KAYNANAM GELİYOR :(

uyusundabuyusunboncuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
123
39
13
eski konumu bilenler bilir,ben kv kp birlikte oturuyordum 2 ay olmadı bile kendi evime çıktım iş dolayısıylada memleket değiştirdik 6 aylık bebeğim de var.şimdi görümcemle kaynanam biz daha evi taşımadan başladılar gelicez demelere çok gıcık oldum ben kendi evimde başbaşa kalmayı bi müddet evliliğimin yaşayamadığım cicim ayları denen şeyi yaşamayı planlarken dün haber geldi.kaynım kaynanama biletini alıyomuş ama SADECE BURAYA GELİŞ BİLETİ !eşime sordum ne zaman dönücek dedim bilmiyorum bi kaç kalır herhalde dedi gözlerim karardı başım döndü :KK61:ölüyorum sandım yaa :( aşırı titizim bebeğim olmasına rağmen her işimi yaparım mis gibi ev seviyorum;

Ancaaak kaynanamın bi hastalığı var ki benim durumuma tam zıt :KK57: klozeti kullanır sifon çekmez benki her tuvalet sonrası dezenfekte eden bi insanım :KK61:vede tuvaletini tutamıyo bazı oluyordu tuvalete gidene kadar her yer halılar batıyordu :mad:kaynanam tuvalete gitmeye aciz be kadın onca yolu gelip ne diye benim huzurumu kaçırıyosun otur oturduğun yerde biz yaza gelicektik ziyarete zaten :mad:

çok moralim bozuk ya ben 2 ay tuvaletini kaçıran bi kadınla ne yapıcam ?
bu kadın bana zamanında eltilerimle olduğumuz bi ortamda ben sizin ananız değilim sizin nazınız ananıza geçer bana değil diyen biri ee madem annem değilsin senin b.kunu temizlemek zorundamıyım :KK43: bi de eltilerim hepsi evlenmiş boşanmış bi tek bekar kız gelin bendim bu ailede ve onların içinde yine bende varken şöyle dedi,ben sizin yatak çarşafınızı görmedim sizi sorgulamadım benim için hepiniz aynısınız ! yahu ben babamın evinden namusumla eşime gelmişim telimle duvağımla fakat bu kadın dul gelinleriyle beni bi kefeye koydu sebebiyse utanıyorum ama ilk gece kanlı çarşafı görmemek :KK62: eşim sinir olur böyle şeylere göstertmedi allahtan kadın oğluna değil bana carlıyo..ve daha neler neler neler yaşattılar bana bunlar devede kulak evinde çarşafı tek bi çarşafını bulamadı diye senmi aldın acaba deyip odamamı girmedi onun gözü önünde her yeri açtım bak yok diye,yine inanmayıp ben yokken odamımı kurcalamadı offff

çok şükür ayrıldım ama koca bavulla bu pazar geliyor ben neyapıcam :( hasta bezimi aldırayım eşim almaya gönüllü ... bana karşıda mahçup biliyorum annemi takma ne dese gül diyo ama dedikleri gülünecek şeyler değil beni kendi annemden vuruyo :(( kadını bi kaşık suda boğcam sonunda

şimdiki gelinler böyle kaynana sevmiyolar bu kadın sana neyaptı diyen kişiler aynılarını size yapsa acaba kapınızın eşiğine yanaştırırmısınız böyle birini acaba ? gel gelelimki eşimi seviyorum ve onu doğurmuş büyütmüş bunca şeye rağmen saygım sonsuz ama bakmak istemiyorum ve hastalık biliyorum ama iğreniyorum ne yapayım :(( kendimden önce bebeğimi düşünüyorum ya

canım bende senin gibi doluyum ama başa gelen çekiliyor yapıcak bişey yok hastalansanda ölsen bu değişmiyor banada eşim gül geöç annem cahil kadın diyor ama olmuyor işte gülüp geçemiyor insan ne diyeyim rabbim sabır versin bizlere

canım bende senin gibi doluyum ama başa gelen çekiliyor yapıcak bişey yok hastalansanda ölsen bu değişmiyor banada eşim gül geöç annem cahil kadın diyor ama olmuyor işte gülüp geçemiyor insan ne diyeyim rabbim sabır versin bizlere

amin aminnn rabbim peygamber sabrı versin inşaallah,şimdi bi kaç ay kalmaya gelen kaynanam yazın 3 ay tatildede kızı torunuyla geri gelip bi kaç ay daha kalmayı planlıyolar benim evim tatillerini geçirecek yermi yaaa bıktımmmm :(

