kaynanam hemde hiç sorun yokken..

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.806
598
arkdaşlar 1 yıllık evliyim 1 de yeni bebişim oldu kaynanam zaten sürekli oğlum hayallerim vardı bize maddi yardım yapacaktın hemen gittin evlendin ataman olunca deyip duruyordu
bunu her defasında hayallerim vardı yıktınız diye her telde söylüyordu
çocuğum 21 günlük oldu ve 3 kere aradı en son konuşmamızda
1 yıllık evlisiniz birde çocuğunuz var çok hızlı gidiyorsunuz hadi hayırlısı dedi
şoke oldum hiç cevap vermedim iyi günler dedim kapattım
10 gün sonra bana gelcekler kalmaya hemde 1 hafta 10 gün bana gelmiyorlar bebeğe gelmiyorlar
eşime gelmiyorlar kendi oğlu yerine koymaz sadece bankamatik görüyor neye geliyor acaba ne yapayım siz olsanız ne yapardınız ??
1 haftadır içim içimi yiyor :50:

takma hayatım sen lohusasın bak sütün kesilir allah korusun ...
kaynanan densizlik etmiş ne demek çok hızlısınız ne kadar ayıp!!! ona neymiş!!!
cevap bile verme cnm bsver gelmiyosada gelmesin gelip canını skmasından iyidir...
buarada gzünaydın sağlıkla büyüt bebeğini:)

bende aynı şeyi söyliyeceğim ne sorunun olursa olsun şu dönemde hiçbir şeyi umursama
öncelik bebeğin olsun ona yoğunlaş herşey hallolur
ama bebeğinin bu zamanları geri gelmez
sütün kesilirse çok vijdan azabı çekersin

nekadar ayıp bırsey ya ben boyle annelerı anlayamıyorum oglu kendı kararını vermıs evlenmıs cocuk yapmıs ne guzel mıllet memnun olur oglum evlen cocuk yapdıye baskı yapar sızınkıde bı enteresan orda burda gununu gun etse hergun baska bırıyle gezse daha mı mutlu olrumus acaba?
gelsın kalsın ama cok yuz vermeyın derım boyle bır kadınla samımı olmak canınızı sıkabılır sızde evınızde bır yabancı kalıyormus gıbı dusunun sayılı gun cabuk gecer zaten bebegınızde varmıs ona odaklanın vakıt cabuk gecer umarım

çok zoruma gidiyor eşimle annemlerde kalıyoruz
akşam babam sormuş eşime damat annengil sormuyormu kızı gerçekten diye yok demiş hadi beni geç kızımın ne günahı var
dertleri ne anlamıyorum birde yüzsüz yüzsüz geliyorlar
cinler diyor aç tlfnu derdiniz ne de
ben dün hastaneye gittim kızımda üfürüm çıktı haberleri bile yok onun bir beli ağrıda 40 kere aradım :50:

ufurum cok onemlı degı lzamanla kapanır meraklanmayın sız sımdı lohusa oldugunuz ııcnde cok hassasınız oyle kabul edın onları gercekten takılmayın deger vermeyın onlara onlar sıze vermıyorsa

kaynana huzurunuzu bozmaya geliyor ona iyi davrav ki oğluna karalamasın ,yapmacıkta olsa çok abartılı olark iyi davran

bunları düşünme, sütün kesilir sonra çok üzülürsün.

sen bebeğine odaklan... eşin gereken cevabı yada soruyu verir. ayrıca fazla arayıp yüz verme.

bebekle meşgulüm, siz beni arayın de geç...

nerdeyse 20 gün neden sizde kalıyorlar ki, çok mu uzaksınız, şehirler yakında kısa kısa gelse kalsa daha iyi olurmuş
muhtemelen seni tahrik etmeye devam edecektir, bence umursamamaya çalış, bebeğim için de katlan, insan çocuğu söz konusu olunca herşeye dayanıyo valla
sabret, çünkü şuan bi gerilim olsa senin için ve bebeğin için kötü olur

