Kaynanam gil yemeklerimi begenmiyor sizce ne yapayim?

Yvarucum bunu mu dert ettin ya :) Yediğini yesin yemediği gitsin napcan

Yapmayin insan beğenmese bile tatli dille der ne bilim ya da hic demez siz en uyiis yapıp goturmeyn böyle bı sıkıntıda yaşamamış olursnz

Sende kaynanagillere yemek yapma herkesin damak zevki farkli olur demekki bilemezsin bosver takma kafana yemiyorsa zaten onlara bi daha yapmazsin esine de aciklarsin durumu ziyan oluyor dersin

götürmeyin he illa götürcem dersen sonucta eşler arada kalıyor. güzel yemek yapan birine yaptırın yemekleri. bikaç gun oyle goturun.

İyi kendi kafanızı niye bununla dolduruyorsunuz ben olsam bu kadar yapmazdım bile bir oldu iki oldu ben daha da yapmazdım istese bile ben onu beceremiyorum derim bi de tutup yaptığımı götürmem yemeklerimi böreklerimi yaparım artani buzluğa atarım evime gelen misafirlere ikram ederim

Hatır için tadını beğenmediğim bir şeyi yemem ama bu şöyle olmuş böyle olmuş diye karşıdakini de sinir etmem. Sonra yerim der çöpe atarım.

Yemeğinizi beğenmiyorlarsa onlara yapmayın. Kendinize göre porsiyonlarda sık sık deneme yapın ki alışabilesiniz. Zamanla güzelleşecektir. :)

Ya arkadaslar ben mi cok rahatim kaynanam gelse evde yemek olmasa bile umrumda olmaz o yapar ben işteyken sonra yeriz..ne bu milletin kaynana diye bir hal olmalari kendi evlerinde bi kek yapmazlar elin kadinina kul olmaya meraklilar begenmiyosa yemez salla yani...

Benim annemle babam asla yaptiklarimi begenmez :) ben kiriliyorum onlar ac kaliyor pizza siparis ediyoruz onlar gelince yapcak birsey yok :) halbuki herkes yemeklerimi över

Bazı insanlarda o var damak tadiyla alakali bence
benim bir akrabam var cogu kisinin begendigi yemeklerimi beğenmiyor ama hiçbiri ailece
sigara böreği ne kadar kotu olabilirki yaptım onu bile yemediler kendim yedim

kvdeniz ayıp etmiş,yapmayın bidaha.
Ama cat kapı yemek getirenlerilmesini bende sevmiyorm.
Patronumun esi hergn elınde biseyle geliyor.Kvdesıne öğlen yemeğe gidiyor,illa bana da yolluyor saolsn ama valla kedılere verıyorm,
dun bal kabağı böreğı getımis,
ben evde tatlısını bıle sekersz yapar uzerıne bal gezdırırım,Nasıl tatlı ,1 dilim yedim,artık dedım benim dr cok sekerlı yememi istemiyo diye
Aldı evıne götürdü.Bozuldu ama valla yıldım

yapma sende kendini yorma

Yapma yemiyolarsa aç doyur daha iyi bunları çekeceğine.

Beğenmiolarsa yemezler kuzum.Üzülecek bişey yok.Sen elinden geleni yapmışın.Herkes her yemeği güzel yapmak zorunda değil.Hiç üzülme.

benim babam da benim yemeklerimi beğenmez. o evime geleceğinde dışarıdan ev yemeği yaptırırım. beğenmediği için kek yapsam babama götürmem mesela onları yer ama eğer yemeğimi yemiyorsa kekimi de yemesin diye götürmem ben yerim bana ne.

Sizden yemek beklentileri yokmuş ki.
Her yaptığından bize de getir felan diye.
Sizi kırmamak adına seste etmiyorlar.
Sizde çöpe atıldığını gördüğünüz halde ısrarla götürüyor olmanız ilginç.

Herkesin damak zevki farklıdır.
Uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…