Bakicilari olduk zaten... esimlee tartismaktan bıktım usandım artık eşimi seviyorum ama artık annesine katlanamiyorumSiz de bir nevi bakıcısınız bu durumda , ortak para toplansın bakıcı tutulsun , ikna olmayacak bişey Yok , siz de el kızı bakıcı da
Allah razı olsun demeyi bırakın bi kenara begenilmiyor bile canımızı disimize takip yaptiklarimiz... ama eslerimiz ikna olacak gibi değiller mecbumecburuz diyip duruyoarEltiler birlesip yatili yardimci kadin icin konusacaksiniz gene sizler gidersiniz yemek yaparsiniz kontrol sizde olur ama Allah razi olsun demeyenede bakilmaz.
Vallahi kimse yanlış anlamasin hepimizin annesi babası var herseyden önce bizde yaşlancaz ama boylede olmamak lazım biliyorlar ki ogullari onları sokağa atmaz o yüzden hayatı zindan ediyorlar bizeAllah size sabır versin.
Ben bakmam.
Vallahi kimse yanlış anlamasın,Allah da düşürmesin ama bakmam,kendime bile ileride profesyoneller baksın diye önlemimi almaya çalışıyorum.Vallahi kimse yanlış anlamasin hepimizin annesi babası var herseyden önce bizde yaşlancaz ama boylede olmamak lazım biliyorlar ki ogullari onları sokağa atmaz o yüzden hayatı zindan ediyorlar bize
Katlaniyoruz bizde zaten. Ama bizdede akıl sağlığı kalmadı artık sayesinde rabbim bize dayanma gücüNapcan mecbur İdare edecen huyunu biliyorsunuz ne diyeceksiniz kadın zaten hasta ve yaşlı
Ben allahtan korkuyorum insanın basina gelince bakmak zorunda kalıyor ışte böyle eminim senin de basina gelse sende bakarsın cunki kimse ortada bırakmaz bence /tabi vicdan sahibi olanlar için konuşuyorum sabr etmek zorundayız malesefVallahi kimse yanlış anlamasın,Allah da düşürmesin ama bakmam,kendime bile ileride profesyoneller baksın diye önlemimi almaya çalışıyorum.
Sizdeki sabır ve merhamete de hayran kaldım.
Yok bende onlardan, halden anlamayana ve şükürü olmayana.
Huysuzlugunda eminim böylesini kimse görmediNapcan mecbur İdare edecen huyunu biliyorsunuz ne diyeceksiniz kadın zaten hasta ve yaşlı
Karşılıgını verir İNŞALLAH RABBİM..Katlaniyoruz bizde zaten. Ama bizdede akıl sağlığı kalmadı artık sayesinde rabbim bize dayanma gücü
Yapacak bişeyiniz yokki sabırdan başkaHuysuzlugunda eminim böylesini kimse görmediyıprandım artık iyi davransam olmuyo surat assam birsey değişmiyor
Amin allah razı olsunKarşılıgını verir İNŞALLAH RABBİM..
Sabır dileğim benim için nolur kendini artık çok yanlız hissediyorumYapacak bişeyiniz yokki sabırdan başka
Herşeyin başı sabır kardeşim yinede bunada şükür eşin anlayışlı biri galiba yani minnettar size öyle geldi banaSabır dileğim benim için nolur kendini artık çok yanlız hissediyorum
Evet hep öyle eşim iyi biridbiridir çok severek evlendik boynumu bukende bu zaten onuda uzmek istemiyorumHerşeyin başı sabır kardeşim yinede bunada şükür eşin anlayışlı biri galiba yani minnettar size öyle geldi bana
Gorumcemde ayrı bir roman olur oyuzden hiç bahsini gecirmedimBaşlıktaki görümce konunun neresinde
Görümce var o bakmıyor mu
Yaşlı ve hastaların çoğu sizin dediğiniz gibi memnuniyetsiz
Inanki tek derdimiz kaynanamizkaynanamiz hepimiz hayatlarimizdan feragat edip ona bakmaya çalışıyoruz benim daha çocuğun yok ama eltilerimçocuklarıyla birlikte geliyor ve kaynanam torunlarindan bile rahatsız olduğunu onların seslerini bile kaldırmadığını her seferinden baba söylüyor benim çocuğum olmadığı için rahatça söylüyor ne yapacağımızı sasirdik bakıcı konusunda eşlerimizi ikna edemiyoruz 4 oğlu var neden annemize bakıcı baksın diyorlar onlarda kendince haklı
Bende öyle diyorum bakıcı konusunda bizimkiler elalem ne der derdindeemadem oğulları öyle diyor o zaman onlar baksın
eşlerinin başlarına atmislar
ama adı oğlu bakıyor oluyor
bence en güzeli bakici six de haftada 2 3 ziyaret edersiniz yrter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?