Tuvaletini bilerek mi kaçırıyor o kısmı anlamadım.
Şahsen ben yinede zehir olsa yutulur diye düşünüyorum.
Tam tersi olsa eşin annen için bunu konuşsa panik olsa ne kadar etik olur?
Bana kızanlar olacaktır ama düşüncem bu.
Ben ne olursa olsun saygının elden bırakılmasına karşı biriyim.
Özellikle işiyorsa uyarırsın ama kasten değilse bunun için sızlanılmaz.

amin aminnn rabbim peygamber sabrı versin inşaallah,şimdi bi kaç ay kalmaya gelen kaynanam yazın 3 ay tatildede kızı torunuyla geri gelip bi kaç ay daha kalmayı planlıyolar benim evim tatillerini geçirecek yermi yaaa bıktımmmm :KK43:

canım benim benimde kaynanam bende kış diye geldi kayınpederde var benden hariç 3 eltim ve 2 kızı var 3 aydır bende bir yere gidip kalmadı benim ev daha rahat mış
hadi ne yapacan bende nefes darlığı başladı ama biz ölüyoruz onlar yaşıyor

Eltiler evlenmis bosanmis dullar namussuzmu oluyo.

hayır tabiiki namussuz değil ben öyle bişeymi yazdım ? ama bekar kızla evlenmiş boşanmış çocuklu bi kadın sizin gözünüzde birmi benim ilk evliliğim.kv beni istemeye geldi herşey adetlere uygun oldu ama diğer eltilerimi istemediği için düğün olmamış nikahlarına bile gitmemiş oğulları bekar olduğu için bekar kız istemiş hep oğullarıda böyle evlilik yapmış .. sonuç olarak beni onlarla bir tutması zoruma gitti..bekar geldim de noldu kadın yapıcağını yaptı

eski konumu bilenler bilir,ben kv kp birlikte oturuyordum 2 ay olmadı bile kendi evime çıktım iş dolayısıylada memleket değiştirdik 6 aylık bebeğim de var.şimdi görümcemle kaynanam biz daha evi taşımadan başladılar gelicez demelere çok gıcık oldum ben kendi evimde başbaşa kalmayı bi müddet evliliğimin yaşayamadığım cicim ayları denen şeyi yaşamayı planlarken dün haber geldi.kaynım kaynanama biletini alıyomuş ama SADECE BURAYA GELİŞ BİLETİ !eşime sordum ne zaman dönücek dedim bilmiyorum bi kaç kalır herhalde dedi gözlerim karardı başım döndü :KK61:ölüyorum sandım yaa :KK43: aşırı titizim bebeğim olmasına rağmen her işimi yaparım mis gibi ev seviyorum;

Ancaaak kaynanamın bi hastalığı var ki benim durumuma tam zıt :KK57: klozeti kullanır sifon çekmez benki her tuvalet sonrası dezenfekte eden bi insanım :KK61:vede tuvaletini tutamıyo bazı oluyordu tuvalete gidene kadar her yer halılar batıyordu :mad:kaynanam tuvalete gitmeye aciz be kadın onca yolu gelip ne diye benim huzurumu kaçırıyosun otur oturduğun yerde biz yaza gelicektik ziyarete zaten :mad:

çok moralim bozuk ya ben 2 ay tuvaletini kaçıran bi kadınla ne yapıcam ?
bu kadın bana zamanında eltilerimle olduğumuz bi ortamda ben sizin ananız değilim sizin nazınız ananıza geçer bana değil diyen biri ee madem annem değilsin senin b.kunu temizlemek zorundamıyım :KK43: bi de eltilerim hepsi evlenmiş boşanmış bi tek bekar kız gelin bendim bu ailede ve onların içinde yine bende varken şöyle dedi,ben sizin yatak çarşafınızı görmedim sizi sorgulamadım benim için hepiniz aynısınız ! yahu ben babamın evinden namusumla eşime gelmişim telimle duvağımla fakat bu kadın dul gelinleriyle beni bi kefeye koydu sebebiyse utanıyorum ama ilk gece kanlı çarşafı görmemek :KK62: eşim sinir olur böyle şeylere göstertmedi allahtan kadın oğluna değil bana carlıyo..ve daha neler neler neler yaşattılar bana bunlar devede kulak evinde çarşafı tek bi çarşafını bulamadı diye senmi aldın acaba deyip odamamı girmedi onun gözü önünde her yeri açtım bak yok diye,yine inanmayıp ben yokken odamımı kurcalamadı offff

