- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşimle arasında birşey yok ki normal herzaman ki gibi...Belki de aradaki buzlari eritmek istiyordur.
Belki de sizinle de arasindaki bu soguklugu gidermek istiyordur.Eşimle arasında birşey yok ki normal herzaman ki gibi...
Belki oda bazi seyleri kafasinda bitirmeye calisip,esinle daha cok konusmak,yakinlasmak istiyordur.İki senede neden son bir aydır ama eşimin diğer doğum günlerinde açıp kutlamadı bile bu yıl iki ay önceden hediye aldı şimdide sürekli arıyor rutin bu olsa zaten garipsemem.
Benim doğum günümü hatırlayıp hediye almıyor ama konunun benimle alakalı olduğunu düşünmüyorum :)Belki de sizinle de arasindaki bu soguklugu gidermek istiyordur.
Konu seninle alakalı değilse neyi düşünüyorsun kiBenim doğum günümü hatırlayıp hediye almıyor ama konunun benimle alakalı olduğunu düşünmüyorum :)
Her anne bir olsa keşke bakıyorum benim annemle onun annesi arasında dağlar var kötü olan eşim bile bunun farkında...Belki oda bazi seyleri kafasinda bitirmeye calisip,esinle daha cok konusmak,yakinlasmak istiyordur.
Anneyim dusunuyorum evladimdan ne gibi bir cikarim olabilir bulamadim.
Bence kafanda kurup kendine zamani zehir etme
Neler karıştırdığını düşünüyorum gerçi konuşmalar 40-50 saniye hep abartıyor muyum bilemedim...Konu seninle alakalı değilse neyi düşünüyorsun ki
Muhabbetiniz bol olsun umarımKeske dert bu olsa benim kaynanam hergun esimi ayri beni ayri arar 9 ay beraber ayni evde aldik oraya gelin geldim okadar bagli degildi bize ama sehire tasininca bizden kiymetlisi olmadi bende evlat sevgisindej baska bisey degildir aksine daha cok seviniyorum aradigi icin ..
Evlat onun , akıl onun .. tasası sana mı düştü morsever ? Oğlu düşünsün ,araya girme .İki senedir nerdeydi bu kadın ona şaşıyorum yeni mi aklına gelmiş bir evladı olduğu gerçekten garip...
Koca kadin ne karistiracak ki ?Neler karıştırdığını düşünüyorum gerçi konuşmalar 40-50 saniye hep abartıyor muyum bilemedim...
Amin canim ınsallah :)Muhabbetiniz bol olsun umarım
BilemiyorumKoca kadin ne karistiracak ki ?
Kimseyi affetmediğim yok mesafemi koydum rahatım önemsediğimde yok aslında iki üç günde neden arıyor onu merak ettim.Tereliyecim kayinveliden konusunu kafanda çözmelisin .
Geçmişe takılıp kalmışsın.
Unutmaman, kafanda kurup durman sana zarar verir .
Yapılanları affetmeye , unutmaya ne dersim?
Bütün konuların eşinin ailesi ,biraz fazla önemsemiyor musun ?
Allah yardımcın olsun iyi sabırlısın hergün zor iş...Amin canim ınsallah :)
Ama bütün konuların kv ile ilgili önemsemesen bu kadar konu açmazsın .Kimseyi affetmediğim yok mesafemi koydum rahatım önemsediğimde yok aslında iki üç günde neden arıyor onu merak ettim.
Niye zor olucakmis ki esimi seviyosam onun annesinide sevicem sen kocanin anneni sevmesini deger vermesini istemezmisin halini hatrini sorsa ondan kiymetlisi olmaz ama 3 gunde bir arasa zaten ben duramam kaynanami ararim hemen annesi o ariycak tabiAllah yardımcın olsun iyi sabırlısın hergün zor iş...
Merak ettim cocugun varmi,dilerim vardir ve de oglandir .Bu durumdan şüphelenmeye başladım eşim herzaman ki gibi gidip görüşüyor rutinde değişen birşey yok ama bu kadının evlat aşkı son bir aydır depreşti eşimin doğum gününe iki ay kala doğum günü hediyesi almalar aramalar falan...Burada arama ses kayıtlarını kaydeden programlardan bahsedenleri duymuştum bilenler varsa yazabilir mi ne karıştırıyor bulmam lazım o kadına güvenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?