Ya haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum
23Yaş kaç?
Sen bide üniversite okuyormussun nasıl kendini ezdirirsin böyleYa haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum
Haklisin ben susan bi insan degilim hayatimin hicbir doneminde kendimi ezdirmedim kocam susturdu beni annesi agladi diyeCanım maksadımız tabiki elestirmek değil yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bak kendin söylüyorsun ablama gitmek istedim izin vermedi sustum diyorsun samimiyetle söylüyorum yapma susma arkası kesilmeyecek sen sustukca daha fazlasını isteyecek yazık etme boşanma tabi ama okulunu bitir boyle mi arkamda duruyorsun ablam a anneme gideceğim de Savun kendini susarsan ömür boyu çeker sin yazık etme
Haklisin artik boyle gitmez ben kendim zarar veriyorum allah cezani vermis dediler ya cok dogruSen bide üniversite okuyormussun nasıl kendini ezdirirsin böyle
Kendini ezdirme eşini seviyorsan savaş ama baskı yapıyorlarsa ailenle arani düzelt en yakın zamanda
Boşanmak çözüm değil
Arkanda ailen olursa ezemezler kesinlikle
Ya haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum
Haklisin ben susan bi insan degilim hayatimin hicbir doneminde kendimi ezdirmedim kocam susturdu beni annesi agladi diye
Haklisin artik boyle gitmez ben kendim zarar veriyorum allah cezani vermis dediler ya cok dogru
Esim gozumden cok dustu cokkkkkkkkk evi terk etmek istedim cunku anlamiyordu beni agladi beni birakma diye ama degerimj anlamiyor ben onun icjn nelerden vazgectimSusma anası aglamiyor merak etme oyun yapıyor ayak yapıyor bunlar böyle oluyor işte tüm gün gavur gibiler oğullarını görünce ayilip bayılırlar susma söz dinle güzellikle şöyle baktin olmadi sesin çıksın yazık etme bak yasında çok genç yapma çok pişman olursun
Susma anası aglamiyor merak etme oyun yapıyor ayak yapıyor bunlar böyle oluyor işte tüm gün gavur gibiler oğullarını görünce ayilip bayılırlar susma söz dinle güzellikle şöyle baktin olmadi sesin çıksın yazık etme bak yasında çok genç yapma çok pişman olursun
Gercekten cocuk istiyordum ama su an gercekten istemiyorum cocuk elimi ayagimi baglar evet beni kactim die yargiliyorlar evet haklilar belki ama bak kotu gelince isteyerekte olsa bitiyor Rabbim yardimcin olsunÇocukta yapma sakin sakin sakin yasin kaç bilmiyorum ama tecrube ki biri olarak söylüyorum bi abla olarak gör sakin çocuk yapayım deme bugün annene gitme dediğinde boyle çaresiz kaliyorsun çocuk elini ayağını bağlar ayni hataları bende yaptım kacmadim ama b.oktan bi adamla evkenxim simdi boşanma avukatı bakıyorum çocuklarım i alamasin yeterki diye hayatini bitirme daha basindasin okulu bitir yoluna bak
Iste hep guvendigimiz icin bunlar basimiza geliyor insallah evlatlarini alirsinCanım kendimi anlatayım biraz belki ders cikarirsin KPSS girdim iyi bi puan aldım atanmadan salak gibi evlendim bende başka şehir olmasın dedi diye yazmadım hep inandim tüp bebek yaptırdım kostur kostur be yere yetişecek gibi olan olmayan kalmadı yedi Düvel duydu kavgaları bagrislari dedim ki hakimlik sınavına girip meslegimi yapmaya baslayacagim KV ona da veto çıkardı kadın çalışmaz bilmem ne yetmedi beni eve hapsettiler ailem ark.kimsem gelemiyor izin yok çünkü EE canım hayatımı rezil ettigimle kaldım simdi bosanacagim ama inan çocuklar olunca daha zor aklın hep onlarda oluyor ya alırsa ya kacirirsa diye yazık etme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?