- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Önce kendisine bakmayı öğrensin başkalarının kusurunu araycağına elalemin evinden .Kendini beğenen birşeyler sanan kv hiç ilgilendirmez bence kv yaranacağım diye hiç yıpranma zaten bahane aramak isterse herşeyi bahane eder . ÂLLAH size sabır versin amin kardeşimAyyyy kaynanam cok cinsssss yok sunun evi pis yok surda yemdim yiyemedim yok su komsum pis derrr.... Benim evime de rikkatli bakiyo ufak bebegim varrr elimden geleni yapiyorum acaba bana mi laf carptryo doyorum. Inaninfull temzlk yaparimmm zayifladim baya kilo verdim hareketli oldugum icin. Kaynanamin evi cok temizdegil laf etmek icin yazmiyorum ama kendini cok temiz saniyorrr bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz daginik vssss. Cinssss ya
Çünkü bu Kv aynısı olanlar egoları tavan sanıyorlarkı çok mükemmeller aslında ıyı insan olmayı başaramayan hep baskalarını tenkid ederek nefislerini besleyen karakter fukaları olduklarının farkında değillerYalnız feci ayıp etmişler size . Benim anlamadığım büyükler bunu neden düşünemiyor
Goturmicem bundan sonraa( hastayken ayip olmasin simdi dedim yatiyodu cunku kaynanam iyi niyetli yaptim vallaaa gunah dedim kadinhasta dedim
Haklisiniz aslında onların çirkin davranışıyla elimize koz geçiyor demek lazım sizinde söylediğiniz gibi mademki emekle yaptığım yemeklerini çöpe atılıyor yazık günah bundan sonra sıze yemek vermek yok deyebilmeliyizNeden yapıyorsunuz? Yapmayın..
Yemek, temizlik, giyim, çocuk bakımı vs. konularında kayın ailesine beğenilmek zorunda değilsiniz hanımlar. Çıkın artık şu kafadan..
Yemek yapmıyorsun deme cüretinde bulunurlarsa "yaptığımı beğenmeyip eline sağlık bile demeyip çöpe atıyorsunuz günah oluyor. Kendimize kadar yapıyorum artık" deyin bir zahmet..
iyi güldüm vallaE yapmayın, zıkkım yesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?