Anlayisin icin sagolöncelikle bekara karı boşamak kolay diye bi laf var hangi şartrlar hangi psikoloji altında kaçtı bilmiyoruz ki bence kendi düşen ağlamaz gibi sert olmayın düşmez kalkmaz bir Allah . Kardeşim annen eninde sonunda affedecek seni biraz sabırlı ol sadece anne ile evlat arasındaki bağ asla kopmaz bak kocan sana Allah korusun bişey yapsın o küs anne nasıl panter kesiliyo. Ayrıca
Arkadaşa katılıyorum ...öncelikle bekara karı boşamak kolay diye bi laf var hangi şartrlar hangi psikoloji altında kaçtı bilmiyoruz ki bence kendi düşen ağlamaz gibi sert olmayın düşmez kalkmaz bir Allah . Kardeşim annen eninde sonunda affedecek seni biraz sabırlı ol sadece anne ile evlat arasındaki bağ asla kopmaz bak kocan sana Allah korusun bişey yapsın o küs anne nasıl panter kesiliyo. Ayrıca
Annemle su an kosuyorum iki kere kendi zorumla gittim zatenBi de kardeşin falan varsa o ailenle aranda irtibat kurmak için iyi bir insan hem kardeş candır :) Annenle arayı yapmak sana çok iyi gelecektir emin ol :)
Ne demek buraya dertleşmek için yazmışsın bi de tavsiye için :) Ayrıca yargılamak haddime değil ne yaşadığını kaçrken nasıl bi ruh haline sahip olduğunu ancak Rabbim bilir umarım atlatırsın Allahın izniyleA
Anlayisin icin sagol
Haklisin bu evlilik yurumez boyleEşinden ayrıl,evine dön,okulunu bitir ve dengin birisiyle evlen.Çok net söylüyorum.
Daha 23 yaşındasın,önünde uzun bir hayat var.Kimler neler yaşıyor,sen de bu sayfayı geçmişteki bir hata olarak kapatırsın.
Cicim ayların bitmiş,hayatın gerçeklerine dönmüşsün ve gözün açılmış.Bu kadar süre bu ilişki için yeter de artar bile.
Zararın neresinden dönsen kardır.Hatanı kabul edip telafi aşamasına geçebilirsin.Henüz geç değil.
Savunmadi zaten anne haklisin dedi ne diyim benim hatamAllah yardımcın olsun umarım keşke demezsin.kocan pek savunmayacak biri sanırım
Sende sağol canım. Dediğim gibi artık bundan sonra neden böyle yaptım demenin hiçbir yararı yok. Tamam yaptığın yanlış olmuş ama bundan sonra hem ailene sahip çık, hemde onların gönlünü almaya çalış, hemde mutlaka okulunu Bitir. Asıl bir güzel derslerine ki güçlü ol, ayakta dur. Yıkılmadım ben de kocanın ailesine.Saol canim inan sabahtan beri senin gibi dusunen cok az insan cikti gercekten yazdiklarin iyi geldi bnde oyle y
apacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?