- Konu Sahibi xxyxixldxixzxx
-
Hayır asla bırakma işini. Şimdi onlar söyledi diye işi bırakırsan ilerde daha neler neler isterler senden. Zaten herifinde iş yok. Sürekli tatsız şeyler yaşıyorsunuz. İşi bırakırsan kendine gelemezsin . İşini seviyorsun, terapi gibi geliyor diyorsun, e daha ne. Annende bakacakmış kızına. Sakın kayınvalidenin istediğini yapma. Yoksa iyice binerler tepene.
Annene ver çocuğunu baksın...Ben senin yerinde olsam bende işimi bırakmazdım..Ki zaten problemleriniz varmış yarınınız belli değil işi bırakırsan daha da kötü...
Kayınvalden birde para alıyorsa torununa bakmak için buda pek hoş değil bence...
yerınde olsam konuyu kayınvalıdemın acmasını beklemeden acardım uygun bır zamanda
guzel bır dılle etraftan ısten ayrılmamı ıstedıgıne daıre duyum aldıgımı soyler sebebını sorardım
hatta gorumcemın dugun telası gecene kadar cocugu anneme bırakırsam hıcbır ısın aksamadıgı gıbı cocuk ıcın de degısıklık olacagını soylerdım
ama konusmanın sonunda ne olursa olsun ısten ayrılmayacagımı, eger meselenın cocuguma bakmaksa, bakmak ıcın aılemın destek oldugunu soylerdım
ayrıca calısma hayatımın maddı ımkansızlık degıl hıckımseye muhtac olmadan kendı ayaklarımın uzerınde durmak oldugu ıcın oldugunu belırtırdım
stres yapacak bır durum yok
uzulme aılen arkanda olduktan sonra sana ıstemedıgın bır seyı yaptıramazlar
ya ben olsam kı ben gercekten boyle seylere kızar asla buyuk kucuk dınlemem. kaynanamın evıne gıderım (işten ızın alıp gunduz) anne komsulara ıslerımı halledemıyorum gelın ısı bıraksın artık dıye dert yanıyormussun derım o cocugu evden aldıgım gıbı anneme goturruum ve o parayıda anneme verırırım. aksam koca gelıncede hıcbırsey soylemem ama kocam agzını actıgı andada onunda haddını bıldırır elıne televızyon kumandasını verırım sen sadece bu ıse yarıyorsun derım. ama sen yapma boyle tabııı, tavrını ve komsulardan laf duydugunu ve artık cocuga annenın bakmasını ıstedıgını soyle ve asla gerı adım atma ıstersen ne bıleyım ???
Annem her zaman der ki yeri gelirse eşini bırak işini bırakma.Haklı benim canım annem.Kaynanana da selam söyle.Çocuğa bakmıyorsa da bakıcı tutabilirsiniz değil mi?Bir kadının emeğiyle parasını kazanması kadar güzel birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?