Kaynanam gil yemeklerimi begenmiyor sizce ne yapayim?

Yapma cnm niye ısrarla yapıyorsun ben 5 yıllık evliyim yeni evliyken hergün kvdedeydim bi kaç kerede 2 ay filan onlarda kaldım birkere elime tencere almıştım yemek yapiyim die kv şunu söylemek yap bunu böle yap dedi öğün bugündür hiç ellemem yapmam sofra kurar toplarım sadece en güzeli evime gelince çokta beğenerek yiyorlar ama kndi evlerinde şu söyle olsa bu böyle olsa yapmicaksin en guzeli

Çöpe gideceğini bildiğiniz yemeği neden yapıp da veriyorsunuz ki? Ben bu konuda hassasım birinin çöpe yemek attığını görürsem bir daha asla yemek vermem lafımı da sokarım. Dışarda aç insanlar var bunlar da emek verilmiş yapılmış yemeği beğenmiyorlar.

eşim ne koysam önüne yer. demez ki olmamış çirkin olmus vs vs. ama arada konu açılır annemlerden falan güzel yemek yapıyor mu vs diye. valla güzelini bilmem yapıyorum beğenmeye de bilirler hiiiiççç alınmam. beğenmeyen kendi yapsın bende yiyeyim. ben beğenmemezlik te yapmam yerim yani. sizde yapmayın kendiniz yapıp yiyin sizde onların yaptıklarını öyle yiyin

Önce kendisine bakmayı öğrensin başkalarının kusurunu araycağına elalemin evinden .Kendini beğenen birşeyler sanan kv hiç ilgilendirmez bence kv yaranacağım diye hiç yıpranma zaten bahane aramak isterse herşeyi bahane eder . ÂLLAH size sabır versin amin kardeşim

Yalnız feci ayıp etmişler size . Benim anlamadığım büyükler bunu neden düşünemiyor
Çünkü bu Kv aynısı olanlar egoları tavan sanıyorlarkı çok mükemmeller aslında ıyı insan olmayı başaramayan hep baskalarını tenkid ederek nefislerini besleyen karakter fukaları olduklarının farkında değiller

Neden yapıyorsunuz? Yapmayın..

Yemek, temizlik, giyim, çocuk bakımı vs. konularında kayın ailesine beğenilmek zorunda değilsiniz hanımlar. Çıkın artık şu kafadan..

Yemek yapmıyorsun deme cüretinde bulunurlarsa "yaptığımı beğenmeyip eline sağlık bile demeyip çöpe atıyorsunuz günah oluyor. Kendimize kadar yapıyorum artık" deyin bir zahmet..

Goturmicem bundan sonraa( hastayken ayip olmasin simdi dedim yatiyodu cunku kaynanam iyi niyetli yaptim vallaaa gunah dedim kadinhasta dedim

Demekki damak tadlarınız uyuşmuyor. 2-3 gün dışarıdan yeseler ölmezler. Takmayın..

Haklisiniz aslında onların çirkin davranışıyla elimize koz geçiyor demek lazım sizinde söylediğiniz gibi mademki emekle yaptığım yemeklerini çöpe atılıyor yazık günah bundan sonra sıze yemek vermek yok deyebilmeliyiz

Herkes güzel yemek yapamaz, yapmak zorunda da değil.. herkesin damak tadı da bir değil... bu bir gerçek... ben de her yemeği beğenmem... ama gelinim bana bu kadar emek verip onca yemek yapacak olsa, sürekli çöpe atacağıma güzelce söylerim damak tadımız uymuyo yapma diye...
Size de yazık...

Saka mi bu?
Yapmayin sizde illaki begenmek zorunda degiller.
Bende begenmesem zorla yiyemem.size kimse yemek siparisi vermiyor anladigim kadariyla.kendi cekirdek ailenize yapin yiyin

1 kere çöpte görmenize rağmen hala yemek yapmaya devam etmenizin sebebi ne? Gerçekten güzel yapmıyorsanız mideleri bulana bulanada yiyemezler nihayetinde. Temizliğe yardım edin illa iş yapacağım diyorsanız.

Kaynanam yemeğimi patates dağıldı diye çöpe döktü arasından yıllar geçti hala orda yemek yapmam söylüyorum milletin yanında kaynanam yemeğimi döktü artık yapmam diyorum yapsın iş yaparım onuda eleştirsin onuda yapmam sen de verme

Herkesin damak tadı farklıdır. Kimi yağını sevmez kimi şekerini kimi tuzunu. Bende beğenmediğim bir şeyi kimse için yemem kendi annem yapmış olsa bile. O yüzden ısrarla yemek yaparak ne kendinizi üzün ne de onları zor durumda bırakın.

E yapmayın sizde.
Herkes herkesin yemeğini beğenmek zorunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…