Inanki tek derdimiz kaynanamizkaynanamiz hepimiz hayatlarimizdan feragat edip ona bakmaya çalışıyoruz benim daha çocuğun yok ama eltilerimçocuklarıyla birlikte geliyor ve kaynanam torunlarindan bile rahatsız olduğunu onların seslerini bile kaldırmadığını her seferinden baba söylüyor benim çocuğum olmadığı için rahatça söylüyor ne yapacağımızı sasirdik bakıcı konusunda eşlerimizi ikna edemiyoruz 4 oğlu var neden annemize bakıcı baksın diyorlar onlarda kendince haklıYa bakıcı tutacaksınız, ya da huyunu kabullenip aldırış etmemeye çalışıp bakacaksınız. Hasta bakmak zordur psikolojiik destek alabilirsiniz bu süreçte. Diğer eltileriniz de aynı durumdaymış birbirinizi doldurmadan destek olun yoksa iyice çekilmez olur.
Oğulları baksın o halde , neden karılarımız hem zahmet hem de psikolojik bozukluk çeksin demiyorlar mı ? Oğulları dönüşümlü gelsin baksınlar size güvenmesinlerInanki tek derdimiz kaynanamizkaynanamiz hepimiz hayatlarimizdan feragat edip ona bakmaya çalışıyoruz benim daha çocuğun yok ama eltilerimçocuklarıyla birlikte geliyor ve kaynanam torunlarindan bile rahatsız olduğunu onların seslerini bile kaldırmadığını her seferinden baba söylüyor benim çocuğum olmadığı için rahatça söylüyor ne yapacağımızı sasirdik bakıcı konusunda eşlerimizi ikna edemiyoruz 4 oğlu var neden annemize bakıcı baksın diyorlar onlarda kendince haklı
O zaman oturup kendileri bakacaklar oğulları bakmıyor ki yine gelinleri bakıyor. Sırayla mı bakıyorsunuz?Inanki tek derdimiz kaynanamizkaynanamiz hepimiz hayatlarimizdan feragat edip ona bakmaya çalışıyoruz benim daha çocuğun yok ama eltilerimçocuklarıyla birlikte geliyor ve kaynanam torunlarindan bile rahatsız olduğunu onların seslerini bile kaldırmadığını her seferinden baba söylüyor benim çocuğum olmadığı için rahatça söylüyor ne yapacağımızı sasirdik bakıcı konusunda eşlerimizi ikna edemiyoruz 4 oğlu var neden annemize bakıcı baksın diyorlar onlarda kendince haklı
Evet sırayla bakıyoruz...O zaman oturup kendileri bakacaklar oğulları bakmıyor ki yine gelinleri bakıyor. Sırayla mı bakıyorsunuz?
Ya onlarda yardımcı oluyor allah var yukarda onlarda bizim gibi perişan ama anne ışte ne yapsinlarYaşlı ve hasta bide huysuz... Allah yardımcınız olsun.sabır işi.eşleriniz yardımcı olmuyormu bu konuda
Canım inan allah korkum olmasaydı bir an çekilecek şey değil her yaptığımıza burun kıvırdığı için bizde yorulduk yaniCanım sırayla bakıyorsanız idare edeceksiniz. Yapacak birşey yok. Hem yaşlı hemde hasta o yüzden hep ilgi bekliyor. Ayrıca Allah sizden razı olsun. Nice anne babalara bakılmayıp bir kenara atanları gördük. Hepimiz yaşlanacagiz. Hep şu aklınızda olsun bence, bu günler geçecek , yaptığınız iyilik ve kötülükler kalacak.
Ya onlarda yardımcı oluyor allah var yukarda onlarda bizim gibi perişan ama anne ışte ne yapsinlar
Ah ah keske bu kadar güzel ilerleye bilse herşeyTavırlarıyla oğulları dahil sekiz kişiyi birden perişan ediyorsa ruhsal bir problemi olduğu açık değil mi? Eşlerinizi tatlı dille ikna edin, annelerinin iyiliği için bir psikoloğa göstersinler. O da gerekirse ilaç yazacak bir psikiyatriste yönlendirir.
Kayınvalidenizin ikna olması için oğullarından biri annesine üzüldüğü üçün psikoloğa gidiyor gibi yapabilir, psikolog güya annesiyle de görüşmek ister vs. Artık onu ikna edecek yolu annelerinin mutluluğu için oğulları düşünsün.
Ah ah keske bu kadar güzel ilerleye bilse herşeyama anneleri inatçı asla kabul etmez. Ya nasıl çıkicaz biz bu işin icinden
Canım eslerimiz çalışıyor sonuçta bütün gün biz bakiyoruzOğulları baksın o halde , neden karılarımız hem zahmet hem de psikolojik bozukluk çeksin demiyorlar mı ? Oğulları dönüşümlü gelsin baksınlar size güvenmesinler
Evlenmeden önce verilmiş sözlerimiz var.. eşime annene tabiki bakarım bende onun kızı olucam demitsim amma boyle olacagini nerden bilebilirdim ki.... çok pişmanım ama sözümü tutmalıyım...İşe gir, çalış, sana da kalmasın ihale?
4 kardeş 400 lira verse bir bakıcı tutulabilir.
Siz de bir nevi bakıcısınız bu durumda , ortak para toplansın bakıcı tutulsun , ikna olmayacak bişey Yok , siz de el kızı bakıcı daCanım eslerimiz çalışıyor sonuçta bütün gün biz bakiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?