Kaynanam gil yemeklerimi begenmiyor sizce ne yapayim?

Kocan ve sen zehirlenmediyseniz şimdiye kadar sorun yok demektir.
Onlara beğendirme modundan vazgeçmelisiniz zira herkes herkesin el lezzetini beğenmez.

Ben de kayınvalidemin yemeklerini beğenmem.
Evine her gidişimde kahvaltı dışında aç kalırım genelde.
Hatır için bir iki lokma yemeye çalışırım ama daha fazlası zor.
Onlar da eminim hatır için bir iki çatal alıp bırakmışlardır ben onları suçlamıyorum sonuçta beğenmediği birşeyi yemek zorunda değiller ben de beğenmediğim bişeyi yiyemem.
Hata sizde bence bi kere beğenilmeyen bi yemeği ya da pastayı ısrarla yapıp götürmek doğru değil kendinizi yoruyorsunuz sonucunda da beğenilmiyor e tabi üzülüyorsunuz haliyle bence hiç yapmayın.

Canım aynı durumu ben yaşadım ilk başlarda. Eşimin ailesi hiç kimsenin evinde birşey yemezlermiş. Hoş bende öyleyim kolay kolay yiyemem birinin elinden yemek. Bize geldiler yemek yaparken kv başımda dikildi izledi elim temiz mi iyi yıkıyormuyum filan diye. Mutfak dolaplarımda yağ varmı diye kontrol etti ama köydeki evinde raflar örümcek ağı ist evinde yağdan dolap kapakları yapış yapış ellenmez. Görümcemler hala elimden bişey yemezler beni mutfağa sokmazlar (aramızda 26yaş fark var mutfak ehli onlar) Hoş eli temizdir kvnin. elinden yemek yemeye alıştım bende onlarda benim elimden alıştı zaman gerek böyle şeylere birazda dikkat lazım onların yemeği sulu mu koyu mu sevdiklerini filan bilerek yaparsan sıkıntı çözülür.

Neden ısrarla yapmaya çalışıosun.
Yapma madem çöpe gidiosa,bu yaranma çabası niye?
Ayrıca belkide cidden kötü yapıosunuzdur belki?
Yemek zorunda değiller.

Eee copte gördünüz kaç defa niye ısrarla tatlısını kekini götürdunuz.. yada copte görünce demediniz mı anne bu kaçıncı defa yaptığım nimeti copte görüyorum niye böyle yapıyorsunuz hem ben aliniyorum hemde yazık günah bulamayanlar var , diye. Bazı şeyleri açıkça söylemek lazım , tiksiniyorlarsa onlara yemek yapmam , yaptıklarını da yemem evimde karnımı doyururum açıkcasi

Siz neden yemek götürüyorsunuz sürekli onu anlamadım bi kez beğenmese bida götürmeyin

Arkadaslar inanin aksama kadR evi isi cocuk ugrasiyorum birde kaynanamlara yakin tasininca iyice bittim. Her an ev toplu olsun diye ugrasiyorum esim yemek guzel yapar eli cok yatkin ona diyorumki annenlere bari yemek yaparken yardm et diye umursamiyo. Ev isine ilk evlendgmzde yardm ederdi tam su an muhtacken oysa ben. Neymis calisiyomus cocuk iki saat uyuyuncaa hoppp oyun oynuyo telden. Kendime vakit ayircam sende ayir yat uyu diyo dinlen diyo.. sanki islerimi yapan var gibi((( sinirlerim yiprandiiii yaaa. Ise gircektim o yuzden tasindik kv. gile yakin.

Benim eşimin sevdiği bi çorba var eşim kv me dediki hanıma öğret bana da yapsın.Olur öğreteyim demek yerine Evde yapmştm çorbanın köftesi hazır duruyor dedi kayınpederim de ver yapsın kız deyince kusura bakma mundar edemem dedi..Ben de bu laf karşısında sadece yorum yok diyebildim.Ben bilmiyormuşum nasıl yapılacağını o yüzden öyle demiş.Siz naparsınız böyle durumda...

Bu kayinvalideler insani hasta ederrrrr gelinini seven kaynana yok heraldeee

Hakkında böyle düşündüğünüz birine neden defalarca yemek yapıyorsunuz, üstelik çöpte görmenize rağmen .

Yaptığım yemeği çöpte gördüğüm an ikram işi bitmiştir benim için.Neden bu ısrar?Taş kökü yesinler.

Diğer taraftan bakınca da eşiniz güzel yapıyorsa ailesinden öğrenmiştir.Damak tadı gelişmiş,eli leziz bir annenin oğludur.Ben yemeklerinize eşinizin yorumunu merak ettim.

Benim annemle babam asla yaptiklarimi begenmez :) ben kiriliyorum onlar ac kaliyor pizza siparis ediyoruz onlar gelince yapcak birsey yok :) halbuki herkes yemeklerimi över

O peynir kokuyor mu? Koyun peyniri koyuyor heralde en sinir oldugum sey

Yapma. Biz 2 bacı cok huyluyduk. Hala öyleyiz. Onu yemeyiz bunu yemeyiz mesela koyun eti yemeyiz
Koyun peyniri yemeyiz
Ben havuç yemem
Annemde artık yapmiyorum yiyen yok dedi ve yapmiyor
Kek revani o soyledigin seyler evimizden eksik olmazdi annem cok beceriklidir yemiyoruz diye yapmaz olmuştu.
Yapma sende. Esin begeniyormu yemeklerini? Cunku senin gibi bir kiz vardi yogurt yaptim kaynanam yemedi sekerpare yaptim 1 lokma ısırdı ıııhh dedi kayinbabanin tabagina koydu o kadar uğraştım vs die dert yanıyordu
Bu kiz bizi yemege aldı.
Gercekten kotu yemek yapiyor ve esimle ben ac kaldık.
O insan begenmiyorsa ben olsam yapmam herkesn damak tadı farklı neticede yakin oturmaniz kötü olmus kaynana sana bisemi diyor evin pis vs diye sen kendi kendine kuruntu yapiyorsun bence. Senin evin onu ilgilendirmez çünkü...

Bende herkesin yemeğini yiyemem.. Kv'lere gidince zorlanıyorum.. Oluyor bazı insanlarda.. Yemek istemiyorlarsa yapmayın hiç, eşiniz yiyor beğeniyorsa sıkıntı yok.. Kendi huzurunuza bakın..

Yok zıkım yesinler yok bilmem ne herkes herkesin yemeğini yemek zorunda değil yorumlara şok oldum.. vallahi beğenmediğim yemeği hatır için yemem birinciyi yemediler ikinciyi yemediler EE anla kuzum sende daha yapma beliki açıkça beyan edip kalbini kırmak istemiyorlar daha yapmayıver bir zahmet.

Kendini yemek konusunda geliştirmek istiyorsan artik her yemegin pastanın kekin püf noktalariyla tarifleri var ama bunu onlar beğensin diye yapma gurme mi kayinvalide mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…