çok şükür ayrıldım ama koca bavulla bu pazar geliyor ben neyapıcam :KK43: hasta bezimi aldırayım eşim almaya gönüllü ... bana karşıda mahçup biliyorum annemi takma ne dese gül diyo ama dedikleri gülünecek şeyler değil beni kendi annemden vuruyo :KK43:( kadını bi kaşık suda boğcam sonunda
eyvahh canım,zor çok zor. Bu oğullarının evine gelip aylarca kalma olayını hiç anlamam, yahu insan nasıl rahat eder veya hiç mi düşünmez gelin rahatsız olur diye. Bunlar nasıl insanlar ben hiç anlamıyorum.Alışmışlar ev ev üstünde yaşamaya,özel hayat nedir bilmiyorlar.Tavrını belli et.Eğer etmezsen bu böyle sürüp gider.

Tuvaletini bilerek mi kaçırıyor o kısmı anlamadım.
Şahsen ben yinede zehir olsa yutulur diye düşünüyorum.
Tam tersi olsa eşin annen için bunu konuşsa panik olsa ne kadar etik olur?
Bana kızanlar olacaktır ama düşüncem bu.
Ben ne olursa olsun saygının elden bırakılmasına karşı biriyim.
Özellikle işiyorsa uyarırsın ama kasten değilse bunun için sızlanılmaz.

sen kaynanan ile birlikte yaşadın mı canım hiç

canım benim benimde kaynanam bende kış diye geldi kayınpederde var benden hariç 3 eltim ve 2 kızı var 3 aydır bende bir yere gidip kalmadı benim ev daha rahat mış
hadi ne yapacan bende nefes darlığı başladı ama biz ölüyoruz onlar yaşıyor

işte bunun bi çözümü olur olmalı nolur bi öneri verin ben arayı açamıyorum :( gelicek hizmetmi etmiyim güler yüzmü göstermiyim yapamıyorum öyle işte :(

Bence eve gelince pek konuşma birşey sorarsa cevap ver. Çocuğunuza da odada ilgilenin yemek temizliği falan.

kaynınız bılet alıyormus madem neden kaynınızda kalmıyor ?
ve kaynananız ben sıze gelıyorum dıye haber vermıyor mu , siz gelecegını kaynınızdan mı ogrenıyorsunuz?

kaynım la aynı şehirdeler biz farklı şehirdeyiz..yok eşim söyledi onunla konuşmuşlar ya onada ayrı kızdım niye haberim yok el kadar bebekle ben bukadına nasıl hizmet edicem kendim bi çorbada olsa içip kalkıyorum ama misafir olunca üç beş öğün yemek pişirmek gerek :(

Bence eve gelince pek konuşma birşey sorarsa cevap ver. Çocuğunuza da odada ilgilenin yemek temizliği falan.

ah arkadaşım inan ben işten geliyorum yemeğimi yapıyorum eşim gelene kadar tek kelime etmiyorum nasılsın bile demiyorum sorarsa cvp veriyorum ama 3 aydır bende gitmeyede niyeti yok

bi de eltilerim hepsi evlenmiş boşanmış bi tek bekar kız gelin bendim bu ailede ve onların içinde yine bende varken şöyle dedi,ben sizin yatak çarşafınızı görmedim sizi sorgulamadım benim için hepiniz aynısınız ! yahu ben babamın evinden namusumla eşime gelmişim telimle duvağımla fakat bu kadın dul gelinleriyle beni bi kefeye koydu sebebiyse utanıyorum ama ilk gece kanlı çarşafı görmemek

tam konYA AH VAH DİYE YORUM YAPACAKTIM AMA ŞU CÜMLELERİNİ GÖRDÜKTEN SONRA PES DEDİM.

SENİN NASIL BERBAT BİR ZİHNİYETİN VAR KONU SAHİBİ.BİR DE KADINSIN SEN BİR DE ÇOCUK YETİŞTİRECEKSİN ÖYLE Mİ?

DOĞRU ONLAR DUL OLDUĞU İÇİN 2. EL OLUYOR AMA SEN TEMİZSİN DEĞİL Mİ

Back
X