Kaynanam gil yemeklerimi begenmiyor sizce ne yapayim?

Diğer yaptıklarını çöpe atmaları ayıp tamam da , yemek yapma ben yapayım deyip bi çorba ile kızartma götürmekte olmamış sanki

Ne yapayım yazmışsınız.Bence onlara yemek yapmayın artık.Belli ki damak tatlarınız farklı.

Haftada ayda bir görüşseniz tamam hatır işin yenir de afedersin yani zırt vırt kek revani yemek yapıp verisen bunun hatrı olmaz.yani ısrarınızın sebebi ne ? Yemesinler. Yemiyorlarsa vermeyin. Kesin ve net vermeyin .kendiniz yapın kendiniz yeyin.

Kendi kayinvaldemi şap diye öpesim geldi okuyunca. Taş gibi kurabiye de yapsam evim dağınık da olsa eline sağlık,sen calisiyorsun kizim,işin basından aşkın der ve asla eleştirmez .

Ben bu gibi insanlara taviz verilmemesinden yanayım. Bir kez elestirdiler mi,bitti. Ikincisi olmaz,yapmam. Ki yeri gelir yaptığınız şey cidden kötü olur,insaniz her zaman mukemmeli yapamayabiliriz,ancak insan hatir için bile olsa lafini etmez.

Su dahi yok böylelerine .

Kaynanamlar yemeğimi beğenmiyor ne yapmalıyım? Yapabileceğiniz çok şey var aslında ama en basiti onlar için yemek yapmamak.

Benim de eltim yemez benim be diğer elitlerimin yemeklerini
Zaten senede bir görüyorum bir iki gün kalıyoruz benim de o öyle yaptığı için onda yiyesim gelmiyor ama mecbur yiyorum
Kimsenin yemeğine laf etmedim etmem de kırılmasın diye
Çöpe atmak ne ayıp atıyorsan da gösterme bari
Yemek yapma sen de bir daha hatta sen de onlarda yeme sadece kendin yaparsan ye terbiyesizler
Eşin me diyor ?

Neden kendini yemek götürme zorunda hissediyorsun ki boşver isterse yap

Sende yapma en güzeli bari çöpe gidip günah olmasın kendiniz yiyin evde böle alıştırma boşver beğenmeyip çöpe atıyorlarsa ayıp gerçekten ben olsam mesafe koyarım

Yapmamalısın, çok mu önemli yani yemeklerini beğenmeleri? Çöpte görüyormuşsun bir de yazık günah değil mi o kadar aç bilaç insan var, ben kendi yiyemediğim, fazla gelen yemeği dahi çöpe dökemiyorum. Ne yiyorlarsa yesinler, bir şey yapmana gerek yok.

Yapma

Onlar yapsın sen ye. Ne uğraşıp duruyorsun. Benim kaynanam da kendini kraliçe zanneder mesela kek yiyoruz 1 çatal alip bırakır 5 sene oldu asla ona özel bişey yapmam yemeğe de çağırmam kafam rahat keyfi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…