kaynanam geliyor...

Valla ben şurada 3-5 gün sonra doğum yapacağım, kayınvalidem bırakın şehir dışını aramızda bir apartman var. 1 haftadır hastayım, kızım bir şeye ihtiyacın var mı demedi. Hastanede yattım , hastane ev arası 5 dakika bir uğrayayım demedi.Nisan ayında öğrendim hamile olduğumu, Kasımda doğum yapacağı belliydi, o da kalktı Kasım ayına ev tadilatı sokuşturdu. Evini yeniliyor, sezaryen olursam eğer ben sezaryende olduğum gün onun evinde parkeciler olacak, ustalar olacakmış evinde ayy nasıl denk gelmiş. E be kadın benim bu ay doğum yapacağım 7 ay önce belliydi, aklın neredeydi demezler mi adama. Bir evladı var ilk torunu olacak daha bir patik almadı.Ayy kendi derdimle başını şişirdim kusura bakma, kısacası erkek anneleri vurdumduymaz, düşüncesiz. Ama ben eşim için ağzımı açıp tek kelime söylemiyorum. Sizde öyle yapın, bırakın öyle insanlar için huzurunuzu bozmayın eşinizle. Eşinizin de yapabileceği birşey yok, siz sevsenizde sevmesenizde onun ailesi. Belki sizin üzerinizde hakları yok ama, eşinizin üzerinde var. Saygıda kusur etmeden geçirin o zamanı. gelip gidecekler öyle düşünün. Başka türlü sadece kendinize ve yuvanıza zarar verirsiniz. Eşinizle de konuşmayın bu konuyu bence.

Esinizde haklı anne babası olduğu için.ama yaşamayan bilemez ara ya bi kere soğukluk girince bi daha unutulmuyo yaşananlar anliyorum seni.

hayatta başıma gelmesinden
en korktugum şey
allah yardımcın olsun diyecek
bişey bulamıyorum
eşin ailesi hastalanınca
gelin bakmak zorunda kalıyor
gerçeğinin bir kanıtı daha

Sabahlar olmasın artık

Şaka bir yana da, gelinlerin de şikayeti hiç bitmez.
Hep diyorum hep te diyeceğim,
Anne - babanıza, kayınpederinize - kayınvalidenize GÜVENMEYİN
Doğum yaptım gelmedi, eşimi ayırdı. eltime onu yaptı bana yapmadı...
Ya bırakın Allah aşkınıza bu işleri...

Herkes kendi hayatından sorumlu, sen çocuklarına anne kocana eş ol da varsın bakmasınlar.
Allah bana güç kuvvet versin kocama bol kazanç sağlık versin de önüne bak...

Ayrıca da tabiki gelecek kayınvaliden ve kayınpederin.
Gelip başköşeye de oturacaklar...
onlar bugün var yarın yok...

hürmette kusur olmaz...

selam canım,
yaşadıklarını elbette sen daha iyi bilirsin. Senin burda hazmedemediğin yapılan vefasızlık,haksızlık karşısında Hiç oralı olmadan gonul almadan yada biz gelinimizi,oğlumuzu acaba hiç kırdık mı gucendirdik mi diye kendilerince duşunmeden sizden birşeyler beklemeleri.
seni çok iyi anlıyorum...Ama hangimiz bunlarla karşı karşıya kalmıyoruz ki? Nelerin ustunu ortup,gormezden gelmek zorunda olduklarımız olmadı şu hayatta..
Ama inan bana sen kazanırsın..Varsın gelsinler sen saygını,hurmetini en guzel şekilde goster,herkez kendinden sorumludur..Asla kırıcı tavırda bulunma,tam tersi insanlığınla,iyiliğinle onları mahçup et...
ve sabırlı ol..sonuçta eşinin hatırı var.
eşin için,yuvanın huzuru için sakin ol,buyukluk olgunluk sende kalsın..
Allah rızası için sus ve ses etme..İnan bana kazanan sen olacaksın...

sevgiler

Eşimin hatırına sesimi çıkarmazdım..mecbur anne baba, gün gelir sizinkilere birşey olurda size gelmek zorunda kalırlarsa diye düşün ...

Ya anne baba bakılır diyenler.
Eşi bakmayacak
Bütün gün herşeyine hem hasta kp e hem de Kv ye bu kadına baktıracaklar farkındalar mı?
Eşi bakmayacak sonuçta hizmet için geliyorlar daha önce gelmedikleri yere
Başka çocukları yok mu?Onlara gitsinler.
Ben yumuşak düşünemiyorum bu konuda.

