- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
İki senedir nerdeydi bu kadın ona şaşıyorum yeni mi aklına gelmiş bir evladı olduğu gerçekten garip...Kaynanalar ilgilense dert ilgilenmese dert. Derde bak
Hahahhaha şükür ki eşim onunla aynı zihniyette değil:)Sizden sıkılmış galiba. Kesin yeni gelin arayışı içinde.
Valla oğlunun düğününe 5 gün kala ayrılmasını isteyip kına günü düğün olmasın diye reddeden insandan ne beklesem bilemiyorum...Nasıl bir kotu amacı olabilir sizce
Ses kaydeden programlar suç teşkil eder.Bu durumdan şüphelenmeye başladım eşim herzaman ki gibi gidip görüşüyor rutinde değişen birşey yok ama bu kadının evlat aşkı son bir aydır depreşti eşimin doğum gününe iki ay kala doğum günü hediyesi almalar aramalar falan...Burada arama ses kayıtlarını kaydeden programlardan bahsedenleri duymuştum bilenler varsa yazabilir mi ne karıştırıyor bulmam lazım o kadına güvenmiyorum.
Ben iki senedir evliyim şimdi niye arıyor yeni mi aklına gelmiş tahminimce doğum günü yaklaşıyor onunda eşimden birşey bekliyor başka birşey gelmiyor aklıma durmuş durmuş iki senedir yeni evlat aşkı depreşti...Aramakta mı suç , insallah boyle bir gelinim olmaz
Valla oğlunun düğününe 5 gün kala ayrılmasını isteyip kına günü düğün olmasın diye reddeden insandan ne beklesem bilemiyorum...
Biliyorum ben sadece ne konuşuyor bunu takip etmek istiyorum birsüre gerçi konuşmalar bir dakikayı geçmiyor ama belli olmaz karşısına geçip bak bunları dedin bana demem zaten.Ses kaydeden programlar suç teşkil eder.
Bayramda kahve yapmamışım diye tek sebep bu inanabiliyor musunuz?Eşim diğer elime bir çeyrek yaptı diye reddedildi böyle insanlar işte...Sizi neden istemedi?
Aaay ne komik hadi gülelimOrgan mafyasına mı karıştı acaba? Eşinizin böbreğine mi göz dikti? Evlerden ırak.
Bu işin peşini bırakmayın. Maazallah üç kuruş başlık parasına satmış bile olabilir eşinizi. ÷
İki senede neden son bir aydır ama eşimin diğer doğum günlerinde açıp kutlamadı bile bu yıl iki ay önceden hediye aldı şimdide sürekli arıyor rutin bu olsa zaten garipsemem.Ee annesi degil mi? Insan evladini aramayacak mi yahu
Belki de aradaki buzlari eritmek istiyordur.İki senede neden son bir aydır ama eşimin diğer doğum günlerinde açıp kutlamadı bile bu yıl iki ay önceden hediye aldı şimdide sürekli arıyor rutin bu olsa zaten garipsemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?