar.
Sebep? İnsan kendi evinde istediği gibi davranamayacaksa nerde davranacak? Ne demek evime kimseyi davet edemiyorum öyle şey mi olur, siz birlik mi yaşıyorsunuz da sizin haberiniz yok.Haftasonu evime kimseyi çağırmaz oldum cagirsam bile haber vermek zorundayiz gejeni gideni
Niye hala ordasınız o zaman?Eşime dedim annen bu kadar seni seviyor en sonunda gideceğim bu evden dedim git dedi bana
Arkadaşlari cagiracagim mesela annesi babası bize dahil olsun istemiyorumSebep? İnsan kendi evinde istediği gibi davranamayacaksa nerde davranacak? Ne demek evime kimseyi davet edemiyorum öyle şey mi olur, siz birlik mi yaşıyorsunuz da sizin haberiniz yok.
Sen çağırmazsan yakında onlar akrabaları oraya çağırmaya başlar.Arkadaşlari cagiracagim mesela annesi babası bize dahil olsun istemiyorum
Evet işte benzer durum bende ne yapacağımı kestiremiyorum. Ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama kendi kızlarına aynisjni yapmıyorlar. Ama bizden de cikmiyorlarSeni anlıyorum, yeni evlisin bu konuda nasıl davranman gerektiğini kestiremiyorsun. Bende ilk evlendiğim günün sabahı telefon açtılar el öpmeye gelin diye, sonra görümcem kaynım sık sık kalmaya başladı. Vajinusmus tedavisi görüyordum o dönem stresten eşimle birlikte bile olamadım. En sonunda eşim tayinini aldı uzaklaştık. Şimdi 3 çocuğumuz var yine onlara yakın yere taşınma durumumuz var, ben sormadan eşim dedi sakın yine aynı şeyler yaşanacak diye korkma biliyorum travmaların var diye. Zaten o da farkında bu saatten sonra eyvallahımın da olmayacağını.
Ben o dönem çalışmıyordum o yüzden sana göre eşimle yine vakit geçirebiliyordum ayrıca bende annemlerle aynı yerde oturuyordum o yüzden vicdan yapıyordum eşim de ailesini görsün diye ama ihtiyaç olduğunda kendi ailem dışında kimseyi göremeyince köprüleri attım bu saatten sonra hiç umrumda olmaz. Keşke zamanında hiç bu kadar yüz vermeseydim herkes yerini bilseydiEvet işte benzer durum bende ne yapacağımı kestiremiyorum. Ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama kendi kızlarına aynisjni yapmıyorlar. Ama bizden de cikmiyorlar
Bende aynısını düşünüyorum bende vicdan yaptım başlarda ama farkettim ki annem evime daha toplasam on parmagi geçmemiştir. Misafir odamda bile yemek yemesi daha kadın. Birde bu tarafa bakıyorum her hafta bizdelerBen o dönem çalışmıyordum o yüzden sana göre eşimle yine vakit geçirebiliyordum ayrıca bende annemlerle aynı yerde oturuyordum o yüzden vicdan yapıyordum eşim de ailesini görsün diye ama ihtiyaç olduğunda kendi ailem dışında kimseyi göremeyince köprüleri attım bu saatten sonra hiç umrumda olmaz. Keşke zamanında hiç bu kadar yüz vermeseydim herkes yerini bilseydi
Bende aynısını düşünüyorum bende vicdan yaptım başlarda ama farkettim ki annem evime daha toplasam on parmagi geçmemiştir. Misafir odamda bileBen o dönem çalışmıyordum o yüzden sana göre eşimle yine vakit geçirebiliyordum ayrıca bende annemlerle aynı yerde oturuyordum o yüzden vicdan yapıyordum eşim de ailesini görsün diye ama ihtiyaç olduğunda kendi ailem dışında kimseyi göremeyince köprüleri attım bu saatten sonra hiç umrumda olmaz. Keşke zamanında hiç bu kadar yüz vermeseydim herkes yerini bilseydi
Ben ilk baş vicdan yaptım sonra baktım ev artık benim evim değil gibi olduYeni evli gelinlere çok yapılmaya çalışılır. Üstünlük sağlamaya çalışırlar. Burası oğlumun evine getirirler lafı. Ama öyle değil işte. Banada eş ailesinden deneyen oldu. Kapı açmadığım da oldu, kapıdan müsait değilim gelmeden arayın deyip geri çevirdiğim de çok oldu. Siz yüz verirseniz tepenize çıkarlar. Şuan değil gelmeden aramak, günler önceden sorarlar
Senin eşin hiç vicdan yapıyor mu, benim ailem her hafta burada eşimin ailesinden kimseyi ağırlayamıyoruz diye. Yapmıyorsa hiç dert etme kendine.Bende aynısını düşünüyorum bende vicdan yaptım başlarda ama farkettim ki annem evime daha toplasam on parmagi geçmemiştir. Misafir odamda bile yemek yemesi daha kadın. Birde bu tarafa bakıyorum her hafta bizdeler
Artık zaten kavgayla geçiyor her günümüzTansiyonum yükseldi.
Arkadaşım kaç yaşındasınız siz, 18 falan mı?
Bu evliliğe bir mecburiyetiniz mi var rest bile çekemiyorsunuz, koskoca 1 yıldır bunu yaşıyorsunuz.
Çarşaf resmi istedi cinnet getirmediniz, düğün ertesi eve gelindi cinnet getirmediniz, balayı boyunca arandınız cinnet getirmediniz, her haftasonunuzu yediler getirmediniz, üzerine git diyen bir koca(!)niz var.
İyi niyetle saflığı ayırıp aksiyon almanın vakti çocuk olduktan sonra mı gelecek?
Planda yaptık bu sefer annesigil haftaicibden geldilerSenin eşin hiç vicdan yapıyor mu, benim ailem her hafta burada eşimin ailesinden kimseyi ağırlayamıyoruz diye. Yapmıyorsa hiç dert etme kendine.
Eşine söyle haftaya ben gezmeye gideceğim ister bana katılırsın istersen ben planı kendime göre yapayım sen ailenle kal.
Bir de bu var, 1 yıl boyunca haftasonları hiç bir yere tatile/gezmeye gitmedik demezsiniz inşallah.Eşine söyle haftaya ben gezmeye gideceğim ister bana katılırsın istersen ben planı kendime göre yapayım sen ailenle kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?