Canım aynı durumu ben yaşadım ilk başlarda. Eşimin ailesi hiç kimsenin evinde birşey yemezlermiş. Hoş bende öyleyim kolay kolay yiyemem birinin elinden yemek. Bize geldiler yemek yaparken kv başımda dikildi izledi elim temiz mi iyi yıkıyormuyum filan diye. Mutfak dolaplarımda yağ varmı diye kontrol etti ama köydeki evinde raflar örümcek ağı ist evinde yağdan dolap kapakları yapış yapış ellenmez. Görümcemler hala elimden bişey yemezler beni mutfağa sokmazlar (aramızda 26yaş fark var mutfak ehli onlar) Hoş eli temizdir kvnin. elinden yemek yemeye alıştım bende onlarda benim elimden alıştı zaman gerek böyle şeylere birazda dikkat lazım onların yemeği sulu mu koyu mu sevdiklerini filan bilerek yaparsan sıkıntı çözülür.Kaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
Bu kayinvalideler insani hasta ederrrrr gelinini seven kaynana yok heraldeeeBenim eşimin sevdiği bi çorba var eşim kv me dediki hanıma öğret bana da yapsın.Olur öğreteyim demek yerine Evde yapmştm çorbanın köftesi hazır duruyor dedi kayınpederim de ver yapsın kız deyince kusura bakma mundar edemem dedi..Ben de bu laf karşısında sadece yorum yok diyebildim.Ben bilmiyormuşum nasıl yapılacağını o yüzden öyle demiş.Siz naparsınız böyle durumda...
Ayyyy kaynanam cok cinsssss yok sunun evi pis yok surda yemdim yiyemedim yok su komsum pis derrr.... Benim evime de rikkatli bakiyo ufak bebegim varrr elimden geleni yapiyorum acaba bana mi laf carptryo doyorum. Inaninfull temzlk yaparimmm zayifladim baya kilo verdim hareketli oldugum icin. Kaynanamin evi cok temizdegil laf etmek icin yazmiyorum ama kendini cok temiz saniyorrr bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz daginik vssss. Cinssss ya
Kaynanan kibirli olabilir başka konuda bilemem
Ama mesela bana da kapı çalıp biri yemek getirse asla yiyemem.
Mutfağını evini görmediğim kişi isterse çok güzel yapmis olsun. Tadina bakamam.
Bide gerçekten damak tadı diye bir şey var.
Çok sevdiğim biri bayramlarda ben seviyorum diye sigara böreği sarar. Ama içine değişik bir peynir koyuyor. Öldursen 1 taneden fazla yiyemiyorum. Her seferinde ben de ay yeni yemek yedim, ay çok tokum gibi şeyler söylüyorum kırılmasın diye napayım
Aynen sen yapma. Hem boşuna kendini de üzmezsin
KatılıyorumBeğenmemişlerdir gerçekten. Yüzünüze söylemiyorlarmış sonuçta. Siz de ısrarla yiyecek bir şey götürmeyin. Herkes güzel yapacak diye bir şey yok. Hatır için diyorsunuz da her seferinde hatır için sevmedikleri şeyi yemek zorunda değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?