kaynanam geliyor...

Siz benim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz o yüzden bu denli bana karşı sertsiniz herkez yaşadığını bilir

Bence boş yere kendinizi de eşinizi de üzmeyin. Ben de sizin gibiyim, cok kafaya takarım, muhtemelen ilk tepkim de sizin gibi olurdu ama uzatmazdım. Bir anlamda eşinizde sizin elinize düşmüş sayılır, şu konumda. İdare edin derim. Tadınız daha fazla kaçmasın. Kabul etmeseniz, şu durumdan daha iyi olmayacak, oyle düşünün.

Tahmin edebiliyorum bunları yaşamış birisi olarak, gelecek olmaları senin açından sinir bozucu.. Sen eşinin gözünde yine kötü olmamak adına, biraz katlanmalısın.. Kalma sürelerini uzun tutmamalarını bir şekilde dolaylı yoldan eşin ile sağla. Erkekler, anne babaları zamanında ne yapmış olurlarsa olsun, ne kadar haksız iseler de, muhakkak yüzlerini yine onlara dönerler.. Pek haksız da değil bunu yaptığı için.. Ama unutma herşey sizin evliliğiniz ve huzurunuz için.

Kabul etmeme gibi bir şansım yok zaten böyle bir durumda hem benim ne kadsr kötü olursalar olsunlar vicdanım el vermez hemde eşimle çok kötü oluruz

Siz benim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz o yüzden bu denli bana karşı sertsiniz herkez yaşadığını bilir
Sert filan degilim. Objektif bakiyorum. Tabii ki herkes yasadigini bilir. Sonucta sizinle birlikte yasamadim, burda ne anlatirsaniz onu biliyoruz. Ve ben de okuduklarimla baglantili olarak yorum yapiyorum. Daha buyuk ve gecerli sorunlar yasadiysaniz yazsaydiniz, ona gore yorum yapsaydik.

Kaynanam çok fena bir kadın iki yüzlü fesat bir insan ama öyle özel hizmet falan beklemez anneme karşı eşimi kışkırttı küçük yaşta evlendim 17 yaşında herşeyim kusur görüldü ama Allah rszı olsun annem sahip çıktı bana o dönemlerde eşimde hiç sahip çıkmamıştı unutamıyorum yapılan haksızlıkları ama mwcbur bişey diyemiycem öncede dediğim gibi ağzı bozuk bir adam kayın babam umarım çocuklarımı etkilemez

BEn size bir şeymi yaptım allah aşkına hala bu sert tutumunuz nedir biraz yumuşak olmazmısınız

tamam haklısın..ama eşinlede aran açılır..bırak gelsinler..öyle hiç bir şey olmamış gibi davranma..gülümseme gerekmedikçe konuşmazsın..anlasınlar..gereksiz insan olduklarını..

Biraz yapıcı olsanız yorumları yaparken arkadaşlar .hassas ve kırılgan oluyor insan sert eleştirileriniz size kalsın.bu konu sahibi haketmiyor .

Canım ben böyle birşey diyemem eşime ben nasıl çabuk gitmesini sağlayayımki der okadar

Yüz kızatıcı bir suçları yoksa , kimseden anne/babasından yüz çevirmesini , eve gelmemesini istemeye hakkınız yok .

Eşiniz tüm yapılanlara rağmen anne/baba hakkı , hatırı için hiç birşeyi umursamıyorsa ki bence doğru olanı yapıyor , sizin de eşinize uyum sağlamanız gerek . Sırf eşinizin hatırı için bile olsa , negatif düşüncelerinizi atmaya çalışmalısınız . Sayılı gün çabuk geçer .

Vefalı bir eşiniz varmış ne güzel , vefalı insandan kolay kolay zarar gelmez .

Canım zaten gelmesinler demiyorum ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum çünki çok şey yaşattılar buna eşimde dahil keşke geçmişi biranda silip atabilsem ama olmuyor işte

Bu durumda eşinin anne babasına ne demesini, nasıl davranmasını istersin?

Canım zaten gelmesinler demiyorum ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum çünki çok şey yaşattılar buna eşimde dahil keşke geçmişi biranda silip atabilsem ama olmuyor işte
Zor geliyorsa silip atmak zorunda değilsin tabii ki ama eşinin , evliliğinin huzuru için bazen sineye çekmek gerekebiliyor . Eşinle normalde mutluysanız , seni sevip değer veriyorsa , bu kadar kredisi olsun sende . Ailesinin değil eşinin gönlü olsun diye olur de .

Şu hayatta neleri sineye çekmiyoruz ki , varsın bir şeyi de eşimiz , evliliğimizin huzuru için çekelim .
Süreli nasılsa , biraz sabır sadece . Eminim kazanımların çok olacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…