- 6 Şubat 2016
- 123
- 39
- 13
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
eski konumu bilenler bilir,ben kv kp birlikte oturuyordum 2 ay olmadı bile kendi evime çıktım iş dolayısıylada memleket değiştirdik 6 aylık bebeğim de var.şimdi görümcemle kaynanam biz daha evi taşımadan başladılar gelicez demelere çok gıcık oldum ben kendi evimde başbaşa kalmayı bi müddet evliliğimin yaşayamadığım cicim ayları denen şeyi yaşamayı planlarken dün haber geldi.kaynım kaynanama biletini alıyomuş ama SADECE BURAYA GELİŞ BİLETİ !eşime sordum ne zaman dönücek dedim bilmiyorum bi kaç kalır herhalde dedi gözlerim karardı başım döndü
ölüyorum sandım yaa
aşırı titizim bebeğim olmasına rağmen her işimi yaparım mis gibi ev seviyorum;
Ancaaak kaynanamın bi hastalığı var ki benim durumuma tam zıt
klozeti kullanır sifon çekmez benki her tuvalet sonrası dezenfekte eden bi insanım
vede tuvaletini tutamıyo bazı oluyordu tuvalete gidene kadar her yer halılar batıyordu
kaynanam tuvalete gitmeye aciz be kadın onca yolu gelip ne diye benim huzurumu kaçırıyosun otur oturduğun yerde biz yaza gelicektik ziyarete zaten 
çok moralim bozuk ya ben 2 ay tuvaletini kaçıran bi kadınla ne yapıcam ?
bu kadın bana zamanında eltilerimle olduğumuz bi ortamda ben sizin ananız değilim sizin nazınız ananıza geçer bana değil diyen biri ee madem annem değilsin senin b.kunu temizlemek zorundamıyım
bi de eltilerim hepsi evlenmiş boşanmış bi tek bekar kız gelin bendim bu ailede ve onların içinde yine bende varken şöyle dedi,ben sizin yatak çarşafınızı görmedim sizi sorgulamadım benim için hepiniz aynısınız ! yahu ben babamın evinden namusumla eşime gelmişim telimle duvağımla fakat bu kadın dul gelinleriyle beni bi kefeye koydu sebebiyse utanıyorum ama ilk gece kanlı çarşafı görmemek
eşim sinir olur böyle şeylere göstertmedi allahtan kadın oğluna değil bana carlıyo..ve daha neler neler neler yaşattılar bana bunlar devede kulak evinde çarşafı tek bi çarşafını bulamadı diye senmi aldın acaba deyip odamamı girmedi onun gözü önünde her yeri açtım bak yok diye,yine inanmayıp ben yokken odamımı kurcalamadı offff
çok şükür ayrıldım ama koca bavulla bu pazar geliyor ben neyapıcam
hasta bezimi aldırayım eşim almaya gönüllü ... bana karşıda mahçup biliyorum annemi takma ne dese gül diyo ama dedikleri gülünecek şeyler değil beni kendi annemden vuruyo
( kadını bi kaşık suda boğcam sonunda

Ancaaak kaynanamın bi hastalığı var ki benim durumuma tam zıt

çok moralim bozuk ya ben 2 ay tuvaletini kaçıran bi kadınla ne yapıcam ?
bu kadın bana zamanında eltilerimle olduğumuz bi ortamda ben sizin ananız değilim sizin nazınız ananıza geçer bana değil diyen biri ee madem annem değilsin senin b.kunu temizlemek zorundamıyım

çok şükür ayrıldım ama koca bavulla bu pazar geliyor ben neyapıcam