Kaynanam iki üç günde bir aramaya başladı...

İki senede neden son bir aydır ama eşimin diğer doğum günlerinde açıp kutlamadı bile bu yıl iki ay önceden hediye aldı şimdide sürekli arıyor rutin bu olsa zaten garipsemem.
Belki oda bazi seyleri kafasinda bitirmeye calisip,esinle daha cok konusmak,yakinlasmak istiyordur.
Anneyim dusunuyorum evladimdan ne gibi bir cikarim olabilir bulamadim.
Bence kafanda kurup kendine zamani zehir etme

Belki oda bazi seyleri kafasinda bitirmeye calisip,esinle daha cok konusmak,yakinlasmak istiyordur.
Anneyim dusunuyorum evladimdan ne gibi bir cikarim olabilir bulamadim.
Bence kafanda kurup kendine zamani zehir etme
Her anne bir olsa keşke bakıyorum benim annemle onun annesi arasında dağlar var kötü olan eşim bile bunun farkında...

Keske dert bu olsa benim kaynanam hergun esimi ayri beni ayri arar 9 ay beraber ayni evde aldik oraya gelin geldim okadar bagli degildi bize ama sehire tasininca bizden kiymetlisi olmadi bende evlat sevgisindej baska bisey degildir aksine daha cok seviniyorum aradigi icin ..

Muhabbetiniz bol olsun umarım

Tereliyecim kayinveliden konusunu kafanda çözmelisin .
Geçmişe takılıp kalmışsın.
Unutmaman, kafanda kurup durman sana zarar verir .
Yapılanları affetmeye , unutmaya ne dersim?
Bütün konuların eşinin ailesi ,biraz fazla önemsemiyor musun ?

Kimseyi affetmediğim yok mesafemi koydum rahatım önemsediğimde yok aslında iki üç günde neden arıyor onu merak ettim.

Kimseyi affetmediğim yok mesafemi koydum rahatım önemsediğimde yok aslında iki üç günde neden arıyor onu merak ettim.
Ama bütün konuların kv ile ilgili önemsemesen bu kadar konu açmazsın .
Önemsemiyorum , mesafeliyim diyerek probleminizi gecistiriyorsunuz sadece kafanizda çözmenizi öneririm.
Ayrıca annesi de belki oğluyla yakınlaşmak istiyordur tekrar .
Dinlemeyi düşünmek filan da iyi bir fikir değil .

Allah yardımcın olsun iyi sabırlısın hergün zor iş...
Niye zor olucakmis ki esimi seviyosam onun annesinide sevicem sen kocanin anneni sevmesini deger vermesini istemezmisin halini hatrini sorsa ondan kiymetlisi olmaz ama 3 gunde bir arasa zaten ben duramam kaynanami ararim hemen annesi o ariycak tabi

Merak ettim cocugun varmi,dilerim vardir ve de oglandir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…