Son düzenleme:
oğluda zaten biliyor ne olduklarınıda ses çıkartmıyor beni karıştırma sen ne söylüyorsan söyle
konuşmayalım diyorsan konuşmayalım diyor 1 senedir beni ortaya atıyor
hayırlısı lafını bana söylese kavga ederdim diyor

ben istanbuldayım annemler kayseride onlar zongldakdalar ondan 20 gün kalıyorlar ama neye geliyorlar hala çözemedim.

oğluda zaten biliyor ne olduklarınıda ses çıkartmıyor beni karıştırma sen ne söylüyorsan söyle
konuşmayalım diyorsan konuşmayalım diyor 1 senedir beni ortaya atıyor
hayırlısı lafını bana söylese kavga ederdim diyor

ben istanbuldayım annemler kayseride onlar zongldakdalar ondan 20 gün kalıyorlar ama neye geliyorlar hala çözemedim.

tam anlayadım olayı..şimdi siz annenizde kalıyorsunuz k.valideniz de 20 günlüğüne oraya mı geliyor ? yalnız eşiniz hata yapıyor.ne demek beni karştırma,sorun çıkaran onun ailesi tabii karışacak.el gibi dışardan izleyip size gaz mı verecek?! lafını ona da söylemiş sayılır.evlilikte sen ben mi olurmuş ya? lohusasınız,şimdi her yapılan kötü gibi gelir size.biraz sakin olun,stres yaparsanız sütünüz kesilir Allah korusun.gelsinler bakalım,ön yargılı olmayn.üfürmde bir çok bebekte olabiliyor.büyüdükçe düzeliyor.

tam anlayadım olayı..şimdi siz annenizde kalıyorsunuz k.valideniz de 20 günlüğüne oraya mı geliyor ? yalnız eşiniz hata yapıyor.ne demek beni karştırma,sorun çıkaran onun ailesi tabii karışacak.el gibi dışardan izleyip size gaz mı verecek?! lafını ona da söylemiş sayılır.evlilikte sen ben mi olurmuş ya? lohusasınız,şimdi her yapılan kötü gibi gelir size.biraz sakin olun,stres yaparsanız sütünüz kesilir Allah korusun.gelsinler bakalım,ön yargılı olmayn.üfürmde bir çok bebekte olabiliyor.büyüdükçe düzeliyor.

yok ben evime gitcem istanbula kvdemlerde tam annemlerin gitti gün akşamı geliyorlar bana.

çocuğu görmeye gelmedi hanımefendi......

güzelce ağırlar, hoşnut bir şekilde gönderirdim. ortada daha soyut hiç birşey yok.
aksini yaparsanız emin olun siz de en az onlar kadar yıpranacaksınız.
sonuçta eşinizin anne ve babası. eğer eşiniz mantıklı biriyse anne bababnın da gönlünün kırılmamsı, bir orta yolun bulunması gerektiğini bilecektir....

Neden geldıklerını anladım ben cnm. Bak maddı konuda durumunuz ıyıyse bıle noılur bellı etmemeye calısın onlar geldugunde cok tutumlu davranın maadıyatınız hakkında bılgı vermeyıp lafı gecıstırın. benım kayınvalıdem de böle ordan bılıyorum takılarımı aldı ve bız nısanlıyken eşimle evlenme arefesındeyken esımın maasına el koyup kendı ev esyalarını yenıledı bu nedenle dugun paramız yoktu cok borclandık. senın kayınvalıden de oğlunun parasını yıyemedıgı ıcın ee bırde sımdı bebegın masrafı varr nasıl alcak esınden para. ya duygu sömurusu yapcak kendı durumlarını acıtasyon edecek yada nabzı ölcecek durumunuz nasıl dıye.. belkı esının maasının bır kısmına göz koymustur.dikkat et.

bu arada esım maasını vermek ıstemıyordu ama ona sen nasıl evlatsın haram olsun hersey sana gı9bısınden lanet okuyorlardı ve sonrada parasını böylelıkle alıyorlardı. dusun en buyuk ekran tv aldı bız evlenmeden 1 ay önce. hıcbırsekılde para bırıktırmesıne ızın vermedıler eşimin.bilezik de takmadılar. esımın cektıgı kredıyle takıldı bılezıkler sonra esımle bız ödedık parasını.

