Kaynanam evimden çıkmıyor.

Evlilikten ne tat ne tuz hiç bişey alamıyorum normal evlilikler böyle mi diye sorguladım sonra herkes nasıl sabrediyorsun bu duruma dedi
Benim kv de iki çocukla benim eve yerleşmeye kalktı ben boşandım valla iyi ki boşanmışım. Siz de çocuk da yok. Çocuk da yapmayın zaten. Kv’nin yüzsüzlüğünü tahmin edebiliyorum. Bu insanların önce yüzlerine bakmayacaksınız. Sonra baktınız arsızlaşıyorlar cinnet geçirip evden kovacaksınız. Bunlar normal ve düşünceli insan olsalar her hafta sonu gelmezler. Yaptıkları terbiyesizlik. Eşinizden yüz buldukları için evinizde istedikleri gibi at koşturuyorlar. Buna izin vermeyeceksiniz.

Haftasonu evime kimseyi çağırmaz oldum cagirsam bile haber vermek zorundayiz gejeni gideni

Düğünün ertesi günü gelip kalmak mı? korkunç. Buna o zaman izin verdiğiniz için oldu bunlar işte. Yoksa çarşaf şu bu görmek için mi geldiler umarım öyle bi şey değildir!
Kocanız olacak şahsın telefonundan annesine “yeter artık inatla huzurumu kaçırmaya çalışıyosun, bir daha kafana göre gelirsen seni eve de almam görüşmem de!” Net böyle yazın yollayın.
Başka türlü anlamazlar.

Yooo onada fotoğraf istedi annesi göndermedim tabikide. Bir gün sonra kocasıyla kardeşi geldi. Yayık gibi yayıldılar evde

Seni anlıyorum, yeni evlisin bu konuda nasıl davranman gerektiğini kestiremiyorsun. Bende ilk evlendiğim günün sabahı telefon açtılar el öpmeye gelin diye, sonra görümcem kaynım sık sık kalmaya başladı. Vajinusmus tedavisi görüyordum o dönem stresten eşimle birlikte bile olamadım. En sonunda eşim tayinini aldı uzaklaştık. Şimdi 3 çocuğumuz var yine onlara yakın yere taşınma durumumuz var, ben sormadan eşim dedi sakın yine aynı şeyler yaşanacak diye korkma biliyorum travmaların var diye. Zaten o da farkında bu saatten sonra eyvallahımın da olmayacağını.

Evet işte benzer durum bende ne yapacağımı kestiremiyorum. Ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama kendi kızlarına aynisjni yapmıyorlar. Ama bizden de cikmiyorlar

Geç kalmadan net tavrını koy. Kaynanalar düşüncesiz ama esiniz de onun yetiştirdiği cocuk,o da düşüncesiz.
imayla falan anlamıyorlar belli ki, uzatmadan net olacaksın. Eşine söyledin söylemiyorsa, çek annesini karşına sen soyle.
Tabi bunlar sonucunda ya evliliğin düzelecek ya da esin annesini tercih edip ,sonu ayrılık olacak.

Evet işte benzer durum bende ne yapacağımı kestiremiyorum. Ben mi kötü düşünüyorum diyorum ama kendi kızlarına aynisjni yapmıyorlar. Ama bizden de cikmiyorlar
Ben o dönem çalışmıyordum o yüzden sana göre eşimle yine vakit geçirebiliyordum ayrıca bende annemlerle aynı yerde oturuyordum o yüzden vicdan yapıyordum eşim de ailesini görsün diye ama ihtiyaç olduğunda kendi ailem dışında kimseyi göremeyince köprüleri attım bu saatten sonra hiç umrumda olmaz. Keşke zamanında hiç bu kadar yüz vermeseydim herkes yerini bilseydi

Yeni evli gelinlere çok yapılmaya çalışılır. Üstünlük sağlamaya çalışırlar. Burası oğlumun evine getirirler lafı. Ama öyle değil işte. Banada eş ailesinden deneyen oldu. Kapı açmadığım da oldu, kapıdan müsait değilim gelmeden arayın deyip geri çevirdiğim de çok oldu. Siz yüz verirseniz tepenize çıkarlar. Şuan değil gelmeden aramak, günler önceden sorarlar

gercekten en güzelini avrupalilar , amerikalilar yapıyor. 18 yaşına gelen veledi atıyorlar evden, hic görüşmeyenler degil ama özel günlerinde toplanan, saygı sevgi çerçevesini bozmayan , senede 1-2 kez görüşen evlat gelin ana baba .. cok da güzel oluyor bence...
bizdeyse oglan 40 yasa da gelse annesi her daim pesinde..kiz cocuklari zaten yaşlanınca bana bakar zihniyetiyle büyütülüyor, ayrı birer birey oldugumuzu kabullenemiyorlar.
umarim ilerde değişir bu zihniyet..
ben de yasadiginiz durumu kendi annemde yaşadım, bi müsade etmezdi ki arkadaşımla tek başıma sohbet edeyim, anında damlardı. cagirmasam gönül koyardi... yurt disina tasindim da kurtuldum... siz nasil sinir cekersiniz bilemiyorum ama Allah yardimciniz olsun...

Bende aynısını düşünüyorum bende vicdan yaptım başlarda ama farkettim ki annem evime daha toplasam on parmagi geçmemiştir. Misafir odamda bile yemek yemesi daha kadın. Birde bu tarafa bakıyorum her hafta bizdeler

Tansiyonum yükseldi.

Arkadaşım kaç yaşındasınız siz, 18 falan mı?

Bu evliliğe bir mecburiyetiniz mi var rest bile çekemiyorsunuz, koskoca 1 yıldır bunu yaşıyorsunuz.

Çarşaf resmi istedi cinnet getirmediniz, düğün ertesi eve gelindi cinnet getirmediniz, balayı boyunca arandınız cinnet getirmediniz, her haftasonunuzu yediler getirmediniz, üzerine git diyen bir koca(!)niz var.

İyi niyetle saflığı ayırıp aksiyon almanın vakti çocuk olduktan sonra mı gelecek?

Bende aynısını düşünüyorum bende vicdan yaptım başlarda ama farkettim ki annem evime daha toplasam on parmagi geçmemiştir. Misafir odamda bile
Ben ilk baş vicdan yaptım sonra baktım ev artık benim evim değil gibi oldu

Senin eşin hiç vicdan yapıyor mu, benim ailem her hafta burada eşimin ailesinden kimseyi ağırlayamıyoruz diye. Yapmıyorsa hiç dert etme kendine.

Eşine söyle haftaya ben gezmeye gideceğim ister bana katılırsın istersen ben planı kendime göre yapayım sen ailenle kal.

Artık zaten kavgayla geçiyor her günümüz
Planda yaptık bu sefer annesigil haftaicibden geldiler

Eşine söyle haftaya ben gezmeye gideceğim ister bana katılırsın istersen ben planı kendime göre yapayım sen ailenle kal.
Bir de bu var, 1 yıl boyunca haftasonları hiç bir yere tatile/gezmeye gitmedik demezsiniz inşallah.

Yeni evli çift eve tıkılıp kaldınız mı gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…