Gunaydin ben pek bdv konularina gelmem ama mesajlarda dikkatimi cekti konunuz.12 yillik evlilik ve iki cocuk var ama esin hatri Yokmus sizde.bu dusunceleriniz size zarar ve asagilastirir.hic bir erkek ne olusa olsun ailesine kapisini acmayan iyi kötü yaninda olmayan bir es icin ailem ysptida Karim hakli demez.lütfen biraz asil davranin.olanlari unutun ve misafirperverliginizi gösterin.inaninki esinizin gozunde degeriniz artar

Bakmak tabiri bile hos degil.yardim desek yada biraz ilgi desek.ben 10 ay hastanede yattim 3 cocugum var kayinvalidemin annesi yeni ölmüstü Buna ragmen kadin evimde cocuklarima bakti .yani esin annesi ne birazda kendi annemiz gibi bsksak.

Bırakın Allah aşkına çok sinirlendim şu an
Yıllarca size tenezül etmesinler sonradan da hizmet için gelecekler öyle mi? Eşinizin hatriymis akşama kadar siz bakacaksiniz ama o değil. Ben olsam eve sokmazdim. Ha illaki geleceklerse de surat yapardım önüne yemek koyarken üfleyip püfleyip koyardim. Ne biliyim asla guleryuz gostermeyin derm

Bunlarin uzerinede esinizden utanmazmiydiniz.hani üfleyip püflexif yemek koydunuz biraz Onun Ana babasi da.

Bırakın Allah aşkına çok sinirlendim şu an
Yıllarca size tenezül etmesinler sonradan da hizmet için gelecekler öyle mi? Eşinizin hatriymis akşama kadar siz bakacaksiniz ama o değil. Ben olsam eve sokmazdim. Ha illaki geleceklerse de surat yapardım önüne yemek koyarken üfleyip püfleyip koyardim. Ne biliyim asla guleryuz gostermeyin derm
Bunlarin uzerinede esinizden utanmazmiydiniz.hani üfleyip püflexif yemek koydunuz biraz Onun Ana babasi da.
Eşim eve getirirken utanmiyor da ben önlerine yemek koyarken mi utanacagim? Yillardjr hal hatir sormasinlar hastalaninca gelsinler öylemi. Yok ya. Bi de sabıkalı kv. Kp desen ağzı bozuk. Cocuklarimin yaninda sacmalayacak. Evlerden ırak

Cocuklarda onlarin torunu diyecem ama ben uzatmayim

Cost: 37570737, member: 310605"]Cocuklarda onlarin torunu diyecem ama ben uzatmayim[/QUOTE]
Canım inan birgünden birgüne dedelik yapmadı kayın validemde babaannelik geçen gün kızım ödev yaparken dedemin ismi neydi anne diye soruyor o derece yani

Yinede arkadaşlar af edersiniz eşşek gibi bakmak zorundayım başka çarem yok ne eşim için ne onlar için bakarım mecburum en azından allah rızası için bakmalıyım diyorum

Sen çok haklısın. Ama yapacak bir şey yok bu noktada.

Onlar gelecek. Eşinin dediği gibi annesi babası. Atsan atılmıyor, satsan alıcı çıkmaz zaten.

arayıp sormamışlar evet ..
siz kayınpederinizi ziyaret ettinizmi?
huzurunuza dokunmuyorlarsa sıkıntı yok ..
ne kadar az beklenti , o kadar çok mutluluk ..

Ne olursa olsun herkrsin kendi anne bbasi..
Esinizle aranizi bozacaginiza sabirli olup esinizin yuzinu agartin bence.sakin davranip evinide agirlayin.

Cnm senin kayinvalide bile benimkinden iyiymis.. ne dugun hazirligimda, ne nisan hazirligimda, ne kina gecemde hicbirseyimde yanimda olmadigi gibi, dogum yapinca telefon bile etmedi, 2 senelik evliyim, henuz evimi bile gormedi, torununun yuzunu merak bile etmedi, bebek 2 aylik olunca ben alip goturdum.. kadinla 2 senelik evliligimde henuz hic ama hiccccc telefonda gorusmuslugumuz yokkkkk.. beni Yok sayiyor.. sebebi de sonradan ortaya cikti, kendi kizkardesinin kizini almak istemis esime, esim kabul etmemis... Ama ben tum bunlara ragmen esim hatirina gidiyorum evlerine arada bir, farkli sehirlerdeyiz, ve gayet de guleryuzlu.davraniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…