- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim olaylardan öncede hep mesafeliymiş zaman zaman soruyorum hatta haftada gidip bir saat oturuyorsun hiç özlemiyor musun onları diyorum yetiyor diyor bu kadarı fazlasına gerek yok diyor benim yüzümden uzaklaşmış değil yani...Ama bütün konuların kv ile ilgili önemsemesen bu kadar konu açmazsın .
Önemsemiyorum , mesafeliyim diyerek probleminizi gecistiriyorsunuz sadece kafanizda çözmenizi öneririm.
Ayrıca annesi de belki oğluyla yakınlaşmak istiyordur tekrar .
Dinlemeyi düşünmek filan da iyi bir fikir değil .
Şükür eşim annemi çok sever ama annem gerçekten bir anne gibi davranır kayınvalideniz iyi biri demek ki p sebepten böyle düşünüyorsunuz maşallah ne diyeyim Allah bozmasın art niyetli kişilerle karşılaşmak zor...Niye zor olucakmis ki esimi seviyosam onun annesinide sevicem sen kocanin anneni sevmesini deger vermesini istemezmisin halini hatrini sorsa ondan kiymetlisi olmaz ama 3 gunde bir arasa zaten ben duramam kaynanami ararim hemen annesi o ariycak tabi
Hayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak...Merak ettim cocugun varmi,dilerim vardir ve de oglandir .
Canim benim sen benim gibi olsaydin bi dk esinle bir arada olmazdin bosanirdin o evide terk ederdin ben kaynanamlarla 9 ay koyde yasadim ilk gelin geldiğimde tarlasinada gittim hayvanini da yaptim dahada afedersin benim banyoma bile karisirlardi yattigima kalktigima sabretmeyi bileceksin ki Allah mukafatini versin sizin gibilere ne var ayri evlerde kaynanam ariyor diye sorun.. ben ayrildim tasindim da varsin hergun arasin dedim anliyomusunŞükür eşim annemi çok sever ama annem gerçekten bir anne gibi davranır kayınvalideniz iyi biri demek ki p sebepten böyle düşünüyorsunuz maşallah ne diyeyim Allah bozmasın art niyetli kişilerle karşılaşmak zor...
Kk'da gördüğüm en iyi mesajlardan biriOrgan mafyasına mı karıştı acaba? Eşinizin böbreğine mi göz dikti? Evlerden ırak.
Bu işin peşini bırakmayın. Maazallah üç kuruş başlık parasına satmış bile olabilir eşinizi. ÷
Yani sevdiğin yok sadece yazmak için yazdın sanırım aynı şehirde bile değilsiniz şuan...Hiçbir suçum yokken düğüne günler kala ayrılmamızı istediler kına günü eşimi reddettiler mağdur olan kim olacaktı tabiki ben kusura bakmayın ben böyle insanları sevemem...Canim benim sen benim gibi olsaydin bi dk esinle bir arada olmazdin bosanirdin o evide terk ederdin ben kaynanamlarla 9 ay koyde yasadim ilk gelin geldiğimde tarlasinada gittim hayvanini da yaptim dahada afedersin benim banyoma bile karisirlardi yattigima kalktigima sabretmeyi bileceksin ki Allah mukafatini versin sizin gibilere ne var ayri evlerde kaynanam ariyor diye sorun.. ben ayrildim tasindim da varsin hergun arasin dedim anliyomusun
Sevdigim yok diye bisey degil basimin üstünde yeri var buyugum sonucta ve hatasini da anladi ozrunu de diledi onlar koyde ama 10 dk bi yol var aramizda bence takma bukadar kafanaYani sevdiğin yok sadece yazmak için yazdın sanırım aynı şehirde bile değilsiniz şuan...Hiçbir suçum yokken düğüne günler kala ayrılmamızı istediler kına günü eşimi reddettiler mağdur olan kim olacaktı tabiki ben kusura bakmayın ben böyle insanları sevemem...
Allah Allah biricik kızı nerde acaba can sıkıntısını gideren dert ortağı biricik torununun annesi...Lütfen herkes ortada herkes annesini bilir eşimde biliyor bende anladım yani...Sizinle oynuyor.
