Merhaba arkadaslar. direk konuya giriyorum.Yardımlarınızı beklıyorum.. Olay şuki kaynanam yılbası gunu erken bır saatte onlara gidip ona yardım etmedıgım ıcın trip atıyor. Diğeer gelin gitmiş erkenden yardım etmıs yemek temızlık falan. ama o gelin calısmadıgı için sorun yok. Ben işe gidip geldiğim için ve pazar günü calıstıgm ıcın temizliğimi pzt. salı yapıyorum. yılbası da pzt. idi. benı aramadı hiçbirsey demedı . Böyle bir beklentisi varmıs. aksamüstü eşim aradı kaynanam trip attı aksam 9-10 da gelıceksenız hıc gelmeyın dedi o sırada saat 6 ydı. o anda sınırle ocaktakı tum yemekler pişmeden öylece kapadım dogru dürüst sacımı basımı tarayıp hazırlanmadan cıktık. gittik sofrayı kurdum topladım yemek de pek yemedım o sınırle yıyormus gıbı yaptım artık. sonra da laf soktu durdu esıme kızgındı tersledı azarladı. bundan sonra da hıcbır işinize karısmıyorum falan fılan hep aynı hıkaye. bız de bu kladar gergınlıge en fazla saat 10 a kadar daynadık sonra evımıze dönduk. bugun facebook tan baslamıs laf sokmalarına. bıktım artık en ufak bır istegi olmadıgında süreklı laf sokar. baskı alltındayız gıbı hissediyorum moralım bozuluyor. evimizin huzurunu kacırıyor resmen esim de ben de üzülüyoruz. Beni hizmetci olarak gördugunu biliyorum. ama calıstıgımı yoruldugumu kabullenemıyor. işten cıkıp onlara gıttıgmızde bıle kızıyor daha ayakkabılarımızı cıkarmadan. bu saatte gelcegınıze hıc gelmeseydınız falan dıyor. ben zaten sevmıyorum kayınvalıdemı zaten gıtmek yuzunu görmek bıle istemıyorum. ama esımın ailesıdır dıye guleryuzlu davranıyorum. eşime hep söyluyor benım yanımda ama banada geliyor yanı o laflar. işi mi bırakayım erken gelmek ıcın yoksaa patronuma bu saatte gıdınce kaynanam kızıyor diyip izin mi alıyım. ömrü boyunca hıc calısmayan bır ınsan çalısan ınsanın halınden anlayamaz mı???????????? siz olsanız ne yapardınız kıslar. yardım yorum ve fıkırlerınızı beklıyorum.
facebookta paylastıgı yazılardan örnek vermek gerekirse ;
Mesafenin önemi yoktur
Burnunun dibinde olsa ne olacak eğer seni anlamıyorsa...
AMA
Birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda iki satırıyla da olsa
Bir çırpıda yanı başında
Mesafe uzaklıklarda değil mesafe fedakarlıkta... ( kaynanam burada diğer oğlu ve gelını daha uzakta 1 saat uzaklıkta ,biz ise yarım saat uzaklıkta oturuyoruz kaynanamlara bunu kastedıp iki oğlu ve ıkı gelinini kıyaslamakta.)
facebookta paylastıgı yazılardan örnek vermek gerekirse ;
Mesafenin önemi yoktur
Burnunun dibinde olsa ne olacak eğer seni anlamıyorsa...
AMA
Birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda iki satırıyla da olsa
Bir çırpıda yanı başında
Mesafe uzaklıklarda değil mesafe fedakarlıkta... ( kaynanam burada diğer oğlu ve gelını daha uzakta 1 saat uzaklıkta ,biz ise yarım saat uzaklıkta oturuyoruz kaynanamlara bunu kastedıp iki oğlu ve ıkı gelinini kıyaslamakta.)
Son düzenleme: