KAYNANAM HADDINI ASTI

ne yapmaliyim?

• yardim

OY: 5 23,8%
  • akil

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Ezdirme kendini arkadaşım ya.
Sesi çıkmayanı eziyorlar güçsüz görüp tepesine çıkıyorlar.
İstediğin zaman git annene kaynana kimmiş ya senin nereye gideceğine karışıyor.

Canım maksadımız tabiki elestirmek değil yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bak kendin söylüyorsun ablama gitmek istedim izin vermedi sustum diyorsun samimiyetle söylüyorum yapma susma arkası kesilmeyecek sen sustukca daha fazlasını isteyecek yazık etme boşanma tabi ama okulunu bitir boyle mi arkamda duruyorsun ablam a anneme gideceğim de Savun kendini susarsan ömür boyu çeker sin yazık etme

şuan istesen boşanıp okula dönebilirsen eğer,
şu an istesen okuyabilirsin de, değil mi.

neden okulu bıraktın ki?

Sen bide üniversite okuyormussun nasıl kendini ezdirirsin böyle

Kendini ezdirme eşini seviyorsan savaş ama baskı yapıyorlarsa ailenle arani düzelt en yakın zamanda
Boşanmak çözüm değil
Ayrilacaksan niye kaçtın???

Arkanda ailen olursa ezemezler kesinlikle

Yazdıklarınızdan doğru düzgün bir şey anlaşılmıyor. Üniversiteyi tüm geleceğinizi bırakıp sanki koca kalmamış da evde kalacakmış gibi evden kaçıp evlenip sonra da kaynanam bana bunu dedi şunu dedi demeyin burada ya kendi düşen ağlamaz yani evliliği siz ne sandınız filmlerdeki gibi mi o da onun annesi birşeylere sabredeceksiniz daha şimdiden arayı bozmuşsunuz 5 aylık evlilikte bir aydır gitmiyorsunuz peki söyler misiniz kaçan kız ailesini bırakmış kaynana arkasına ailesini almaya kıza herşeyi söyler ne aceleniz vardı Allah aşına çok mı meraklıydınız evlenmeye hiç sızlanmayın şimdi

Haklisin ben susan bi insan degilim hayatimin hicbir doneminde kendimi ezdirmedim kocam susturdu beni annesi agladi diye
Haklisin artik boyle gitmez ben kendim zarar veriyorum allah cezani vermis dediler ya cok dogru

aşktan gözü kör olmak durumu sizinki.. eşiniz hep arkanda olacak demiş peki neden okulu bıraktınız.. nasıl arkada olmak bu? biraz mantıklı düşünün..
bak arkadaşım evet herkes hata yapar ama yaptığı hatayı farkedince de döner.. belliki çok eziyet çekeceksin bu aileyle ve dediğim gibi kocaya kaçmış kız imajın asla değişmeyecek onların gözünde..
hayatını ziyan etmeden boşan okulunu bitir yeni bir hayat kur kendine..

Haklisin ben susan bi insan degilim hayatimin hicbir doneminde kendimi ezdirmedim kocam susturdu beni annesi agladi diye

Haklisin artik boyle gitmez ben kendim zarar veriyorum allah cezani vermis dediler ya cok dogru

Susma anası aglamiyor merak etme oyun yapıyor ayak yapıyor bunlar böyle oluyor işte tüm gün gavur gibiler oğullarını görünce ayilip bayılırlar susma söz dinle güzellikle şöyle baktin olmadi sesin çıksın yazık etme bak yasında çok genç yapma çok pişman olursun

Gercekten psikolojim bozulmus durumda iyi degilim hepinizde dediklerinizde haklisiniz ama ben onun ailesine karsi bi saygisizlik yapmadim gidip geliyordum da ama onlar saldirdi anneme gidecegim dedim diye

Esim gozumden cok dustu cokkkkkkkkk evi terk etmek istedim cunku anlamiyordu beni agladi beni birakma diye ama degerimj anlamiyor ben onun icjn nelerden vazgectim

Canım kendimi anlatayım biraz belki ders cikarirsin KPSS girdim iyi bi puan aldım atanmadan salak gibi evlendim bende başka şehir olmasın dedi diye yazmadım hep inandim tüp bebek yaptırdım kostur kostur be yere yetişecek gibi olan olmayan kalmadı yedi Düvel duydu kavgaları bagrislari dedim ki hakimlik sınavına girip meslegimi yapmaya baslayacagim KV ona da veto çıkardı kadın çalışmaz bilmem ne yetmedi beni eve hapsettiler ailem ark.kimsem gelemiyor izin yok çünkü EE canım hayatımı rezil ettigimle kaldım simdi bosanacagim ama inan çocuklar olunca daha zor aklın hep onlarda oluyor ya alırsa ya kacirirsa diye yazık etme kendine

Üniversiteyi bırakıp da kocaya kaçmak ne Allah aşkına. Şimdi ağzını açamazsın açsan da seni tınlayan olmaz.
Yazık hayatını mahvetmişsin. Bu saatten sonra kv ne derse çekmek zorunda kalacaksın. Hele de eşin seni savunmuyorsa.

Gercekten cocuk istiyordum ama su an gercekten istemiyorum cocuk elimi ayagimi baglar evet beni kactim die yargiliyorlar evet haklilar belki ama bak kotu gelince isteyerekte olsa bitiyor Rabbim yardimcin olsun

Iste hep guvendigimiz icin bunlar basimiza geliyor insallah evlatlarini alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…