- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi belinay 222
-
Siz benim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz o yüzden bu denli bana karşı sertsiniz herkez yaşadığını bilirEsiniz hakli.
Anlattiklariniz oyle buyuk sorunlar degil. Ilgisizlik filan, bunlar dusmanlik yaratacak seyler degil. Beklentilerinizi az tutsaydiniz siz de.
Siz ne kadar ilgilendiniz ki onlarla yillar boyu? Hersey karsiliklidir. Siz elinizi ustlerinden cekmediniz de, onlar sizi umursamadi mi?
Kendi anne babasini sizin annenizle kiyaslayip annenizi ustun tutmasini beklemeyin. Oyle demissiniz ya esinize.
O yuzden diyorum.
Yapilan esinize yapilmis, o da affetmis, bosuna esinizi ailesine karsi kiskirtmayin.
Esinizin ailesi sizin eve giremezse, sizin aileniz de girmemeli. Ayni esinizin dedigi gibi. Esas bir tarafa kapiyi kapatip digerine acmak haksizlik. Sizinki anne de onunki bostan korkulugu mu? Hayret birsey.
Esiniz hakli.
Anlattiklariniz oyle buyuk sorunlar degil. Ilgisizlik filan, bunlar dusmanlik yaratacak seyler degil. Beklentilerinizi az tutsaydiniz siz de.
Siz ne kadar ilgilendiniz ki onlarla yillar boyu? Hersey karsiliklidir. Siz elinizi ustlerinden cekmediniz de, onlar sizi umursamadi mi?
Kendi anne babasini sizin annenizle kiyaslayip annenizi ustun tutmasini beklemeyin. Oyle demissiniz ya esinize.
O yuzden diyorum.
Yapilan esinize yapilmis, o da affetmis, bosuna esinizi ailesine karsi kiskirtmayin.
Esinizin ailesi sizin eve giremezse, sizin aileniz de girmemeli. Ayni esinizin dedigi gibi. Esas bir tarafa kapiyi kapati
Sert filan degilim. Objektif bakiyorum. Tabii ki herkes yasadigini bilir. Sonucta sizinle birlikte yasamadim, burda ne anlatirsaniz onu biliyoruz. Ve ben de okuduklarimla baglantili olarak yorum yapiyorum. Daha buyuk ve gecerli sorunlar yasadiysaniz yazsaydiniz, ona gore yorum yapsaydik.Siz benim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz o yüzden bu denli bana karşı sertsiniz herkez yaşadığını bilir
BEn size bir şeymi yaptım allah aşkına hala bu sert tutumunuz nedir biraz yumuşak olmazmısınızSert filan degilim. Objektif bakiyorum. Tabii ki herkes yasadigini bilir. Sonucta sizinle birlikte yasamadim, burda ne anlatirsaniz onu biliyoruz. Ve ben de okuduklarimla baglantili olarak yorum yapiyorum. Daha buyuk ve gecerli sorunlar yasadiysaniz yazsaydiniz, ona gore yorum yapsaydik.
Ayrıca ona göre yorum yapsaydık derken sadece siz sert ifadeler kullanıyorsunuz başkaları bu şekilde yaklaşım göstermiyorBEn size bir şeymi yaptım allah aşkına hala bu sert tutumunuz nedir biraz yumuşak olmazmısınız
Ne şenlik ne şenlik zil takıp oynayasım var şimdiOooo... şenlik başlıyor desene
Teşekkür ederim canımBiraz yapıcı olsanız yorumları yaparken arkadaşlar .hassas ve kırılgan oluyor insan sert eleştirileriniz size kalsın.bu konu sahibi haketmiyor .
Canım ben böyle birşey diyemem eşime ben nasıl çabuk gitmesini sağlayayımki der okadarTahmin edebiliyorum bunları yaşamış birisi olarak, gelecek olmaları senin açından sinir bozucu.. Sen eşinin gözünde yine kötü olmamak adına, biraz katlanmalısın.. Kalma sürelerini uzun tutmamalarını bir şekilde dolaylı yoldan eşin ile sağla. Erkekler, anne babaları zamanında ne yapmış olurlarsa olsun, ne kadar haksız iseler de, muhakkak yüzlerini yine onlara dönerler.. Pek haksız da değil bunu yaptığı için.. Ama unutma herşey sizin evliliğiniz ve huzurunuz için.
Canım zaten gelmesinler demiyorum ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum çünki çok şey yaşattılar buna eşimde dahil keşke geçmişi biranda silip atabilsem ama olmuyor işteYüz kızatıcı bir suçları yoksa , kimseden anne/babasından yüz çevirmesini , eve gelmemesini istemeye hakkınız yok .
işte ruhum daralıyoriz tüm yapılanlara rağmen anne/baba hakkı , hatırı için hiç birşeyi umursamıyorsa ki bence doğru olanı yapıyor , sizin de eşinize uyum sağlamanız gerek . Sırf eşinizin hatırı için bile olsa , negatif düşüncelerinizi atmaya çalışmalısınız . Sayılı gün çabuk geçer .
Vefalı bir eşiniz varmış ne güzel , vefalı insandan kolay kolay zarar gelmez .
Zor geliyorsa silip atmak zorunda değilsin tabii ki ama eşinin , evliliğinin huzuru için bazen sineye çekmek gerekebiliyor . Eşinle normalde mutluysanız , seni sevip değer veriyorsa , bu kadar kredisi olsun sende . Ailesinin değil eşinin gönlü olsun diye olur de .Canım zaten gelmesinler demiyorum ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum çünki çok şey yaşattılar buna eşimde dahil keşke geçmişi biranda silip atabilsem ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?