Sende kaynanagillere yemek yapma herkesin damak zevki farkli olur demekki bilemezsin bosver takma kafana yemiyorsa zaten onlara bi daha yapmazsin esine de aciklarsin durumu ziyan oluyor dersinKaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
İyi kendi kafanızı niye bununla dolduruyorsunuz ben olsam bu kadar yapmazdım bile bir oldu iki oldu ben daha da yapmazdım istese bile ben onu beceremiyorum derim bi de tutup yaptığımı götürmem yemeklerimi böreklerimi yaparım artani buzluğa atarım evime gelen misafirlere ikram ederimKaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
Benim annemle babam asla yaptiklarimi begenmez :) ben kiriliyorum onlar ac kaliyorpizza siparis ediyoruz onlar gelince yapcak birsey yok :) halbuki herkes yemeklerimi över
ne beğenmediği yemekler yedi bu mide gıkı çıkmadan sırf ayıp olmasın diye ve aç kalmamak için
yapma sende kendini yormaKaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
Beğenmiolarsa yemezler kuzum.Üzülecek bişey yok.Sen elinden geleni yapmışın.Herkes her yemeği güzel yapmak zorunda değil.Hiç üzülme.Kaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?