Dur oğlumu arayayım da su kadının kafasını karıştırayım diye arıyor.
Oğlumu daha sık ararsam belki onu doldurduğumu falan düşünür kendi huzurunu kendi bozar falan diye planlar yapmış ondan arıyor.
Kurup kurup durmayın allah aşkına.
Bugünlerde canı sıkkındır, gün içinde farklı bir ses duymak istiyordur, oğlunu özlemiştir, ferahlamak için arıyordur.
Sizi ilgilendiren bir durum yok yani
Anne oğlu ile 50 saniyem konuştu diye ses kaydı programlarına dadanmanıza gerek yok.
59 saniyede nasılsın iyi misin, sesini duymak istedim’den öteye zor giderler.
Sıfır önyargıyla bu yola girdim millet nasıl sorun yaşıyor derdim kaynanasıyla bizimde gelirimiz vardı şaşardım gördüm yaşadım çok zormuş çok...Sevdigim yok diye bisey degil basimin üstünde yeri var buyugum sonucta ve hatasini da anladi ozrunu de diledi onlar koyde ama 10 dk bi yol var aramizda bence takma bukadar kafana
Gormemezlikten gel duzelir nekadar evlisinSıfır önyargıyla bu yola girdim millet nasıl sorun yaşıyor derdim kaynanasıyla bizimde gelirimiz vardı şaşardım gördüm yaşadım çok zormuş çok...
Yaklaşık iki senedir.Gormemezlikten gel duzelir nekadar evlisin
Anca anca rayina oturur artik iki senelik olmussun bile bakYaklaşık iki senedir.
Hayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak...
Dusuncelerime tercumanmisin be bacim vallaha gece vaktinde allah gonlune gore versin hayirli geceler..Yemin ederim sendeki akli kuşa taksan ters uçar...
Şu kk da ağzına iki tane çakasim gelen
Kurbanda koyunun beynini alıpta nakil etmek istediğim tek insansın ..
Allah akıl fikir verirken
Sen çarşafın altında miydin acaba denk gelmedi sana ?!?!!?!
Millette bayiliyodu ay bi doğursa da gitsek damlasak diye .
Insanlara bir bardak cayin nasip olmamış
Suratsız,düz mantık yaa !!!
Daha yazardım da elime yazık
Bir gelinin kv ile ilgili boyle dusunmesi hic hos degil.Hayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak...
Dusuncelerime tercumanmisin be bacim vallaha gece vaktinde allah gonlune gore versin hayirli geceler..
Ah be kin beslicek olsaydik en basta ben gelirdim heralde ama napican büyüktur esini seviyosan susacan kardesim bi hayir duasini aldimmi yeter vallaha banaDelirtiyo beni ben hayatımda böylesini görmedim.
Ölmeyecek kadar zekası var
Bi de kin besliyo
Çoğu gelin benimle benzer şeyleri düşünüyor ben sadece nette olsa düşündüğümü açıkça yazıyorum bu insanlara garip gelen valla takıntı olsam ben onunla uğraşırım konularımı bile bile bunu yazmanız garip...Bir gelinin kv ile ilgili boyle dusunmesi hic hos degil.
Kusura bakmayin da oglu yani aramak icin size mi danisacak ?
Benim de oglum var oglumu sik arayinca illaki birseylerin pesinde mi olmak gerekiyor ?
Kizacaksiniz belki ama bence acilen bi psikolaga gidin. Cunku sizin eski konularinizi da biliyorum. Siz kv ye takintilisiniz.
Siz de yogun bir sevgisizlik hissetHayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak...
Ben iki satir birsey yazdim fakat anlamadi baktim anlayacagida yok vazgectim.Yemin ederim sendeki akli kuşa taksan ters uçar...
Şu kk da ağzına iki tane çakasim gelen
Kurbanda koyunun beynini alıpta nakil etmek istediğim tek insansın ..
Allah akıl fikir verirken
Sen çarşafın altında miydin acaba denk gelmedi sana ?!?!!?!
Millette bayiliyodu ay bi doğursa da gitsek damlasak diye .
Insanlara bir bardak cayin nasip olmamış
Suratsız,düz mantık yaa !!!
Daha yazardım da elime yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?