Son düzenleme:
Neden geldıklerını anladım ben cnm. Bak maddı konuda durumunuz ıyıyse bıle noılur bellı etmemeye calısın onlar geldugunde cok tutumlu davranın maadıyatınız hakkında bılgı vermeyıp lafı gecıstırın. benım kayınvalıdem de böle ordan bılıyorum takılarımı aldı ve bız nısanlıyken eşimle evlenme arefesındeyken esımın maasına el koyup kendı ev esyalarını yenıledı bu nedenle dugun paramız yoktu cok borclandık. senın kayınvalıden de oğlunun parasını yıyemedıgı ıcın ee bırde sımdı bebegın masrafı varr nasıl alcak esınden para. ya duygu sömurusu yapcak kendı durumlarını acıtasyon edecek yada nabzı ölcecek durumunuz nasıl dıye.. belkı esının maasının bır kısmına göz koymustur.dikkat et.

bu arada esım maasını vermek ıstemıyordu ama ona sen nasıl evlatsın haram olsun hersey sana gı9bısınden lanet okuyorlardı ve sonrada parasını böylelıkle alıyorlardı. dusun en buyuk ekran tv aldı bız evlenmeden 1 ay önce. hıcbırsekılde para bırıktırmesıne ızın vermedıler eşimin.bilezik de takmadılar. esımın cektıgı kredıyle takıldı bılezıkler sonra esımle bız ödedık parasını.

aynııı lanet okuma evlatlıkdan men etme bizde yaşadık yaşıyoruz ama şimdiye kadar düğün borcu ödediğimiz için yardım etmedik
inşallah ilerdede yardım etmicez .! geçmiş konularımı okursan aynııısııııı kadın düğün zamanı bana hiç birşey almadı kendine buzdolabı çamaşır makinası aldı hepside son model
kalkıp şimdide diyor biz size ne borç bıraktık ne yaptınızkiiiiii :26:
bebeğin ne masrafı olacak diyor bize ee kadna kalsa biz buzdolabı televizyon sonrada alsak olurmuştu herkezin evinde varmıymış :26:
benim herşeimi annemler aldı dahada annenler naptı dedi bu kadar nankör
çocumu görmeye gelmedi evime neye geliyor anlamıyorum sinirden kuduruyorum bayramda da aramıcam

aynııı lanet okuma evlatlıkdan men etme bizde yaşadık yaşıyoruz ama şimdiye kadar düğün borcu ödediğimiz için yardım etmedik
inşallah ilerdede yardım etmicez .! geçmiş konularımı okursan aynııısııııı kadın düğün zamanı bana hiç birşey almadı kendine buzdolabı çamaşır makinası aldı hepside son model
kalkıp şimdide diyor biz size ne borç bıraktık ne yaptınızkiiiiii :26:
bebeğin ne masrafı olacak diyor bize ee kadna kalsa biz buzdolabı televizyon sonrada alsak olurmuştu herkezin evinde varmıymış :26:
benim herşeimi annemler aldı dahada annenler naptı dedi bu kadar nankör
çocumu görmeye gelmedi evime neye geliyor anlamıyorum sinirden kuduruyorum bayramda da aramıcam

tamam işte ben bu modelı bılıyorum aynı benım kayınvalıdem. bırde bana evlenmeden önce borcla evlendırmıycem sıze borc kalırsa yuzume tukur demıstı. tüküresım var yanı. 15000 tl oldugundan o kadar tukurmek ısterdım yani işin acıgı. esımle konustum sıkı sıkıya hatta kredı kartları ve eşimin maası bende oldugundan korkmuyorum ben cunku ıstesede para veremez bana haber vermeden. esım maasını ve kartları bana vermesının nedenı ben daha tutumluyum o ise para oldugunda savurgan oldugunun farkında oldugundan bılerek bana bırakıyor. böylelıkle bu ıhtımalım ortadan kalkıyor annesı yada babası almaya kalktıgında benım haberım olacak böylelıkle

Son düzenleme:
münasebetsiz kadın ne demek çok hızlısınız sanki bu gidişle çabuk ta boşanırsınız dermiş gibi.insan sevinir ne güzel oğlunun mürüvvetini gördü torunu da oldu.bu kadınları anlayamıyorum.Allah hidayet etsin.

Back
X