- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Gercekten cocuk istiyordum ama su an gercekten istemiyorum cocuk elimi ayagimi baglar evet beni kactim die yargiliyorlar evet haklilar belki ama bak kotu gelince isteyerekte olsa bitiyor Rabbim yardimcin olsun
Iste hep guvendigimiz icin bunlar basimiza geliyor insallah evlatlarini alirsin
Aminnnn...Amin cnm Allah razi olsun seninde yardımcın olsun
Korkma abla ya inan sen alirsin cunku cok kucukler dahaAmin cnm Allah razi olsun inşallah inşallah daha çok küçükler 1yasindalar herkes alamaz diyor ama insan korkuyor yinede evlat büyük sorumluluk insanin içinde kocaman bi ateş hic sonmuyor
Size katılıyorum çünkü benim eşim beni 6 yıl bekledi okulum bitsin diye beklemek ,sevmek budur .Adamlara inanıp okulunu insan bırakıp neden kaçarki seven adam öyle de böyle de bekler zatenaşktan gözü kör olmak durumu sizinki.. eşiniz hep arkanda olacak demiş peki neden okulu bıraktınız.. nasıl arkada olmak bu? biraz mantıklı düşünün..
bak arkadaşım evet herkes hata yapar ama yaptığı hatayı farkedince de döner.. belliki çok eziyet çekeceksin bu aileyle ve dediğim gibi kocaya kaçmış kız imajın asla değişmeyecek onların gözünde..
hayatını ziyan etmeden boşan okulunu bitir yeni bir hayat kur kendine..
Korkma abla ya inan sen alirsin cunku cok kucukler daha
Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Ya haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum
Ya haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum
Oku artvinde ben elazigda yim
Esime karsi cok sogudum beni susturdu ama beni annesine karsi savunmadi dun gece sinir krizi gecrdim bacaklarim falan tutmadi cok agirima gidiyor bisey yapmam sart dayanamiyorum kaynamam yakin die hergun bana gel dio, ders calisacaksan kitabini getr burada calis dioöncelikle bekara karı boşamak kolay diye bi laf var hangi şartrlar hangi psikoloji altında kaçtı bilmiyoruz ki bence kendi düşen ağlamaz gibi sert olmayın düşmez kalkmaz bir Allah . Kardeşim annen eninde sonunda affedecek seni biraz sabırlı ol sadece anne ile evlat arasındaki bağ asla kopmaz bak kocan sana Allah korusun bişey yapsın o küs anne nasıl panter kesiliyo. Ayrıca
okurken ailenle mi birlikte yaşıyordun.Esime karsi cok sogudum beni susturdu ama beni annesine karsi savunmadi dun gece sinir krizi gecrdim bacaklarim falan tutmadi cok agirima gidiyor bisey yapmam sart dayanamiyorum kaynamam yakin die hergun bana gel dio, ders calisacaksan kitabini getr burada calis dio
Dusmez kalkmaz bir ALLAH .... Boyle olacagini bilsem bende yapmazdim ama su an esimden bile vazgecmis durumdayimkendi düşen ağlamazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?